Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Dnes jak jsem byl na garančce, tak jsem vlezl i na prodejnu, strkal jsem hlavu do O3, rapida a nového Yettiho, všechno socka verze a je to pohled vážně k zblití, chápu, že to někomu stačí, ale já bych to asi nemohl,působí to na člověka tak lacině, přitom ten Yetti stál přes půl mega (4x4,1,6tdi)

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes jak jsem byl na garančce, tak jsem vlezl i na prodejnu, strkal jsem hlavu do O3, rapida a nového Yettiho, všechno socka verze a je to pohled vážně k zblití, chápu, že to někomu stačí, ale já bych to asi nemohl,působí to na člověka tak lacině, přitom ten Yetti stál přes půl mega (4x4,1,6tdi)

A čím se liší od nesocka verzí? Snad jen lepším druhem audia/navigace, či ovládacím panelem klimtizace? Když se podívám na ty levné plasty na dveřích, tak je to všude úplně stejné...

Odkaz ke komentáři

Pancho: Tvojí spotřebu tady nikdo neřeší, RS je RS, tam jde spotřeba stranou ;)

Kokta: díky za fotky maxidotu, ale jak říká pawouk, mě zajímá jen dálnice bez okresek a města, jak jsi psal při 180 za šest :D  Počkej, až to změřím, ti ukážu těch tvých pět a šest, budeš se muset naučit, jak vypadá sedmička ;) , přesně tak jak říká Stringo ;) A při 180 ti to bude přeskakovat i tu osmičku a poleze to k devíti, to mi věř...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Tak Klimte nevěr me to je fuk, s tím TDI sem najel za 11 měsíců 23000km..

OK udělej odecet za město, tak jsme na 6,5 litru.. Co ti na to víc rict

PD není CR...

Sam sem byl překvapený jak to nezere oproti pd...

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

No mě ty stěrače fungují snad až od 120 km/h a více. Mám toto  http://www.autokelly.cz/#|LWfd4H0TvP2IxZP7ekNHfMrIBUWDVYM5Alb7WAavKETFXf0c3tXWtSN4/4Hf/CucowSMgmmP//WPUfaj/AbuFm0z9ilWt5E1CUCqCCiOM+x80wcVhvAdYFYkWSLZszFT4+OSUnWWl/K3IjSdd7IqHueQAkdm/rK6S+ssr9aB+P0=

Zase ale už nějaký rok doma, tak nevím jestli se to už nezkazilo. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Ac nerad, souhlasim s Clintem. Ciste dalnice bude cr pri 150 pod 7l, asi 6.5, pd pujde uz k 7... 1.8 tsi vidim o litr vys, 1.4 tsi 7.2l, 1.4 mpi 6.8

Jakmile se vleze na okresku, tak samozrejme tdi zacne padat rychleji nez tsi a muze padat nize nez tsi, tak to proste je. Co na tom kdo nechape?

Odkaz ke komentáři

Jinak ja bych ten Clintuv test klidne i zkusil ale nemam tempomat! Takze jsem ani nekoukal na mapku... pokud by to prevyseni bylo moc velky, musel bych to roztahnout na 170, aby to drzelo rychlost nebo aby nahore na kopci 150 bylo :), ale nemam tempomat, tak tu jen premyslim na hlas.

PS

pokud Clinte budes testovat sam, mel bys pohlidat nahusteni gum, stav paliva v nadrzi - preci jen jestli jezdis s prazdnou, je to rozdil a pak stav vybavy - napriklad rezerva. Co neohlidas, tak je typ gumy, ja mam Eco Contact a myslim si, ze funguji.

A oslovovat te budu klidne i Baronko, kdyz ti to udela dobre.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...