Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

OZi, copak jsi slepej? Vidíš někde snad obloženou bagetu a litr mléka s rohlikama?

Ty vole ty mas dost [emoji23] [emoji23] [emoji23] , je videt ze bezpecnost prace vam tam moc nerika, rukavice, chranice oci a sluchu jsou kde. Jinak jak pracujes ty tak tak pracuji mechanici v AS, hlavne aby se moc neumazali. No oni by podvozek neopravovali, vymenili by cele letadlo. [emoji2]

• Autor

:D :D :D Ještě budete lítat na dovolenou?

Upraveno od Clint

Nemáš chrániče, tedy je jasne, že práci jen predstiras, navíc ten popis zamestnancu, to se mi nehodu do tvého profilu... [emoji57]

Na dovolenou dovolenou v dohledne době rozhodne nepoletime nepoletime pokud ano tak pravděpodobne ne z cech.

• Autor

Už jsi viděl, aby věděcký a vysoce specializovaný zaměstnanec jako jsem já, měl nějaké chrániče? ;)

No ale jako vědecký a vysoce specializovaný zaměstnanec bys měl vědět že zdraví mas jen jedno a pro inteligenta je jakýkoliv fyzicka prace nebezpečná. Je tedy evidentní ze bud nejsi vědecký pracovník a nebo práci jen predstiras. [emoji6]

• Autor

Tedy dobrá ;), ale tady už pracuji opravdu....protože mám chrániče ;) Ten podovzek je jen výstavní atrapa, měli jsme ho v kanclu chvilku před tím, než si ho vzali na výstavu do Šestky ;)

post-32269-0-70057700-1426925115_thumb.j

Upraveno od Clint

Hledáš si nové dzihad kamarády? [emoji23]

A aspoň že už si přiznal u se trouby roli svacinare. ;-)

• Autor

Tobě se člověk nezavděčí ničím :kol-46:   To jsem čistil troubu hydroxidem, nešlo se ani nadechnout....

Upraveno od Clint

Nj, narocny klient :-)

• Autor

Budu muset vyměnit u auta všechny stěrače (i zadní), absolutně nechápu, já měl na dvojce stěrače 4 roky a byly OK a tyhle nejsou rok staré a jsou v hajzlu. Jestli s nima ten přede mnou jezdil po ledu, fakt nevím. Každopádně dělají čáry na skle.

Taky moc nezvedal nohdy při vystupování (Pancho ví o čem mluvím), ten plastovej kryt práhu je slušně vodrbanej. Nicméně, už jsem volal do autorizáku a za celej ten plastovej kryt chtějí asi 180 korun, tak dám novej ;)

Upraveno od Clint

pro tam ten plast je,aby se odrbal :D

já přední lišty měním každý rok, víc to stejně nevydrží. na zadní lištu prdím, to nepoužívám.. max když dám zpátečku, tak se to samo setře. u kombajna zadní stěrač už používát musím  :(

Upraveno od kokta7

Tak proc by se snazil kdyz vedel ze za rok dostane nove a koupi to po nem nejakej nouma co za nej bude jeste rad. To je jasne ze stiral okna po namraze. Tuhle jsem je v autorizaku za ten okopanej prah zjebal.

Ja sterace u Rapida menil ted tesne po 2 letech a to by jeste vydrzely ale jsem puntickar na toto.

ja mam na RS uz druhe sterace, prvni vymeneny pri koupi a druhe letos na jare.

sterace jsou spotrebak a jsou tak cca na rok... ;)

Já stěrač neměnit. Protoze nepotřebují stírat

no jo, ale ty nejezdis za deste, mokra ani podobnych situaci a navic mas mokre sterace, ktere jsou taky super. ;)

a co pancho jedes na bobovku, nebo nee?

Přesně. A ono se s autem může jezdit i když prší?

dest nevadi ;) ja doufal, ze dneska pres den zaprsi, abych oplach prach, takhle musim na mycku predtim nez pojedu za vama

A přijedeš večer?

Já jezdím v dešti. Ale mám už Mokré stěrače a to je super. A po 180 nejsou potřeba ani to.

jj, prijedu, pocitam s tim ;)

Bohužel nejedu. Ještě sem nespal. A když bych jel tak to vůbec nedám a mam noční. A zítra musím udělat tu údržbu a za kamarádkou na čaj. Takže zítra spánku taky moc nedám.

jasny, chapu ;) ok, tak se uvidime u vas vecir ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.