Petrrr Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Pawouku v tobe drima skryty talent. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 To bych neřekl, já jsem je nevytvořil, ale našel na netu. Stačí zadat Jolly Roger a máš jich mraky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 No podívejte se, co mi teď zase ten Petrrr poslal......on si prostě nedá pokoj a nedá s těma provokacema. To už chce opravdu Pawouku trest jako fík Prej že to je pro mě ideální vlajka pro klub..... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Březen 2015 Sdílet Vloženo 29. Březen 2015 Když já Petra furt navádím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Mě se líbí spíš něco takového pro auta.meče a kosti bych nechal nám opravdovým pirátům od vody.a samo ještě přidat název klubu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Já měl ráno málem obrázek z novýho supa na D11. [emoji33] Naštěstí jsem je včas odhalil a znemožnil jim zaměření.[emoji23] Pravda s trochou štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Jak jsi znemožnil zaměření? Použil jsi pohon 4X4 a vzal jsi to polňačkou. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) Nejdřív mě dojížděli a pak jsem jim zpomalil. A pak jsem dělal, že tam nejsem. Editováno: 30. Březen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Taky dobrá finta.já spíš dělám že tam nejsou oni a jelikož mám mám boleslavskou značku tak oni dělají že tam nejsem taky.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Sice u mě přibrzdili a koukali na mě, nicméně mě nechali a mazali dál. Asi jeli lovit za dolary amíky. Alespoň už znám nepřítele na D11 Praha - Poděbrady. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) amící ted jeli na D11, zdržovali mě z pardubic do Hradce.. fakt at s tou jejich šaškárnou jdou někam. ještě v té koloně mě tam vybrzdil nějakej jeep.... Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 zde je řadu inspirace. Jinak tohle by bylo taky good Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Si je Kokto na protest měl vybrzdit taky toho Strikera, by ti udělal tuning zadečku, jak to máš rád. Možná by tě převálcoval ani by si nevšiml a byl bys tam jako bílé vodorovné značení nepravidelného tvaru. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 tam tě ani nepustili, na každým mostě hlídka.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 amící ted jeli na D11, zdržovali mě z pardubic do Hradce.. fakt at s tou jejich šaškárnou jdou někam. ještě v té koloně mě tam vybrzdil nějakej jeep.... Aby ses nepodělal, když tam jednou za sto let jede kolona. A je úplně jedno, co a kdo v ní jede. Jestli naše armdáda, nebo jiná, či nějaký nadměrný náklad apod. Nejezdí tam každý den. Tyhlety kidy mám nejraději. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) a zákon přišel ano podělám, kvůli nějaký propagaci... Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 marketing prodává :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) jj a pawouk jim ho žere a za hodinu bude stát v Praze a fotit si krásy Ameriky. Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Sorry kokto, tys tady a teď předvedl ukázkový příklad čecháčkovství - ubrečenej a ublíženej boreček, co si věčně na všechno a všechny stěžuje. A ono to není poprvé. Se zákonem to jaksi nemá nic společného. Za to, že "novináři" v médiích z toho dělají kovbojku a někdo jim to žere, já nemohu. Jo, budu je mít v kasárnách vedle baráku, a co má být? Armádní technika a zbraně mně zajímají, ale to je asi tak všechno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) njn, já zase vojáky a tyhle všechny nesmysly nesnáším, asi tak ti to řeknu. zbytek byla sranda "i že si je půjdeš fotit". Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Kolony, nebo nadměry beru, ale tuhle hysterii NE. Lidi parkují v klidu na dálnici, dokonce po ní pobíhají a mávaj, jak ovce. Nejvíc mě pobavilo, jak se ptali chlapa, proč mává vlajkama a on, že mu je někdo vrazil do ruky, ať je podrží. A kde byli všichni, když se dělila armáda a měsíc v kuse jezdily kolony na Slovensko. Asi se jim nechtělo vstávat, nebo byli v práci.. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 (editace) no máš pravdu, že stáli lidi na 4 proudovce atd atd, kolem hlavních cest.....nadměrný náklad je ok, se většinou dost uhýbají i . Editováno: 30. Březen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Já se raději ani vyjadřovat nebudu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Březen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Kdo se to ptal, jestli je vítají také Vietnamci? [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 30. Březen 2015 Sdílet Vloženo 30. Březen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky