Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Kokto To jo protoze si jeste panic, on te nekam k chanovu nebo Chomutovu za 500 k princeznam odveze. [emoji38]

Udivilo me jak je Pawouk sectelej, ze na to jeste najde cas, v praci 9h, 9h spi, 6h na SH a kdy cte fakt nevim. Ja cetl naposled na vojne kdd bylo casu dost povinnou cetbu co jsem co by student nikdy necetl.

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo

Bajaja, já nemůžu. :kol-98: :kol-98: :kol-98: :kol-98: :kol-98: 

Petrrr: Nojo, máš přes 100kg, vždyť tebe bychom nemohli nechat na zádi, to by se předek zvednul do vzduchu a Barbossa a já bychom neviděli na cestu....(budu zřejmě druhej důstojník, první bude Pawouk, má znalosti lodí vyčtené z knih, zejména to, jak poznat předek a zadek)

Tak to vím naprosto přesně, píše se to v Učební pomůcce č. 666 - předek je vepředu a zadek je vzadu. :doh

Vloženo

Tak nějak, pořád někdo otravuje. To nemůžou počkat do rána? Ku.va, v tuhle dobu nikde nezaparkuju.  :kol-22:  Jo, tam bych to vyhrál, když už se dostanu na "lepší" místo...

Vloženo

Prave kdybych nechytl volant nemel by z RSa vznasedlo, ale auto s motorem uprostred a s posadkou ridic+spolujezdec v kufru. [emoji38]

Zlí jazykové tvrdí, že snad Pancho v inkriminovaném okamžiku vycvakával sms-ku Jolaně, aby si řekla o víc peněz za to číslo bez gumy či co....;)

Vloženo

Pancho už jsi jel někdy v něčem co bezpečné dojelo?

jo a ta voda.jeli sme  jezy  ktere ostatni nejeli a je o nic napsano ze sou nesjizdne:) a treba  i 5krat za sebou nez se nam to povedlo,lidi se na nas chodily divat:)

Vloženo (editace)

Zrovna si tak řikám, jak už se známe dlouho a co všechno jsme spolu všichni prožili za zážitky....

Jen namátkou:

1/ Pancho zkoušel vyrobit létající De-Lorean, ale Petrrr mu to překazil

2/ Ozi machruje neustále s fingovačkama a nikdy mu nic neukradli

3/ Kokta vyhnal Clinta z chatky, že mu prej smrděj nohy, což se neprokázalo

4/ Clint odjel v půl třetí ráno ze Žamberka, pač Kokta chrápal a kolem něj se rojili komáři, to se prokázalo

5/ Motosman a Pancho sežrali dvě večeře během půl hodiny a ještě koukali do jídeláku, co zbylo

6/ Motosman nechytil zloděje svého auta, když zapomněl zamknout dveře

7/ Clint odvařil jednoho benzíňáka a k radosti všech koupil chrochtáka

8/ Motosman nechtěl odvařit jednoho benzíňáka a tak za opravy platí zlatem

9/ Kokta čipuje i kofolu, akorát jí pak svítí zadní světlo když nemá a Rádius nemůže odemknout odemčené auto

10/ Rádius předčítá dvacetistránkový dokument, týkající se jeho záručních závad a nakonec raději hodí auto ze Šárky

11/ Pancho vozí v kufru vysavač a 50kg vosku

12/ Kokta nabourá svých všech 5 aut a všechny zezadu

13/ a Barbossa si klidně připluje na lodi až do Krušovic.....;)

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 4
Vloženo

Pancho a pádlo? Pche, jak to nemá volant, tak je to s ním špatný. :kol-28:

nahodou s padlem mi to jde,a i riditka  jeste, ale oteze  to uz ne:)

Vloženo

Zlí jazykové tvrdí, že snad Pancho v inkriminovaném okamžiku vycvakával sms-ku Jolaně, aby si řekla o víc peněz za to číslo bez gumy či co.... ;)

woe v te dobe,sem mel jen jednu  a mobily jeste nebyli:)  takze bych jedine musel psat telegram

Vloženo (editace)

spíš ten Jirka je ukecanej člověk. už 4.7.2014 měl bílou O3, akorát nám to nechtěl přiznat! tak předstíral že mu žere stříbrná olej! abychom mu nezáviděli!

10460605_10204515840958639_2378701888571

Editováno: , autor: kokta7
  • Pozitivní 1
Vloženo

Máte krátkou pracovní dobu posádko. Rejžák na vás B-)

Kdo to je na fotce kokto? Ten rychlej na červeným kole bude asi ozi Toretto. bledě modrej bude Clint a ten tmavě modrej je šéf Pawouk.

Vloženo (editace)

Můj bratránek Klint junior :D a vzadu v pozdálí klintova oktávka již před rokem skoro ;)

a nebo tvoje varianta může být taky pravdivá ;)

Jinak odpoledne ženská vjela do protisměru na D11 :D

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...