Clint Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Mám to na 7 dnů, ale chodím s nimi do práce samozřejmě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Dejte si každé ráno tabletu Supradynu a máte pokoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Aha ATB a do práce. paní doktorka říkala že nemají děti chodit do kolektivu s ATB u dospělých to asijc neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Takže pivem zapít supradyn. :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Jo Pawouku, nekteri doktori je predepisuji aby meli od pacientu jako je Clint pokoj, od pacientu, co si mysli ze ATB je na vsechno a od doktoru je vyzaduji. Ac k tomu neni jediny duvod. Clintuv zdravotni stav kdy zere kazdy 3 mesice ATB je toho dukazem. A az mu jednou nedej boze bude smrt klepat na dvere, hypoteka ji zajimat nebude. Mam znamou pribuznou furt prechazela chripky a lecila je ATB ruzne sehnanymi aby ji nevyhodili z prace. Za cas mela kasel a nemohla se ho zbavit a jednou nevysla ani schody, odvezli ji do nemocnice za 5min. 12 s plnyma plicema vody a moc nechybelo aby utopila ve vlastni vode- vek 35 let. Pak lezela 14 dni v nemocnici a rok byla v prac. neschopnosti a prace? Ano, stejne o ni tim padem prisla. Kazdy je nahraditelny. Kdyby jednou zustala doma tyden a poradne to vylezela a vypotila se z toho bez samonaordinovanych ATB ktere ji stejne nepomohli logicky na chripku viroveho puvodu, byla zdrava a o praci kvuli tydnu neprisla. To jen takova zkusenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Jasne zapit pivem kvuli B komplexu. To je jasne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Nejlepší je B12. Ale k tomu se musí člověk propít.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 No ja si asi otevru lahev dobreho Moravskeho, jatra se hlasi o proplach. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Tak motosmane přiznej barvu na co máš ten taxiprskolet? Že ty máš chájdu na svahu kam se nedá dojet autem. Kdybys potřeboval něco odstěhovat tak stačí říct máme tu v klubu dva kolegy co rádi pomůžou a možná že jsi je už viděl na čaji.;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Vy jste to tady rozjeli panove. Jager leci vse antibiotika sou srajduly, hnusnej lek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Bohuzel se neznam osobne s Jagrem. Ja se znam tady s Kachynou, takove to domaci zvykani. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Vidis kamaráde. Taky pěkný. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 http://m.autosalon.iprima.cz/clanky/mustangy-budou-sprintovat-budte-u-toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Bez někam s pepou,já uznávám jenom autoforum, jeremyho a to je vše. A ovšem klinta, To je můj strýc, který si po me koupil bile auto. Hold rodina 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Jojo, zapomněl jsi ještě na našeho chlebodárce z Ruska, toho v rodině uctíváme přece taky synovče 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Musime se jednou sejit kdy muzeme zachlastat, ale ne s Panchem a Clintem s tema jsem u Motose moc zachlastani nezazil. Vypili dve piva a meli dost a museli jit spinkat. Maji jen velkou hubu. Kokto tobe a Motosovi verim ze umite chlastat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 22. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Noju, já už dneska moc nevypiju a když jo, tak maximálně kofoly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 (editace) Arlo to je kabrnak, to je nás šéfkuchař. A na nakyho rusaka ti kadim zdravsvujte Editováno: 22. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Ironman to je prdel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Jo to je drsnak [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Zaš až ne tak moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Pravda, ja jsem vetsi. NEVYMEKNEM! Radius a Stringo to jsou mekkejsi. Beda tem co zena vladne. [emoji36] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Jo chlapče, však ono na tebe taky časem dojde... Navíc mě televize moc nebere,takže je mi jedno na co čumím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 22. Květen 2015 Sdílet Vloženo 22. Květen 2015 Tak jsem byl v servisu a ptal se na origo tlumiče... Ani nechtěli vin aby podle toho koupili tlumiče... Tak nevím jestli je mám nechat, nebo jestli mám jít do ŠA a poptat díly tam... Pawouk říkal ze je tam spoustu tlumičů... Cena s prací říkali cca 13000,- bez pružin,ze ty mám ještě dobré. Pouze tlumiče a nějaké prachovky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 23. Květen 2015 Sdílet Vloženo 23. Květen 2015 Jinde to koupís levněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky