Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jo Pawouku, nekteri doktori je predepisuji aby meli od pacientu jako je Clint pokoj, od pacientu, co si mysli ze ATB je na vsechno a od doktoru je vyzaduji. Ac k tomu neni jediny duvod. Clintuv zdravotni stav kdy zere kazdy 3 mesice ATB je toho dukazem. A az mu jednou nedej boze bude smrt klepat na dvere, hypoteka ji zajimat nebude. Mam znamou pribuznou furt prechazela chripky a lecila je ATB ruzne sehnanymi aby ji nevyhodili z prace. Za cas mela kasel a nemohla se ho zbavit a jednou nevysla ani schody, odvezli ji do nemocnice za 5min. 12 s plnyma plicema vody a moc nechybelo aby utopila ve vlastni vode- vek 35 let. Pak lezela 14 dni v nemocnici a rok byla v prac. neschopnosti a prace? Ano, stejne o ni tim padem prisla. Kazdy je nahraditelny. Kdyby jednou zustala doma tyden a poradne to vylezela a vypotila se z toho bez samonaordinovanych ATB ktere ji stejne nepomohli logicky na chripku viroveho puvodu, byla zdrava a o praci kvuli tydnu neprisla. To jen takova zkusenost.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak motosmane přiznej barvu na co máš ten taxiprskolet? Že ty máš chájdu na svahu kam se nedá dojet autem. Kdybys potřeboval něco odstěhovat tak stačí říct máme tu v klubu dva kolegy co rádi pomůžou a možná že jsi je už viděl na čaji.;-)

Odkaz ke komentáři

Tak jsem byl v servisu a ptal se na origo tlumiče... Ani nechtěli vin aby podle toho koupili tlumiče... Tak nevím jestli je mám nechat, nebo jestli mám jít do ŠA a poptat díly tam... Pawouk říkal ze je tam spoustu tlumičů... Cena s prací říkali cca 13000,- bez pružin,ze ty mám ještě dobré. Pouze tlumiče a nějaké prachovky...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...