Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jo u nafty nakonec skončíme všichni, až postupně všem hupsnou řetězy :-)

a co vozíte?

Tet jedem prázdný do Stuttgartu pro Železný šrot a občas nám hodí do spod nějaké věci od mercedesu po Cres testu.

Hold to jsou ty leasingové flotily, kde se servis řeší až když něco odejde nebo jen v předepsaných intervalech. Já třeba protože jsem drsňák mám služební F1 úplnej social edition , má to jen rádio + kola + volant a teda mlhovky přední, otevřeš okna a jedeš dál, vedro nevedro. U vlastního jezdím pravidelně i na servis klimy, jak na desinfekci, tak na případné doplnění (doplnění má ještě čas , dle rolbaře poprvé po 4 letech) a nečekám až něco nepůjde a pak se v létě divil, že mi nejde klimatizace a že je mi teploučko.

Jj, ale moje auto má najeto 20tisic a už ho má ve firmě třetí člověk. Takže pro to auto to určíte není dobrý a jinak výroba konec loňského roku.

Jo u nafty nakonec skončíme všichni, až postupně všem hupsnou řetězy :-)

No me nic nehupslo, ale prostě firemní je firemní.

Firemní i na plyn je dobrý.  U mě firemní tedy ne, páč to je tady u firmy a je k dispozici jen když jedu pracovně. Ale zase proplácení benzínu na cestu z/do práce soukromým vozem každý měsíc. Což též není zlé. 

Tak ja si s firemním autem navyšují Daně a ještě si platíme cestu z a do prace benzin, protože to jsou soukromé kilometry...

Proc by me něco skončilo, vychilku mam za 53000 km -0,3, rusaci píšou že až -4 je pruser

Rusáci kecají, podívej se na Putina, nebo Lavrova. :kol-28:   Jinak dnes potvrzeno předání Astry kolem 20. července. :kol-147: Jen stále neznám výbavu a motorizaci - údajně diesel. kol113

vidíš, daj ti auto ale vejplatu ne :D

Hehe, tu si píšu sám, o tu nemám strach.  :kol-138:  

ja možna pujdu za váma do Prahy, ještě není nic jistého :D

Upraveno od kokta7

A hele, další náplava. :kol-48:  To bys tady i bydlel? Aspoň bys to měl blíž na čaje. :kol-28:

uvidíme, jak dopadne lepší místo :D jojo najít byt a hlavně garáááž :D

Ještě řekni, že to bude na šestce a jdu si přestěhovat. :kol-48:

Na 6tce bude pracovat jako pasak. To budou caje jedna basen a ja se budu muset pristehovat k te zlate lodi take blize.

Jo, přistěhuj, Clint ti pronajme ten zahradní domek a já tě zaměstnám až odejde jeden z mých lidí do důchodu. :kol-28:

ale pod 100k čistyho nejdu ;)

Dobre, mezitim budu uklizet a loupat brambory v MC Donalds. [emoji1]

Kokto, nebud nenazranej, co by sis s takovymi penezi pocal.

chodil k arlovi naoběd :D

No vidis to, vsechno bys prozral a prochlastal. Ja do Prahy nikdy, lidi tam ziji a pracuji jako sardinky, vsichni furt strasne nekam pospichaji, ne jen za volantem. Samej cizinec, fetaci, zlocinci a nasilnici. Bydlet tam, musel bych nakoupit jeste vice vrcajku a kdo to ma furt tahat a starat se o to

U nás je celkem klídek - zatím. Já neběhám ani na eskalátor (natož jinde), jako někteří zhůvěřilí náplavové. :kol-31:

100K? Ses přehřál, ne? To bys musel dělat ředitele. :kol-28:

Do prhy ani za 100E.

• Autor

Kokta bude dělat v Praze pasáka a ve svém volnu rozjede skořápky ;)

a u pawouka v garáži si budu parkovat auto(zvětší si ji :D) a budu k němu chodit na nedělení obídek :D

• Autor

Tak správně a vybírat si budeš alespoň ze tří jídel ;)

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.