Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já přijel po půl jedné, nevím co to máte za spotřeby, ho´dte to ze skály. Já jel kolem 120 většinu cesty a spotřeba 6 dle PP, sám sem se tomu divil. I když pravda ke konci jsem musel zvolnit, páč srnky sebevražedkyně se mi tam sami nabízeli kolikrát, měli by do těch aut už konečně dávat srnka asyst, oči z těch krajnic jsem měl vyočené jako kráva a kdyby mi tam nějaká skočila udělal bych stejně hovno. Některé byli drsnašky co normálně stály kolmo na silnici v krajnici a provokovaly jako že skočí a přitom nehnuly ani brvou, já si kolikrát stříkl do trenek. 

Taky díky, bylo to super, za 150 celej večer, neber to, díky SSSR hokejisti. No dnes ochutnám Arlovo klobásky a zítra burgery a pozítří burgery a popozítří burgery, mám jich 2kg a pro tchýni 1kg (pokud pro ni zbyde)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja taky zkousel co to da a je videt ze RS je zbytecne. Celou cestu az k Milade Horakove jsem jel za nim, setrasl me vzdy az do kopce (kde se ani nesnazim, kdyz vim ze to nejede) a nebo v situacich, kde je potreba odstuch, napriklad pred zuzenim to odpichl a na 10m predjel dodavku - to fakt 1.2 neda a pak jsem se, a dalsi co mysleli ze s nima zavodime (bavo a opel), tahli jak smrad 80 za dodavkou a arlo ujizdel. Takze resume, do 180 neni problem, navrch ma RS jen do kopce a na odstuch.

Bavo a Opel nechapali, ze je nejdriv predlitne Skodovka a v zavesu bobik i20 :D.

Spotreba dobra, vyjizdel jsem s 5.9 (ctvrtka nadrze pryc) a na konci dalnice 6.2, doma 6 a dnes rano zpatky 5.9 a mam lehce nad pulkou. Odhadem je nadrz na 40l - presne cislo jsem nezjistoval). Takze spokojenost.

A pro Sida,

Spokojenej jsem, ale na dalky a na vylety za rodinou radsi i30, tohle je male. Vsak to taky melo byt druhe auto, ne prvni. Na jezdeni do prace a do mesta je supr. Ale komu neni rady se Skodovkou, tomu neni pomoci. Tomikk by mohl vypravet a neda si pokoj a zas koupi to same.

Odkaz ke komentáři

tak jasný, ty jedeš většinu cesty po dálnici. Já ne a víc jak 130 jsem měl bojíky. Srnku jsem viděl za každým křovím i když tam nebyla. A už při rychlosti nad 120 jsem zjistil je můj mozek je pomalej, vyhodnocovat každý podezření v krajnici v rámci kužele světel zabírá dost času a když se zadíváš tam jedeš už takovou rychlostí že než ti mozek vyhodnotí, že to nic nebylo jsi 50metrů dál a tam může být srnka co tě překvapí, které si tím pádem ani nevšimneš. Tedy od Bochova zkratkou do domoviny, lesem a koncem světa, už jsem jel jen 80 kolikrát. masa od Arla jsem měl dost, nebylo třeba dovést domu ještě divočinu. Zvláštní je, že jako mladej jsem se ničeho nebál, pral jsem to a hotovo (až se divím, že jsem srnku nikdy nesrazil). Ale čím je člověk starší tím je prostě opatrnější aniž by si to kolikrát uvědomoval, i když i tak kdyby srnka chtěla, uděláš hovno, prostě jsem se uklidňoval, že budou alespoň menší škody.

Odkaz ke komentáři

Ozi,

Zavod neni problem, ale mam to prohrane, ja nejaky pud sebezachovy jeste mam :D a rikam, do 180 se i20 drzi, vic jsem to nezkousel, pak uz se bojim a neni to tim ze by se to klepalo (prekvapive je to v poho), ale tim, ze mam fakt strach a i o ridicak mam strach. Vlastne seru magy uz ted, preci jen ani v Praze sem to takhle jeste nesvihal. Me ta rychlost za to proste nestoji. Radsi jet pohodu 140-160 (dle pip v okoli) a v obci 55 ne 65. Kde se da tak 60.

Odkaz ke komentáři

No ale ja docela daleko za tebou. Ale čekal sem spotřebu spis obrácené. Ze ja více.

ja ti nevim, v poslednich par dnech mi to nejak zere vic, asi mam tezkou nohu ;)

Ozi,

Zavod neni problem, ale mam to prohrane, ja nejaky pud sebezachovy jeste mam :D a rikam, do 180 se i20 drzi, vic jsem to nezkousel, pak uz se bojim a neni to tim ze by se to klepalo (prekvapive je to v poho), ale tim, ze mam fakt strach a i o ridicak mam strach. Vlastne seru magy uz ted, preci jen ani v Praze sem to takhle jeste nesvihal. Me ta rychlost za to proste nestoji. Radsi jet pohodu 140-160 (dle pip v okoli) a v obci 55 ne 65. Kde se da tak 60.

no ja jedu rychle kdyz muzu jinak je to zbytecne. a neboj, nez se dostanes na 180 tak uz me neuvidis, takze vpohode si pak muzes zvolnit  :kol-46:

Odkaz ke komentáři

ja ti nevim, v poslednich par dnech mi to nejak zere vic, asi mam tezkou nohu ;)

no ja jedu rychle kdyz muzu jinak je to zbytecne. a neboj, nez se dostanes na 180 tak uz me neuvidis, takze vpohode si pak muzes zvolnit :kol-46:

Ale zase dokážeš jed za 6 litrů a to jak proste nedám. .
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...