PANCHO Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Jo jo zastávka v Beroune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ty voe, tak to je slusny... Ty bys fakt potreboval nejakyho extremne rychlyho naftaka na tyhle presuny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 No už by to chtělo. Bude. Sice ne moc rychle ale na přesuny Dobrý. Ale včera dálnice duchu dobra. Bylo tam i 240 chvilkama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 A průměr včera od tebe 11.8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Za tři dny dvě plný nádrže sem tankovat. Asi to začnu dělat jako Clint. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Pokud tam budes pristi tyden tak dorazim, jedeme tam na dov k Jidrichova Hradci. Jinak pravda ze Pancho to na asi nejblize. To te ovsem neomlouva ze di pozval jen jeho. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Pravda Pancho, musis tankovat jen 20 litru a pak usetris. Ty tankujes plne a pak se divis. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 No právě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Petrrr, příští týden tu nebudu, jezdím k našim max jednou za měsíc za dva. Pancho tak to je slušný na tech 20 litrů bys musel dvakrát stavět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Červenec 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 To já za dvacet litrů nafty projezdil celou Šumavu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 a ještě ti zbylo do sekačky 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Ne zkoušel s tim podali táborák a pak mu došlo ze má smůlu, protoze má palivo ne na podpal, ale do kamen... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 (editace) Kamarád mě píše, jestli to auto co stojí venku je moje. Tak po 2 hodinách přijdu k autu a všechny ventilky na střeše, opravdu záškodník jak vy Editováno: 26. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 14 dni, to je doba po kterou je max budes mit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2015 Nejsem negativní jako ty, jenom furt myslis negativně proto nedelas v matonce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Ani bych nechtěl. Majitel Mattoni Ital Pascale (nebo jak se píše) tak po předložení finanční nabídky na cokoliv (v našem případě projekční práce) vezme tužku bez ohledu na celkovou výši nabídky a škrtne a nabídku krátí o 10% a buď to akceptuješ nebo ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tohle to je podnik, to by se u VW koncernu v životě nestalo. http://www.auto.cz/stesti-v-nestesti-majitel-prvni-nabourane-mazdy-mx-5-nd-dostal-od-automobilky-novy-kus-88396 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Tak SM nastudovaný a VIF opravdu funguje. Asi se vykašlu na Vervu a budu si ho tam lejt sám.[emoji16] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) čekací doba na O3 RS i 230 21 tydnu. Se asi kluci ze Škodovky podělali z okna, slevy snad škodovka dává teď nejmenší za celou dobu, to sem nezažil. Zlatej seat leon FR combi cupra, tam furt slevové šílenství je v pořádku! Editováno: 27. Červenec 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 a já si taky chci přečíst. kde to je? Pawouk se nějak opozdil či co. No já zatím zůstávám u Eurooilu Optimal 95, kde by ten VIF měl být také. Rozdíl mezi tímto a klasickým N95 je u nich 0,4-0,5 Kč/l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 ja sem včera tankoval v HK maxxmotion u omv, a auto jezdí jak blesk,ovšem max marketingově 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Kokto, když to lidi chtějí za tu cenu, že nestíhají vyrábět, tak se nediv. je logické že slevy pak žádné nebudou. Zlaté časy skončily. Když tolidé chtějí ať to mají, všichni jsou spokojeni, lidi, že mají svojí vysněnou RS, Škoda se jim směje a mne si ruce jak na nich vydělává a konec konec konců jsem rád i já, protože mě těší, že ty auta se vyrábějí u nás a lidi mají práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 (editace) No mohl bych jezdit do ONA a cvrnkat do toho VIF - pak by to bylo jako VERVA a ještě bych ušetřil. :-) https://www.ceproas.cz/optimal-95e Editováno: 27. Červenec 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 Motosi, te´d ten Tvůj VIF mají v Auto Kelly v akci za 189. To je dobrá cena? Jinak koukej sem navalit ten článek, pokud to tedy není už ten starší co tu někde je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2015 běžně stojí 199kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky