Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 (editace) Ozi, podle tohodle infa by ale na tom exitu 28 o kterém ty tvrdíš že je zavřený, měl být zavřený jenom polovina mostu a nájezd na prahu, ne sjezd na Litomyšl. Nebo je to opravdu koplet uzavřený všechny sjezdy a nájezdy z obou stran. Editováno: 18. Srpen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Jel jsem tam v patek a bylo to zavreny komplet ze strany od Zdic, protoze neslo projet pod mostem. Kdyz jsem prijel z druhe strany tak tam to otevreny normalne bylo, ale ze Zdic tam nebylo jak prejet. Takze pak bylo lepsi jet na dalsi sjezd smer Praha, jak jsem ti psal. Pokud to nejak zmenili ted nebo upravili zaver pod mostem, je to mozny, ale nevidel jsem to. Sjezd na Litomysl u Berouna ty voe to nepobiram. Jinak mozny je ze najezd smer na prahu je znovu otevren, ja sjizdim obvykl o 10km driv, takze se sem dostanu jen prilezitostne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Ozi protože jedu od Plzně po D5 a měl bych sjed na exitu 28 na Hustomice dále Dobříš. Já vůbec přes Zdice jed nemusím a nepojedu. To bude asi ten problém, já o koze, ty o voze. sorry už jsem asi dizgrafik - ne Litomyšl ale Libomyšl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 A nebo na Spálené Poříčí a Příbram a nebo na Hořovice a Hostomice popř Příbram. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 ok, nějak si poradím. Přinejhorším přiletím vrtulníkem, policejním až začnu vzteky střílet do silničních značení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 radši sedni do buzna kinderkár Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Nemám Golfa Kokto. Motosi: Jinak to Spálené Pořičí a Rožmitál mě vůbec nenapadlo, taky řešení. I když ta cesta stojí za hovno, na vojně jsem působil v Dobré Vodě u Březnice jednu dobu tak jsem tam tudy jezdil a cesta nic moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 odpovdial jsem na tvuj dotaz ohledne sjezdu na Prahu tak se mas zeptat presne U sjezdu na D5 u Zdic - tudy pojedu na mastňáckou grillpárty jsou nějaké uzavírky či co Exit 28, nejel tam někdo teď, dá se tam sjed ve směru na Prahu? logicky jedes asi nejlepsi cestou me jen prekvapilo, ze chces na prahu a rikal jsem si, ze to chces jet po dalnici. Jinak pokud bys chtel tak auto opravdu muzes nechat u me, do berouna uz to mas jen kousek, dame ho do garaze a ja te vezmu ja pojedu podobne, jen o kousek bliz k praglu a chci si uzit okresky http://mapy.cz/s/kDku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Nebo si dej vyhledat trasu na www.rsd.cz a máš to na jistotu., včetně všech uzavírek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 To jo Ozi asi jsem to špatně napsal, hold můžeš mi pak vyčinit osobně. :-) No zvážím to, ale myslím si, že těch 30km už mě asi nezabije, obzvláště nebudu-li vědět kdy pojedu a kdy odjedu. Jinak předpokládám, že víš místo Motosova ráje a na mapě je to jen orientační bod. Samozřejmě to zde zveřejňovat nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Motosi. No koukám jak jelen a na řsd jsem nenašel nic kde bys zadával trasu, nebude to nějaká aplikace pro mobil? To pak si měl říci hned a ušetřil bych s trápení vysvětlování něco zmatenému Ozimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Není. Včera jsem tam hledal. Spapám oběd a kouknu na PC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Něco pro naše právníky http://www.novinky.cz/domaci/377985-ridic-nepodepsal-policistum-zaznam-o-prestupku-soud-se-ho-zastal.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Dopravninfo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 jo to už jsem odkaz dával sem v předchozím mém příspěvku a tam je pravda to trasu uvádí, ovšem ty doporučené vyhledané trasy jsou nějaké podivné oproti Mapám cz nebo tak bez ohledu na uzavírky (i když v místě žádné nejsou) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Hned na ůvodní straně. Odkud - kam. Uzsvírky na vaší straně. Na PC někde napravo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 (editace) Vpravo dole a hodí tě to na dopravní info. podle toho je sjezd na 28km D5 Bavoryně OK. Editováno: 18. Srpen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 No jasně, hodí tě to na to dopravní info cz. Díky Já furt někde hledal v nějakých mapách a tohle jsem přehlédl. Motos udělá vše abych přijel a vyžral mu lednici, a vypil zásoby piva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Nene. Potřebuji posekat trávu a tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 není problém, ještě že sem vyměnil mogul, vzducháč a svíčku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 JJ, kokta je přes ty trávníky. Já kosím raději něco jiného, buď prsaté blondýny v postely a nebo utečence na poli - ty ovšem trochu jiným způsobem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Nene. Já jsem eko. Hezky kosou. A co nejde tak travexem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 ja sem víc eko, benzínem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Srpen 2015 Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 napalm na travu jedine,to je eko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Srpen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Srpen 2015 Tak auto stále ještě není, mají tam prej nějaké učně, tak si to prej každej zkouší rozebrat a smontovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky