Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ozi, podle tohodle infa by ale na tom exitu 28 o kterém ty tvrdíš že je zavřený, měl být zavřený jenom polovina mostu a nájezd na prahu, ne sjezd na Litomyšl. Nebo je to opravdu koplet uzavřený všechny sjezdy a nájezdy z obou stran.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jel jsem tam v patek a bylo to zavreny komplet ze strany od Zdic, protoze neslo projet pod mostem. Kdyz jsem prijel z druhe strany tak tam to otevreny normalne bylo, ale ze Zdic tam nebylo jak prejet. Takze pak bylo lepsi jet na dalsi sjezd smer Praha, jak jsem ti psal. Pokud to nejak zmenili ted nebo upravili zaver pod mostem, je to mozny, ale nevidel jsem to.

Sjezd na Litomysl u Berouna ty voe to nepobiram.

Jinak mozny je ze najezd smer na prahu je znovu otevren, ja sjizdim obvykl o 10km driv, takze se sem dostanu jen prilezitostne.

Odkaz ke komentáři

Ozi protože jedu od Plzně po D5 a měl bych sjed na exitu 28 na Hustomice dále Dobříš. Já vůbec přes Zdice jed nemusím a nepojedu. To bude asi ten problém, já o koze, ty o voze. 

sorry už jsem asi dizgrafik - ne Litomyšl ale Libomyšl. 

Odkaz ke komentáři

Nemám Golfa Kokto.

Motosi: Jinak to Spálené Pořičí a Rožmitál mě vůbec nenapadlo, taky řešení. I když ta cesta stojí za hovno, na vojně jsem působil v Dobré Vodě u Březnice jednu dobu tak jsem tam tudy jezdil a cesta nic moc. 

Odkaz ke komentáři

odpovdial jsem na tvuj dotaz ohledne sjezdu na Prahu tak se mas zeptat presne  :kol-46:

U sjezdu na D5 u Zdic - tudy pojedu na mastňáckou grillpárty jsou nějaké uzavírky či co Exit 28, nejel tam někdo teď, dá se tam sjed  ve směru na Prahu?

logicky jedes asi nejlepsi cestou me jen prekvapilo, ze chces na prahu a rikal jsem si, ze to chces jet po dalnici. Jinak pokud bys chtel tak auto opravdu muzes nechat u me, do berouna uz to mas jen kousek, dame ho do garaze a ja te vezmu ;)

ja pojedu podobne, jen o kousek bliz k praglu a chci si uzit okresky http://mapy.cz/s/kDku

Odkaz ke komentáři

To jo Ozi asi jsem to špatně napsal, hold můžeš mi pak vyčinit osobně. :-) No zvážím to, ale myslím si, že těch 30km už mě asi nezabije, obzvláště nebudu-li vědět kdy pojedu a kdy odjedu. Jinak předpokládám, že víš místo Motosova ráje a na mapě je to jen orientační bod. Samozřejmě to zde zveřejňovat nebudeme.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...