Clint Vloženo 16. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Já ani nevím, co to za mnou jelo, ale nejel jsem rychle, pač jsem nechtěl potkat srnku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Jo uz jsem doma davno, vzal jsem to delsi, 20km, za to bezpecnejsi cestou pres Vary. Prumerna rychlost 80km, spotreba 5.5 a to jsem to valil i 140 obcas. Srnky odskakovali od silnic 100m skoky. Pustil jsem duc duc z novych repro plyn plnej knedlik a srnky nemely sanci. Spotreba nareznicka sam nechapu jak to delam. Asi ten VIF. Jinak tez diky za pokec, bylo to super jako vzdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Já sem také doma nebo tedy v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Přej úspora ropa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Září 2015 Sdílet Vloženo 16. Září 2015 Ja mel 8,7:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 prekvapujes, jakto ze ne 10? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 A když už jsme u těch spotřeb dnešní cesta do prace. Upozorňuji ze z cele delky jsou jen 3km mimo dálnici. Už abych tech 130 měřili. Koupím si pluh na dementi a pojedu plný plyn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 A čím to je čím to je? Bu´d tím, že je to 4kolka a nebo tím ezi pedálem a volantem. Nějak mi to hlava stále nebere, ty tvoje spotřeby. Hold na dveře již ti klepá 9007. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Nevim cim to je, asi kombinaci dementu na silnicich a zrychlovani. ;ú Ale ted o vikendu to otestuju predpisovou jizdou, mam naplanovanou trasu 740km tak to bude takovej mensi test... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Já to taky nechápu. Neumí s tím jezdit. Šlape na plyn jako pako, po vzoru stylu jízdy z Rs. Jinak to není možné. Já ještě nad 7 spotřebu neměl, vlastně ani nad šest. Editováno: 17. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Musí si uvědomit, že to není závoďák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 však jezdíš dobře, turovat to musíš pořádně. pro ozáka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Něco pro koktu http://www.topspeed.sk/test-honda-civic-typer-fk2/8870 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Právě že velký hovno, tůrovat můžeš benzín, vytáčet, diesel využívá krouťák a stačí mu nízké otáčky. To co píšeš je demagogie, je to styl debila, co jezdí jako prase s benzínem. Ozi je pako, neumí s naftou jezdit, už si přivykl na silnej benzín a očekává, že ta nafta pojede také tak, což je naprostej nesmysl a zhovadilost. To jak na srazu popisoval, že jezdí, to dosvědčovalo. Když se bude snažit z tohoto motoru dostat něco, co nemůže, tak mu to bude zákonitě žrát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Nevim cim to je, asi kombinaci dementu na silnicich a zrychlovani. ;ú Přemejšlej trochu, všichni jsou dementi a ty jsi nejlepší? Není to naopak??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) Nechtěl jsem to sem dávat ale dám pospíchal jsem domů za usinajici paní a 8 byla prázdná takže jsem jel co to dá.;-) Editováno: 17. Září 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Já ze svého motoru dostanu třeba kopřivku. Ba ne, já jsem spokojen, většinou jezdím sám a pak i ta 1,2 není úplně marná a přitom málo žere. A zase když jedu s rodinou není třeba jezdit závodně a i tak to úplně lenoch není, i když je to znát třeba ještě se zaplou klimou. I te´d ty zadní repra mi vzaly tak 5kw výkonu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Barbossa: To přesně dokazuje ten Oziho styl.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Petrrr: Tak 1,2 je do kindera dobrá motorizace, je to lehké auto a poměrně s ním dobře jede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Musel jsem si po ránu trochu ulevit, včera se Ozi nějak nedal poslouchat a večer jsem to nehodlal probírat....Takže se omlouvám všem a přeji příjemný den. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Clinte vis co, ty me taky... Chápu nejlíp se jezdí s ropakem po prázdného dálnici vlevo 110 to chápu. Ve 130 sem pirát, poprav me. A vis co ja sem na to ze jsem pirát hrdej a kvůli tomu ze ted mam ropaka se tk nezmění a ne začnu se za to stydět. Barbossa, ty jediny to umíš přiznat, prostě to zere. No nic kluci mějte se tu, jdu si dát brejle do vlasů a jedu dal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Přemejšlej trochu, všichni jsou dementi a ty jsi nejlepší? Není to naopak???Jako sorry, ale tohle je opravdu v Cesku typicky. Lidi absolutne nerespektujou, ze nekdo hodla jet rychleji. Drzi se v levem pruhu. Proc by zrychlovali ze sveho tempa udavaneho tempomatem a kazili si spotrebu, vzdyt ten za mnou si pocka, stejne tu nema co jezdit rychleji nez 130... Ano tohle mi jako demence prijde. Osobne nikoho nenutim, aby jezdil rychle, ale uvolnovat levy jizdni pruh by opravdu mohli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 17. Září 2015 Sdílet Vloženo 17. Září 2015 brejle do vlasů Bereš Clintovi vítr z plachet. to ti určitě chtěl napsat on. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 Barbossovi to žralo, protože jak jsi si mohl přečíst, jel co to dalo.... Že jezdíš jako prase není žádná chlouba, naopak. Sereš s tím určitě spoustu řidičů a vystavuješ ostatní nebezpečí. Dej si tvoje heliovary do vlasů a jdi si naříkat do auta, jak nafta nejede.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 17. Září 2015 Autor Sdílet Vloženo 17. Září 2015 (editace) XJohnyX: Když někdo letí za mnou dvě kila v levém a já jedu v levém tempomat 140 a předjíždím pět aut v pravém na dálnici za sebou, tak nevidím sebemenší důvod měnit rychlost či uhýbat do pravého, abych to prase pustil. Když chce lítat 200, tak ať si vybere prázdnou dálnici. A´t si počká, já ukončím předjíždění a odsunu se do pravého. Editováno: 17. Září 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky