Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

však je téměř jak z O1.  :kol-28:

kdepáák, tohle bude mít Turbo někde mezi motorem a čelní přepážkou pod sklem do kabiny, ten motor je celej otočenej než jak ho mám já. 

Vloženo

Ale ale, co to čtu v MF Dnes. Ropáci půjdou na svolávačku a budou jim tam dávat super eko soft. To už je předjedu i s feldou :-)

Chip se chip tam, už jim to nepojede. :-)

Vlastně jim to ani nevadí, budou jezdit za 2/100.

Spojení Škoda Auto a Ministerstvo nevěstí nic dobrého -> zametení pod kobereček. A jsem zvědavý jak to provedou, pokud se opravdu jedná o všechny EA189 tak to všechny servisy nebudou příští rok dělat nic jiného.

Vloženo

No kdyz jsem se koukal podruhe a videl ty modre "rucicky". Doslo mi ze jsem se mylil. No a pak si odpovedel. Kdyz uz nic tak je to amerika i kdyz vzdalena. [emoji1]

Vloženo (editace)

Ty vole Huri, tys tomu dal na prdel. Nerikej mi, ze je to lepsi nez RSo. Krom spotreby. Nebo mi to reknes [emoji23]

Editováno: , autor: Petrrr
Vloženo (editace)

Náhodou ty nové Fordy Mondeo jsou docela pěkný, ještě jsem  snimi ale nejel, naštěstí je tu Hurikán, co mi ho půjčí :)

Dneska jsem jezdil se zánovním Pažoutem 5008, najeto 150km a musím říct, že to tam taky vrzalo a skřípalo a audio v základu horší jak OIII.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Jj, uz treba focus ma semisove kryti zamku bezpecnostnich pasu aby nevrzalo trenim o calouneni sedacky. Dobry ne, dnes jsem si toho vsiml u sefovo kdyz jsem s jeho autem pro nej jel. To je simply. Ne jako ja v Rapidu a Octa to taky nema jsem si musel vyresit sam samolepkou.

Jinak to nive Mondeo je to same mondeo co ma nalozenim plnou uzitecnou hmotnosti drhne koli o podbehy a neni schopnej losiho testu? Protoze uz z vyroby ma 150kg vic nez je deklarovano.? [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Vloženo (editace)

To je fakt s tim losem a koly obroušenejma o podběhy?

Jinak ten semiš pořídím :)   Taky mě to vrže...

Vloženo

Jiste ze je to fakt, my ze zapadu ns rozdil od Putina a hlavnd Lavrova nikdy nelzeme. Uz si presne nepamatuji detaily ale vim ze tam s tim tohle bylo.

Vloženo (editace)

Musel bys mít dospělé auto :D  Víš bramboračku, stejně jako všichni. A navíc jsi Obamista :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...