Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

No jinak v patek prezuto, Rapid ma zimni backory a bude mu teploucko.

Hodinove drhnuti hlinikacu a jako nove jsou pripraveny na dalsi letni sezonu.

No a s plechacema prichazi, jako vzdy, zhrubneni a mirnemu zvyseni zvuku motoru prochazejici do kabiny. Je to znatelne hned po prezuti nez si na to clovek zvykne.

Čím čistíš a hliníkáče?

Já mám přezuto na 75%... U jednoho kola jsem zjistil vadnej ventilek, takže v pondělí jdu nechat opravit... To je zajímavé, jakej je na autě rozdíl v tom jednom palci na průměru disku...

Editováno: , autor: Stringo
Vloženo

Proc mam tu tvou fotku na pul bilou. Cim? Strycovo drahou chemii, co nekde kupuje ve velkem na kamiony. Ta sracka ma ruzovou barvu a redi se 1:3 s vodou a je dobre to myt v rukavicich. Kola pak houbou bez velke namahy umyjes. Na asfaltove tupky mam odstranovac asfaltu od Coyota. Hlavne ze vnitr disku.

Vloženo

[emoji23] [emoji23] [emoji23] na to prdím, je tu u nás hnusně a navíc jsem na marodce, tak nechci být moc venku, chtěl jsem jen přezout když nepršelo, u nás už je přes den kolem 7°C víc ani ránu, tak abych to už měl... Umeju až když bude lepší počasí...

Vloženo

Tak vek uz na to ma, navic fotr o dvou detech. Ted ma rymicku a tak je 14 dni nemocen. A to ze se jinde turbiny netoci a chudak CEZ nevydelava a chudne ho nezajima. [emoji1]

Vloženo (editace)

[emoji23] no v přechodu ještě neeeee,jinak to ostatní souhlasí [emoji2]

Kdepak, cajti na mě nemají, jsem připravenej na každé počasí [emoji6]

Editováno: , autor: Stringo
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...