Barbossa Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Jo tohle mu tam dají na sedák takže když jsi opře hlavu bude po pazvukach. :'( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 To mám doma Dokonce dvoje i pro spolujezdce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Jinak dobré ráno všiváci Frčíme do Mníšku pod Brdy na zámek, zdědil jsem ho v restituci, tak to jedu omrknout, jestli neopadává fasáda a neteče střechou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) tak abys tam dojel s tím HTP a nezustal si viset v kopečku Editováno: 1. Listopad 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Když tak mě s Cuprou vezmeš na lano a zažijeme let Brdeckou krajinou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 19. Mam neco jako sluzebku v Myte spojenou se strelnici a s ubytovanim ve sportresortu Brdy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 jako vysoké mýto u nás? že bych přijel tě postřílet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tou vzduchovkou ju? 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Nene mezi Plzni a Berounem u D5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 http://www.club-sladovna.cz http://www.resortbrdy.cz/resort-brdy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 To jen moznost pro Clinta kryteho vcelarstvi blize nez nekde v posrane Pribramy. Uvidim jak to tam bude vypadat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Uz jde po nas Putin to je jasne. http://zpravy.idnes.cz/lide-spatrili-na-obloze-meteor-deh-/domaci.aspx?c=A151031_210632_domaci_ane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Copak Putin, ale já ještě nedojel ani do Mníšku a už jsem o 4 stovky lehčí, museli bejt někde ve křoví... [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Tam čerti nikdy nespí... To víš benzín je benzín. Ta rychlost tam prostě je...[emoji23] [emoji23] [emoji23] Editováno: 1. Listopad 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 U HTP mě to překvapilo, ani jsem jim nevěřil [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 a má htp turbo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Turbo i kompresor... High turbo power [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Prej 65 a normálně za litr. Tak byli ještě hodní, 2 body mínus samozřejmě. No musím to tady držet ve standartu, když je to pirátský klub [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 No jiiiistěěě předsedo [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Ještě párkrát a měl by jsi ochranu zaplacenou. [emoji16] Editováno: 1. Listopad 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 (editace) Prednaskar jak jezdi na dalnici 120 a v obci 45 a kdyz se mu dostane benzin do ruky, hele. Pokud ti namerili 65 tak si musel jed dle tacho min. 70-75 a to ti patri. Obzvlaste kdyz vis ze jsou dusicky a budou vsude stat. Ano mino obec taky nejezdim vzdy predpisove, ale v obci jezdim vzdy, vic jak 55-60 tacho nejedu nikdy i kdyz pospicham sebevic. Protoze jako otec od rodiny vim a dnes uz i z vlastni zkusenosti bohuzel, ze kdyz ti tam vlitne necekane dite udelas skoro hovno i v 5O satce natoz v 70. Editováno: 1. Listopad 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Nějak jsem si nevšiml, že jsem v obci mno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 1. Listopad 2015 Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Tak priznani je polehcujuci okolnost a to se muze stat. Tedy ti vyjimecne odpoustim. Ale at uz se to neopakuje. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 1. Listopad 2015 Autor Sdílet Vloženo 1. Listopad 2015 Ještě že jsem jel HTPčkem, vlastnit RS-o, tak to bylo za litr jasný. takhle si mysleli, že jsem chudák....a ušetřili mě. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky