Clint Vloženo 19. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Rádiovce došla asi zásoba kuřecích řízků, tak se probral a začne něco shánět ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Tak zde máme prvního hopsa hejsa přeskočeného Rapida . Hups šups, tady se můžu jenom já se Stringem smát Není nad řemen, to ví každej předškolák Editováno: 19. leden 2016, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 JJ, v té vesnici kde žije, se prý ztrácejí kuřata ve velkém. Lidi, že prý liška, ale on Radius. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Zlí jazykové trvdí, že Rádius vyměnil oktávku za metrák kuřat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Sem ted koupil Doogee X5 Pro mobil tchyni, vypada perfektně. Hlavne neni nicim zasranej, tam snad bezi cistej Android 5.1! Na Samsungu jsem mel po vybaleni volno 800MB. Po zaskrceni nejakych kravin jsem se dostal na 910MB, bez rootu se dal nedostanu. Pro tchyni skoda. Editováno: 19. leden 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Zlí jazykové trvdí, že Rádius vyměnil oktávku za metrák kuřat A proto jsi ji dal i jako hlavni tapetu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 19. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Jo, na tuhle tapetu musim denně čumět na tlapotlaku Editováno: 19. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Tak ted budes cumet na mobil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 (editace) Pozdrav z krakonošova pro piráty z klubu Editováno: 19. leden 2016, autor: Barbossa 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 19. leden 2016 Sdílet Vloženo 19. leden 2016 Sem ted koupil Doogee X5 Pro mobil tchyni, vypada perfektně. Hlavne neni nicim zasranej, tam snad bezi cistej Android 5.1! Na Samsungu jsem mel po vybaleni volno 800MB. Po zaskrceni nejakych kravin jsem se dostal na 910MB, bez rootu se dal nedostanu. Pro tchyni skoda. Já na Vodafone SU6 po cca 8 měsících man toto. Aplikací mám nainstalovaných mraky, jak to bylo továrně už si úplně nepamatuji, ale měl jsem volné přes 1,5Gb RAM... Android se hodně zasírá časem,taky mám skoro čistý Android... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Dnes čt24 o emisích. Ropáci mají problém a diví se.... určitě budou opakovat. Z 32 aut 8 neprošlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 A já to mám asi takhle ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 jen že on uváděl RAM paměť. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 RAM nebo ROM, vždyť je to skoro stejné viď [emoji2] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 RAM jako DODGE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) jen že on uváděl RAM paměť.RAM mám 3GB, dal jsem tam blbou fotku. Editováno: 20. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 ale hovno. Ty uvádíš ROM paměť ( tedy fyzickou paměť uložiště pro kapacitu dat) Zatím co Radius uvádí RAM paměť, tedy operační paměť. Třeba já mám myslím u NOTA 3 operační paměť RAM 3Gb. Z toho jen běh samotného androidu bez toho aniž bych na něm dělal cokoliv jiného mi sežere 1 Gb. pokud zapnu hromadu dalších aplikací tak už mám zaplněno třeba 2Gb. Buď jsem já jitrnice nebo někdo jiný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Co to meleš, však se podivej pořádně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Také mi Android žere dost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Clinte já už zpětně nečtu příspěvky, a pokud někde něco změníš nebo doplníš je logické že o tom pak nevím. Ale je vidět, že nějaké IQ máš a tak ses opravil. Jinak to bylo, že Radio o koze a ty o voze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 A co SD, kolik máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 Joo, to mě asi dostaneš. integrovaná 32gb + SD karta 8gb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Mno, měl bych mít interní 32GB + SD 64GB. Akorát s tou interní to moc nechápu, podle té první fotky mi to ukazuje nějakých 12GB....což právě moc nechápu. Kam se podělo těch 20? Když se podívám přes Total commandera, tak mi to právě těch 12GB hlásí jako emulovaná SD. Editováno: 20. leden 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 20. leden 2016 Sdílet Vloženo 20. leden 2016 (editace) Jo v těch pamětích co je vlastně která a kde co mám se občas taky nevyznám i když s tím lolipopem se to hodně zlepšilo a zjednodušilo. Pamě´t je prostě paměť telefonu a SD karta je prostě SD karta vložená a tak to i rozděluje. Před tím to psalo různá uložiště a SD paměť a věděl si vlastně hovno kde co je a kolik kde je místa. Nakonec člověk zjistil, že pro aplikace má jen 1Gb volné místo už z výroby i když pamě´t telefonu byla třeba 8Gb - případ telefonu mé ženy SAmsung Galaxy S4 mini atd. Tak že i když si měl v telefonu pořád 5Gb volného místa, jakmile se zaplnila ta 1Gb paměť pro aplikace měl člověk smůlu a nenainstaloval ani hovno a furt to řvalo hlášku nedostatek místa. Člověk mazal fotky videa atd. aby pak zjistil, že zbytečně. Editováno: 20. leden 2016, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 20. leden 2016 Autor Sdílet Vloženo 20. leden 2016 No právě, ono mi to sice ukazuje total paměť 12GB, ale čert ví, jestli těch chybějících 20GB nezabírá Android atp.....což mi mobil neukazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky