Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Sem ted koupil Doogee X5 Pro mobil tchyni, vypada perfektně. Hlavne neni nicim zasranej, tam snad bezi cistej Android 5.1! Na Samsungu jsem mel po vybaleni volno 800MB. Po zaskrceni nejakych kravin jsem se dostal na 910MB, bez rootu se dal nedostanu. Pro tchyni skoda.

6e237a38f11353faf0b5dbbf7b1185d8.jpg

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem ted koupil Doogee X5 Pro mobil tchyni, vypada perfektně. Hlavne neni nicim zasranej, tam snad bezi cistej Android 5.1! Na Samsungu jsem mel po vybaleni volno 800MB. Po zaskrceni nejakych kravin jsem se dostal na 910MB, bez rootu se dal nedostanu. Pro tchyni skoda.

6e237a38f11353faf0b5dbbf7b1185d8.jpg

Já na Vodafone SU6 po cca 8 měsících man toto. Aplikací mám nainstalovaných mraky, jak to bylo továrně už si úplně nepamatuji, ale měl jsem volné přes 1,5Gb RAM... Android se hodně zasírá časem,taky mám skoro čistý Android...post-48545-1453243330,3603_thumb.png
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

ale hovno. Ty uvádíš ROM paměť ( tedy fyzickou paměť uložiště pro kapacitu dat) Zatím co Radius uvádí RAM paměť, tedy operační paměť. Třeba já mám myslím u NOTA 3 operační paměť RAM 3Gb. Z toho jen běh samotného androidu bez toho aniž bych na něm dělal cokoliv jiného mi sežere 1 Gb. pokud zapnu hromadu dalších aplikací tak už mám zaplněno třeba 2Gb. Buď jsem já jitrnice nebo někdo jiný. 

Odkaz ke komentáři

Mno, měl bych mít interní 32GB + SD 64GB.  Akorát s tou interní to moc nechápu, podle té první fotky mi to ukazuje nějakých 12GB....což právě moc nechápu. Kam se podělo těch 20?

Když se podívám přes Total commandera, tak mi to právě těch 12GB hlásí jako emulovaná SD.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Jo v těch pamětích co je vlastně která a kde co mám se občas taky nevyznám i když s tím lolipopem se to hodně zlepšilo a zjednodušilo. Pamě´t je prostě paměť telefonu a SD karta je prostě SD karta vložená a tak to i rozděluje. Před tím to psalo různá uložiště a SD paměť a věděl si vlastně hovno kde co je a kolik kde je místa. Nakonec člověk zjistil, že pro aplikace má jen 1Gb volné místo už z výroby i když pamě´t telefonu byla třeba 8Gb - případ telefonu mé ženy SAmsung Galaxy S4 mini atd. Tak že i když si měl v telefonu pořád 5Gb volného místa, jakmile se zaplnila ta 1Gb paměť pro aplikace měl člověk smůlu a nenainstaloval ani hovno a furt to řvalo hlášku nedostatek místa. Člověk mazal fotky videa atd. aby pak zjistil, že zbytečně. 

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...