Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Co to je za Kakadua [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Není to jeden z těch ptáků co uletělo že ZOO??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Jasně že je Zmizelo jich asi 19, 4 už se našli, tohle bylo "číslo pět" Editováno: 3. Březen 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Bylo jich 18 (říkali v úterý v rádiu...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 No však říkám asi 19, to je i 18 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Hošani, mám kontrolní otázku. Proč u obyčejných aut máme brzdové třmeny na předku i na zadku posazené ve stejné pozici vůči nápravě (tuším že u Octavie jsou oba brzdiče před osou nápravy při pohledu zepředu vozu). A u sportovních aut jsou brzdiče zpravidla na přední nápravě za osou a na zadní nápravě před její osou (např. Teď nový Aston DB11)? Má to umístění brzdových třmenů nějaký zásadní důvod? Editováno: 3. Březen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Kvůli chlazení kotoučů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Protože řidiči škoda prý nebrzdi a využívají motor z 10% tak příště už se budou montovat jenom zadní 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Kdyby se urvaly, tak aby ti to nerustrelilo motor , kufr je fuk. Hele když tu resite packy, proc si myslíte ze VV ma standard a kdo to ma jinak, tak je to blbe? Napriklad Pazout ma dalkace asi 1000x lip resene, nez F2 a 02 pred FL a buh vi jakym autum koncernu se packa taky nevraci. To mohl vymyslet jen nejaky kabat a nebo demizon. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Rapid má vepředu před osou ( u předního spoileru) a vzadu za osou ( u zadního spoileru) . tak je to sportovní vůz. Kůůůrva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak to Rapid není auto, ale motokára [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 mě je úplně jedno, kde ty třmeny jsou, ale víc mi vadí, že z opravdu vysoký rychlosti se to nechce zastavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak záleží co máš za destičky. Nevím co je na tom pravdy, ale prý jsou originál destičky od Škody 2 typy, měkčí a tvrdší, potom to brzdí rozdílně, ale co je na tom pravdy nevím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 ¨tak si kup lepší brzdy, máš TDI passata, tak to neníproblém ne? šetříš palivo, tak máš na brzdy :D http://auto.bazos.cz/inzerat/58134191/6pist-Porsche-350mm-Brembo-Passat-Octavia-Golf-atd.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 ja budu ted potřebova toto: http://www.servo-rizeni.cz/volkswagen/transporter-t4-1990/posilovac-rizeni-servorizeni-218.htm?gclid=Cj0KEQiA3t-2BRCKivi-suDY24gBEiQAX1wiXBNlsZ8yV25OUcP3vtw6B444pB1dMgc4Hdm42WGurAgaAkN48P8HAQ naštěstí mě to pošlo ve městě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 co tě pošlo ? Nebo kam to šlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) ¨tak si kup lepší brzdy, máš TDI passata, tak to neníproblém ne? šetříš palivo, tak máš na brzdy :D http://auto.bazos.cz/inzerat/58134191/6pist-Porsche-350mm-Brembo-Passat-Octavia-Golf-atd.php no brzdy vypadaj dobře a hlavně se mi líbí, že jsou vícepístkový. Přemýšlel jsem o brzdách z R36, ale i když jsou větší, stejně je to jen jednopíst. Nahowno. Já to možná přehnal s tím, že to nebrzdí, ale prostě když to rozjedu na krev, je to docela dobrodružný, potom. Jo a poslouchej, neříkej tomu Passat !!! To je CC (jako ta moucha, co po ní usneš) Editováno: 3. Březen 2016, autor: jirkaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) Pošlo mu servo řízení a bude kupovat nějaké supersportovní na okruh... Editováno: 3. Březen 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Březen 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 CC čko, ale ty máš ten starej model ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 má no. toho starého passata. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 hoši, vy mě snad chcete urazit nebo co. Starej model jsem měl předtím, než jsem ho rozmlátil. Tohle je téměř poslední výkřik techniky koncernu VW, neboli Das Auto unmeglich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 (editace) mě je úplně jedno, kde ty třmeny jsou, ale víc mi vadí, že z opravdu vysoký rychlosti se to nechce zastavit.Hele kdyz jde o zivot, tak Skodovka ma v manualu pro RS na strance 254, pokyny pro ridice, malym pismem pod carou psano, ze v případě zavady brzdneho systemu (ac je pravdepodobnost mensi jak 0%), ze mas nechat kvalt, případně dat nejvyssi mozny a otocit klickem do polohy off. Jeste mensim pismem je tam psano, ze maji byt vsichni pripoutani, veci v kabine vozu prisroubovane a vuz mas pote nechat zkontrolovat v aurorizovanem servisu. Takze pokud ti to malo brzdi, mas tady navod na zachranou brzdu. Tedy pokud CC nema lepsi wifikundaci v manualu. Treba cervene tlacitko na padak v kufru. Za tu raketovou cenu by to mohlo byt v zakladu.Ps: za obsah a spravnost postu nerucim, jsem porad mimo misu. Editováno: 3. Březen 2016, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 no brzdy vypadaj dobře a hlavně se mi líbí, že jsou vícepístkový. Přemýšlel jsem o brzdách z R36, ale i když jsou větší, stejně je to jen jednopíst. Nahowno. Já to možná přehnal s tím, že to nebrzdí, ale prostě když to rozjedu na krev, je to docela dobrodružný, potom. Jo a poslouchej, neříkej tomu Passat !!! To je CC (jako ta moucha, co po ní usneš) Kokto, máš poslouchat, tak si dej ucho k monitoru jestli něco neuslyšíš ( třeba tu Passat mouchu CC). Stejné jako by si teď někdo vymyslel že Spaceback vlastně není Rapid, ale samostatný model. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirkaK Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Hele kdyz jde o zivot, tak Skodovka ma v manualu pro RS na strance 254, pokyny pro ridice, malym pismem pod carou psano, ze v případě zavady brzdneho systemu (ac je pravdepodobnost mensi jak 0%), ze mas nechat kvalt, případně dat nejvyssi mozny a otocit klickem do polohy off. Jeste mensim pismem je tam psano, ze maji byt vsichni pripoutani, veci v kabine vozu prisroubovane a vuz mas pote nechat zkontrolovat v aurorizovanem servisu. Takze pokud ti to malo brzdi, mas tady navod na zachranou brzdu. Tedy pokud CC nema lepsi wifikundaci v manualu. Treba cervene tlacitko na padak v kufru. Za tu raketovou cenu by to mohlo byt v zakladu. Ps: za obsah a spravnost postu nerucim, jsem porad mimo misu. blbý je, že já návody nečtu. Tak možná koncernu křivdím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 3. Březen 2016 Sdílet Vloženo 3. Březen 2016 Tak uz se tesim, az mam VV predstavi tu novou levnou znacku, co budou vyrabet v cine. Neco mi rika, ze s prichodem Rapidu uz se to minimalne u nas v Bolce testuje . Mzdove naklady mame taky 4€, tak mozna uz mame ostry provoz. http://www.autoforum.cz/zajimavosti/dacia-dostala-od-renaultu-oficialni-statut-dojne-kravy-prinasi-zisky-z-celeho-sveta/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky