Clint Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Nojo, nesmíš si ani podepřít bradu. Jakmile odložíš propisku, spustí jim to alarm. Takové ty řeči typu " No to jsem z toho blázen " bych neriskoval, nebo z práce pojedeš rovnou k Chocholouškovi [emoji2] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Pokud tam máš pracovní místo, nesmějí té monitorovat v pracovní době a pokud už z nějakého důvodu té budou monitorovat, nemůžou to na nic použít ani kdybys tam klátil ředitelovu ženu. Můžou to použít jen na to, že si na tebe budou dávat pozor a nachystají té někde osobně. Jinak je jim to k hounu a já bych jim hned řekl, že doufáš, že to monitorování mají nastavené po pracovní době Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Petře kam jsi to vlez? Seš nechutnej sadomasochysta nebo co.:-D 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Stringo, jako jim verim ze je to jak rikaji. Pac je to opravdu provizorni misto, kde normalne nikdo neni. Tak ze sem v klidu. U nasi profese vetsinou vsude funguje, ze kdyz mas udelano to co mas a plnis terminy tak nikdo neresi jestli prijdes nebo odejdes o 5min driv z prace nebo kdyz si behem prac. doby nekam odskocis. S tim platovym vymerem hned pribehl jednatel ze doslo k nedorozumeni a nesel rovnou spravnej. Tedy musim verit ze tomu tak je a ze neslo jen o test me vsimavosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Kapitane zivot projektantuv je tvrdej a ma tvrdej chleba. Nikdy tu praci nikdo nedoceni vzhledem k tomu jaka je to zodpovednost. Pro kazdeho jen car papiru nutny ke stavebnimu povoleni. Ale to ze se da kvalitnim projektem kolikrat usetrit dost penez uz nikdo nevidi. Kazdy si radeji koupi o 10 tis drazsi sprchovej kout nez aby dal korunu navic za projekt. Pritom projektant nese zaruky stavby po dobu jeji zivotnosti. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Tvl ty a projektant? [emoji23] Vždyť neumíš ani český pravopis [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 No a ty neumis ani vymenit zarovku u auta, taky nevim jak muzes delat technicke zabezpeceni Runway. [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) Já bych tedy nechtěl dávat krabice do regálů, které jsi vyprojektoval Buď by spadly hned, nebo až za chvíli Pravda Kokta česky neumí taky a dělá na počítači Editováno: 2. Duben 2016, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Regaly pocita statik, coz ja nejsem. Ja jsem jen pres trubky, cistou vodu, hovna a cerpadla apod. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Petře neboj vím jak to mají projektanti těžké. před rokem jsem měl jeden projekt s paní projektantkou a měla to semnou hodně těžký každý týden jsem něco měnil a ona se s tím musela poprat a vždy mě vyhověla. Jinak tohle je můj 666tý příspěvek takže jelikož jsem se blbě učil a to hlavně náš rodný jazyk tak se jedu dneska večer na 14dni válet domu na náhradní volno za pražský plat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Petrrr si spočítal, že aby dosáhl pražského měsíčního platu, musel by ve Varech pracovat 11 týdnů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Regaly pocita statik, coz ja nejsem. Ja jsem jen pres trubky, cistou vodu, hovna a cerpadla apod. to víš, každej si myslí že umí stavět baráky, projektovat... proto jsou rabaty u stavebnictví sotva 5% a to seš hodně rád. a pak seš rád když ti za ten projekt vůbec za 3 měsíci zaplatěj klinta neřeš, on se domnívá že jediný umí psát česky a my to asi neumíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Clint nema tuseni co je poradna prace. Jezdi si ve zlutem aute po runwayi sem a tam, sbira rozsmelcovany holuby . Vecer zapne osvetleni, rano vypne a to je vsechno. Kvuli tomu kdyz nastupoval, mel 2mesicni skoleni. Jo a to jeste k Te praci prisel jako slepy k houslim, kdyz mu to strycek zaridil. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Tak chlapci, dnes jsem vyfasoval v práci služební Astru (76kw) a to je líná mrdka, nebo je nějak uškrcená, protože jsem jel domů (30km) za 8,6l/100km a víc jak 130km/h jsem z toho nevytáhl, do kopce jsem myslel že auto zpomaluje, trojka a čtyřka úplně mrtvá... S tímhle za ten měsíc chcípnu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) Jo a zjistil jsem, že do dveří nedám klasickou 1,5l láhev pití, takže jak jsem s tím byl před půl rokem spokojenej, tak tahle hajzlovina mi domů nikdy nesmí!!! Editováno: 2. Duben 2016, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Zvykl jsi si na turbo holt, teď si budeš myslet, že nic ostatního nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) rapid má turbo a je to mrtvy jak prdel, alespon pořádné gumy dunlop sportmaxx. už aby se vrátil Seatek Editováno: 2. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Vždyť to musí být taky turbo ne? Musím kouknou pořádně do papírů...Ta předchozí Astra lítala jak splašená... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Rapid je zihadlo, ale musis s tim umet jezdit. Apropo co to mas za verzi. Kw. 63 nebo 77, 66 nebo 81 ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) nevím co to je, stejně to je vše marketing.. ty silnější sekačky 1.2 TSI mají o něco lepší točák a vykon... ale myslím že to má 5 kvaltu, tak to je ten slabší. Editováno: 2. Duben 2016, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 (editace) Kokto ty jsi prostě blázen. Jak to jinak nazvat nevím.....Možná až budeš starší, tedy pokud se dožiješ tvým stylem jízdy, tak to pochopíš, že rychlost a výkon nejsou v životě to nejdůležitější.... Editováno: 2. Duben 2016, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 Rychlost je opojna, ryziko laka ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Duben 2016 Sdílet Vloženo 2. Duben 2016 No já nevím, ale ta Astra co jsem dnes vyfasoval, tak ta je spíš vyrobená abych někde na silnici zhebnul. Nejde s tím předjet ani posranej kamion. Jako tohle je fakt dobrý akorát do města a ne s tím najezdit 3000km měsíčně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 3. Duben 2016 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 A co je to za Astru? Nějaká starší jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Duben 2016 Sdílet Vloženo 3. Duben 2016 OPC [emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky