Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Jediné, co máš s piloty společné jsou ty heliovary Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Ten Frydek nevím, špatný datum. Ubytování je možné v autokempu Lučina, nebo penzionu Flora, Mostař u přehrady. Editováno: 14. Květen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Ja myslel ze uhelnaci bydli jenom v hotelech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Však ten Mostař nevypadá špatně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Řeknu Vám, to je pěkně debilní místo na sraz, všichni to mají daleko. Proč to neudělali někde u Olomóóce. Hold to musel plánovat nějakej Ostravak. Víte co já naplánuji sraz v Aši nebo v.n. Jesenici u Chebu CELOREPUBLIKOVÝ + SLOVESNKO kdo schválně přijede. :-) :-) Editováno: 14. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Ten mostař je docela dobrej....tam by to šlo přechrápat. Musíme se domluvit. Musí to člověk brát jako vejletíček, podívat se po okolí, ne jen jet na sraz a nazpátek.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Tak Motos má dcerku co mu blinká do kýblíku v autě, resp. do kýble, já ne. Ani za výlet by mi tone stálo. Možná ten Olomouc. Myslím tu malou dcerku ne tu 20cítku, ta občas asi blinká taky ne jen v autě, ale to budou jiné důvody. :-) (pokud chlastá po tátovi) Editováno: 14. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 http://www.auto.cz/seat-leon-cupra-st-nejrychlejsi-kombi-severni-smycce-87256 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Pancho říkal,že pokud bude mít Motos plné auto asistentek, tak jeho dcerku s kýblíčkem vezme v jeho autě vzadu...to prej není problém. Pokud bude kýblíček plnej, otevře si okno 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) http://www.auto.cz/seat-leon-cupra-st-nejrychlejsi-kombi-severni-smycce-87256 Ty kdybys tam jel s kinderem, tak tě budou předjíždět čtyřikrát v jednom kole Ti nejrychlejší by si možná stěžovali i na auto v protisměru Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Bych dělal SafetyCAR vole, tomu vůbec nerozumíš :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) To by museli jet všichni za tebou na dvojku, ale jen po té, co bys to rozjel až na plnej knedlík, že by se ti brada klepala strachy, fousy šedivěly a vlasy vypadávaly průvanem z okna... Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 ne clinte, ty bys za nim jel na sestku a on by ti ujizdel, protoze ma benzin a nehoni se za nesmyslem v podobe 4 litru prumerne spotreby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 To víš, musím šetřit Já bych tam ani nejezdil, pač nad 130 už to moc žere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Tak jsem se dnes svezl golfem plus s naftou. Jsem tomu rád, bo mé TSI stouplo na vrchol blaženosti. Rachot, klepání, dunění .... Max. potěšil dojezd 1050km. Ale nejsem si jist, jestli bych to v tom traktoru dal. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Už se tu zase nafta versus benzin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 Nene. To jen poznatek. druhý byl V8 5,0 versus V4 1,8. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Paní učitelko, on s tím začal prosím Kozák, když začal říkat, jak jezdím s naftou pomalu Editováno: 14. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 To já před chvílí usnul na židličce s nožičkama na stolečku, ty čáry mě nějak zmáhají, ještě že ty hlavní vstupní dveře tolik vržou, že mě to vzbudilo když se vrátil šéf. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 To by u nás nešlo, takhle spát.....my totiž máme stoly plné počítačů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 My co máme PC na zemi a ne na stole, máme místa dost. Jinak to koleno na stole je pro Motose, aby viděl že neexistují jen vepřová kolena. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 (editace) Paní učitelko, on s tím začal prosím Kozák, když začal říkat, jak jezdím s naftou pomalu vsak jo, dneska sem jezdil s naftou, zere to jak tank a jeste to nejede. to je videt z prumerne rychlosti a spotreby. Vic to proste nejelo, asi nejakej zasranej eko-clinto-rezim... a uznej Clinte, nekdo ti tve rypani musi vratit. Jinak tim nerikam, ze nafta je spatna, naopak proste u lidi s nejakym vetsim najezdem nebo pro firmy je to dobre palivo... Editováno: 14. Květen 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 COŽE!!!! 25km 1h10 jo? Ty vole, vystoupil bych a prostřelil si hlavu. To jsem na kole rychlejší. Tak a už tu máme zase ta kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 No ty už jsi prostě zapomněl, jak se správně s naftou jezdí ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Květen 2015 Sdílet Vloženo 14. Květen 2015 já ne, za takovou spotřebu jsem nikdy nejel s dieslem. Ono v podstatě ani s TSI, nepočítám 2 minuty po nastartování, ale po nějaké jízdě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky