Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Čus šeci,

po delší odmlce mám dotaz. Dostal jsem od ženy nanokosmetiku PIKATEC. Máte s tím nějaké zkušenosti jestli je teda fakt dobrá ? A nebo nemá smysl se s tím ani srát a nanášet to :-)

Jako dárek dobry. Chvíli to funguje. Ale kupovat to se nevyplatí. Protoze aby to fungovalo musíš to mejt jejich šampon. A ten vystačí na 6krat. Když si to člověk spočítata tak to vyjde docela draho. Více než klasika vosk a všechno okolo. Kolega v práci si to koupil. Já sem na podzim dal klasiku tvrdý vosk a on ten nano. A po třech měsících nic moc. Já furt lepší tvorba a stejkani kapek. Jak říkam jako dárek určíte Dobrý. Funguje to. Ale nemá to tu výdrž a vyjde to drahé v konečném součtu. V autosalon na to byla reklama. . Editováno: , autor: PANCHO
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

PRO KOKTU ! Tady brachu nejsi v Praze. [emoji1]

ce7dca623a7f02b0e5f93ccacd16bac6.jpg

pekna cenovka, ja to mam za 600 zuti zimnich z plechu, nazuti letnich na plechy, vyvazeni nasazeni a v prahe ;)

pekny to mas  :kol-47:

Co ten mastnej flek na sedačce? Také volant je slušně vobleskanej, zralej na výměnu ;)

ten voland je tak navoskovanej ty matlo, ale chapu ze to neznas, prptoze zelva nema efekt lesku  :kol-46:

Neser. 4x nové pneu. Vyvážit zimní. Myčka, masáž, pohovor s psychologem, dárek letní směs do ostřikovačů za 12.150,-

si mel rict, to bych asi umel sehnat levneji ty disky - pokud to teda nedavas nekde do ucta

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pancho: a to nevíš, že na volant vosk nesmí v žádném případě přijít? Voskovat volant, pane bože :kol-98:  kdo to jak živ slyšel.... :D Já myslel, že máš koženej....

Motos: 205 na 15"? Nemáš mít max 195?

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

tak to je pěkná cena. no já jezdím taky na vesnici, kde přezouvá firma. takže já to neplatím, ale cenovku vím :D já nic dotahovat nemusím, jako ty na učtence. to nepoužívájí momenták?

cos vzal za značku motosi?

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři

Pancho: a to nevíš, že na volant vosk nesmí v žádném případě přijít? Voskovat volant, pane bože :kol-98: kdo to jak živ slyšel.... :D Já myslel, že máš koženej....

Motos: 205 na 15"? Nemáš mít max 195?

To je vosk na kůži. A lepší na tom vosk než prach.
Odkaz ke komentáři

Kokto, momentakem dotahuji samozrejme, na uctence to majj samo pro sicher kdybych se zabil po jejich vymene [emoji33]

Pancho, jo peknej kousek, jestli nejsi na ni moc starej, to ke me by se hodila vice. [emoji1] Nemusis bez bikin, staci v bikinach. [emoji1]

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...