Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

jako realne to je  proto

ze subaru bych fakt koupil nejake starsi a vylozene na kraveni,takze zadna vonavka,jen vyko,podvozek a brzdy, a vonavka zustane RSo 

Vloženo

Tak já jdu chrápat prasátka, Pančo už asi doleštil a teď si vybírá, ke které půjde na noc vysvětlovat výhody čipovaného TSI a Petrrr, starej fousatej pes uléhá po bohu svého Tacticala 858 :)

• Pozitivní 1
Vloženo

Tomu se říká krásnej sladkej mládeneckej život, tohle je jen pro vyvolené....(Kokta ne, ten usíná mezi notebooky u nedopité čipované kofoly)

Vloženo (editace)

Máš samozřejmě pravdu, že ti to prostě jede, ale já si řikám, že ušetřenej peníz za palivo je taky k něčemu dobrej a určitě lepší jak zaklápěcí kola....a koneckonců, jezdit a předjíždět se dá s chrochtákem taky ;) (pokud to není tedy ta 1,6)

Mám z 90% cesty jen do práce z práce po dálnici a 10% je cesta do Krušovic :) Asi jsem měl koupit diesla už dávno a ušetřil bych statisíce, nemusel bych teď kupovat nové auto, TDI ve dvojce by mi složilo ještě roky. Měl jsem tehdy nabídku 6 měsíců starou OII PD 77kW v eleganci (ještě bez DPF), byl sem holt zblblej benzínem. No dobře mi tak.

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Ja naftu znam,nejsem proti,kdopouziva auto kazdy den prace na nejakou delsi cestu tak urcite nafta,uspora je znat, A benzin  proste pro zabavu ,radost. 

• Pozitivní 1
Vloženo

benzín je nejlepší, nafta když už v dnešní době, tak aspon 6 válců.

subaru je taky dobrý, ale M3 a jezdit bokem je nejlepší ;) to musím mít.

Vloženo

tak kazd z tech je urcene na neco jineho,to nejde srovnavat, Ja sem  spis na to rally,takze ja bych byl pro subo,a nejlepe oboje:))

a jako 8 valcu je 8 valcu to je bez debat:))

Vloženo

Hosi prave jsem se vratil ze sklepa po lesteni zimaku, ty origo plechace made in SA po 2,5 zimach zacinaji pekne kvest a jarem to nebude, priste se na ne vyseru a necham je spinavy to nakonec vypada mozna lepe, vydrhnu jen poklice tez origo SA ty kupodivu drzi.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...