Petrrr Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) Jinak pred tim prijel ten pribuznej s tim BMW 7. Byli jsme se svest. Kluci zapomente na vsechno co znate, toto je spica a v lepsim jsem nikdy nejel. Sice 9 let stare, ovsem v te dobe stal 3.5 mice. Ma to vsechno na co si vzpomenete, to co nyno u Superba vyhlasuji jako nejvetsi slavu uz v tom bylo, vse automaticke. Jinak motor 6,4 W12 samozrejme automat. Jeli jsme po okresce v rezimu sport a za chvili 200, priznam se ze uz jsem mel lehce lepiky, preci jen uz byla tma atd. Ve vybave uplne vsechno a kdyz rikam vsechno tak vsechno, ani to nebudu psat. No pro me zazitek ze z toho nebudu spat. Dlouhodoba prumerna 16, spis dalky. Vymena svicek v AS 12tis, vymena oleje 15tis. On pac je sikovnej si vse dela sam, i kdyz kvuli svickam musis rozebrat cele sani atd. A ma to za ctvrtecni ceny jinak rikal ze by si ho nemohl dovolit. Uz ta spotreba je pry hruzostrasna, ale to mu neva. Na couracky po meste ma BMW 5 V8 v plynu v Combi. [emoji1] Pred tim jsem si rikal ze to je starej srac, no jo ale kam se na nej hrabou vetsina nynejsich aut. Hned bych ho bral nebyt te spotreby, zase ho koupil jako druhy majitel za cenu mensi nez moje Kindercar. Ve vnitr bys slysel spendlik spadnout, 9 let stare a nikde ani sebemensi pazvuk, to se o skodovkach rict neda - kostitrasy uz od novoty. Editováno: 10. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 (editace) však jo, taky jaká byla původní cena a to auto bylo dělané tak, že bude dlouho sloužit dnes je dělaná bmw 7 na pár let a sešrotovat...bohužel EU, než se něco otestuje tak se to už prodává. Editováno: 10. Duben 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Duben 2015 Sdílet Vloženo 10. Duben 2015 Je to tak bohužel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Dobry ráno . Vstávat a cvičit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) Já už lítám od rána, sračce neporučíš...:-) Už žeru jen piškoty. Kvetou všechny plechové disky, ty neznačkové po roce, jsou mnohdy že slabšího plechu a barva průhledná. Zeptej se v pneuservisu, ti to potvrdí. Editováno: 11. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 tak sul to je previt:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) A proto má Pancho RS-o. Aby nemusel kupovat plecháče.....a také proto má Petrrr plecháče, aby nemusel kupovat RS-o. Já také ještě nejsem rozmyšlenej, co tam šoupnu na zimu, asi rozhodne momentální finanční situace. Pokud bude nepříznivá, což je 75% možnost, budou tam plecháče, co ukradnu Petrrrovi na kinder kárce v Krušárně, pač nemá určitě bezpečáky. Editováno: 11. Duben 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Hm, Bořislavka - taky nezastřešené vstupy do metra orientované západním směrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Clinte bezpecaky samozrejme mam a to i na plechacich i kdyz tam jsou zbytecne, tam ho chytis do hasaku a povolis, hlavy sroubu nejsou zapustene jako u hlinikacu. Ale kdo by kradl plechace ze? Leda do sberu. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) Ty origoše Škoda ALu kola jsou drahý jako prase....jak tak koukám. Chtělo by to někoho, kdo je krade Editováno: 11. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Tak co pawouku, pojedeš letos do Piešťan? Loni jsi to dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 ? Vždyť jsem tam byl nedávno. A bylo tam víc aut, jak na našich srazech. Tož pravda, nebyly tam jen Octavie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 mě teda škoda alu drahý nepřijdou. ani 19" na O3 či Superba3. spíš nový auta sou drahý jak čert 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Potřeboval bych tak 17-18" do 1000 za kus novej Origo Škoda. Kdyby někdo věděl..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Za tisíc - to by byla láce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 1000 za kus? To je moc mozna 1000 za sadu ( tedy 4ks) [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Zkusim se zeptat bezdomáčů na hlaváku .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Staci kdyz pojedu do jednoho mesta na B do podzemnich garazi, ze tam vystavujou a jsou zcela zdarma, jen za demontaz. Tuhle jsem tady v domovine videl ta sama kola na O2, to ovsem asi nebudou Ozakovo. Leda ze bych se na ne sel vecer podivat a za 10sitku je Ozimu prodam. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 hosi jen si z toho delejte prdel, ale pancho vam muze potvrdit, ten pohled bych vam nepral - ani clintovo chrochte ne... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 To věřím, to je na srdeční zástavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 To by mě vomejvali tejden....ještě bych rozdejchal ta kola, ale těžko už to poškození auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 11. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Kdyby někdo věděl, kdy pojedou přes ČR ti Noční vlci, dejte mi vědět, abych to nepropásnul Motos bude vědět určitě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Hehe, tentokrát začínáš s provokací ty. Tak aby se ti nevymstilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 Cekaji me krasne zitrky diit.cz/clanek/seasonic-ss-400et-f3-oem-oprava-repase-servis No a mycka uz myckuje, lresne hak jsem tusil, chcali.to je jednoho bazmeku na boku myvky, netusil jsem k cemu je, az jdyz jsem ji zapnul tak mi to doslo, je to filtr spinava/cista voda. Pod tlakem se tam strika spinava a bordel jde ke dnu (on totiz ten viditelnej bazmek je jen cast cele soustavy, za bocnici je soustava 4 trubek a plastovych rozvodu a labyrintu) a "cista" voda je nahore a ta prepadem odchazi zpet do okruhu. Posledni hadicka slouzi k spláchnutí bordelu do odpadu. Krasne, jednoduche a elegantni. Chces Clinte vyfotit ty pruziny? Tak jsem vcera sedl do Octavie a divne cvakly dvere a musel jsem je zavrit silou, rikam si, hele to je ta moje zborena. Jo je. Panove, mam tu fuserinu nafocenou. Dvere ani nelakovali takze jsou odreny, svetlo nelicuje, koncovka vyfuku varena... az to sem dam, tak Pancak bude pul roku na praskach - viagre, protoze se mu nenatlakuje. Jelikoz ta okta ma zbicenej lak z mycky, tak je krasne videt co lakovali a co ne. Hruza, to bych neprevzal. A taky z TDi udelali plynare! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 11. Duben 2015 Sdílet Vloženo 11. Duben 2015 (editace) Radiusi ty si blesk. tyhle všechny zdroje je stejná verbeš jako fortron a všechny levný zdroje za pár kaček. Asi jako provozovat počítač bez UPSky-. hold když se šetří, tak se šetří... Editováno: 11. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky