Stringo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Šmarjá, mladej rybíz a chce zestárnout. Tak co, no už to mám za 2, tak to je za chvíli ale zatim vzdy zaplatily,reknes starych strepu ale pri tom tuningu zaplatily, a je rozdil dat 90t se sveho a nebo kdyz to prijde na ucet To je taky pravda, ale já bych dával za ALLrisk nejlevněji kolem 16-20 t. ročně a když si to vezmu, že jsem boural za 10let pouze 2x a cena oprav byla do 70t. tak je to pořád levnější než kdybych zaplatil cca 160-200 t. pojišťovně, která by mi to třeba mohla ohodnotit jako totálku za zbytkové drobné... I pojišťovák mi říkal že auto s havarijkem by osobně dával do 5ti let stáří vozu, potom je to nerentabilní v 95%, ano těch 5% tam je, že zrovna tobě když to nebudeš mít, se to povede rozstřeli tak, že to bude nahouno a proděláš... Nevím no, ale kdyby to bylo řeknu 10t ročně za komplet pojištění, dalo by se o tom uvažovat... ono když jsi sám, tak tě to třeba tak nebolí ty peníze, ale většina lidí živí rodinu a 10t nebo dokonce 20t je fakt třeba roční úspora té rodiny (třeba na Vánoce, nebo na dovolenou, atd...) takže asi tak no, o to opatrněji musíme jezdit, aby jsme si nic neudělali sami na autě... (nemít pech jako já, kdy mě vytlačí kokot ze silnice a ujede a kamioňák co to musel vidět taky ani nezastavil jestli se náhodou něco nestalo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Já ten svůj vehikl mám pojištěný jen proti krádeži, živelným pohromám a ještě čelní sklo to celé s 1% spoluúčastí momentálně za 3200 (bonus 50%) u ČP, tamtéž povinné za 3820 (bonus 55%). Já mám teď momentálně bonus asi nějakých 38%...nevím přesně je to podle těch měsíců, těch mám k dnešnímu dni 65 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 To je ta smůla. Já sem také za deset let nic neměl. Kamarád během 2 měsíců dvakrát srnce. Já se smal. A za tři měsíce během měsíce sem mel srnce dvakrát. Jednou předek a po druhé bok. Je to hned. Zatím se mi to pokaždé vyplatilo. A dobře. Protoze si to opravim sám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 A je pravda ze nemam rodinu. kdybych mel děcka tak nevím v cem bych je vozíl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 jedem na okruh což? https://www.facebook.com/pages/Czech-TRACK-days/1424872257749157?fref=ts nevím jestli přijedu, jede ozák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Proto taky stret se zveri je good a vysoka pravdepodobnost ze se ti to stane, pokud clovek neni Prazak a nejezdi jen po Praze. To se ovsem da pripojistit v ramci povinneho. Ja jezdim 14 let a zadna nehoda mnou zapricinena. Jeden skokan co bedavno chtel spachat sevevrazdu a kdyz jsem mel O1 asi mesic to jeden nedobrzdil a mel jsem ho v zadku, skoda 20tis v autorizaku i kdyby ujel jako ze neujel. Tedy dle mych statistik by se mi nejakej Allrisk nevyplatil i kdyz ted na Rapida ho v podstate mam 9tis rocne vcetne povinneho rozpusteno ve zplatkach coz si myslim neni zla suma. Az mi to skonci a kdybych sehnal to same treba za 7 mozna bych u toho zustal. Ale calovat palby za 5 a vicelete auto co vy, to by me ani nehlo. Ty si to opravis sam, my co calujeme v AS i nafouknuti pneu ne [emoji1] O pravidelnych sponzorstvych Motose vuci AS ani nemluvim. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Ja to vim jestli prijede nebo ne, ale nepovim. To je tajne. Ty taky nedeklarujes jestli prihedes. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 14. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 (editace) Tomiikk se taky staví, ale jen na chvíli, pak mizí na dětskou diskotéku Jo a ten ze Pcher s RS-em SidCZ...dorazí, ten jezdí celkem pravidelně, ačkoliv na forum moc nechodí. Co ten nováček Barbarossa? Přijede? Editováno: 14. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 14. Duben 2015 Sdílet Vloženo 14. Duben 2015 Proto taky stret se zveri je good a vysoka pravdepodobnost ze se ti to stane, pokud clovek neni Prazak a nejezdi jen po Praze. To se ovsem da pripojistit v ramci povinneho. Ja jezdim 14 let a zadna nehoda mnou zapricinena. Jeden skokan co bedavno chtel spachat sevevrazdu a kdyz jsem mel O1 asi mesic to jeden nedobrzdil a mel jsem ho v zadku, skoda 20tis v autorizaku i kdyby ujel jako ze neujel. Tedy dle mych statistik by se mi nejakej Allrisk nevyplatil i kdyz ted na Rapida ho v podstate mam 9tis rocne vcetne povinneho rozpusteno ve zplatkach coz si myslim neni zla suma. Az mi to skonci a kdybych sehnal to same treba za 7 mozna bych u toho zustal. Ale calovat palby za 5 a vicelete auto co vy, to by me ani nehlo. Ty si to opravis sam, my co calujeme v AS i nafouknuti pneu ne [emoji1] O pravidelnych sponzorstvych Motose vuci AS ani nemluvim. [emoji12] No to právě chci, ale která pojišťovna mi to k povinnému udělá??? Zatím jsem zjistil že je to všechno jen v rámci balíku havarijka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Hosi vy to porad resite. Tak za me: Stringo, me pojistovna nacenila RSko, 3,5 roku, 51tisic na tacho, vybava skoro plna na 306000 k 1.4.2015 - porizovacka byla tesne pod milion pojistku mam drahou, jsem kategorie do 30 taky. Ad bonusy: bonus na povko mi sebrala pojistovna u ktere jsem nebyl nikdy pojisten. V ramci flotil se bonus nesbira (skofin je vyjimka), takze bych mel stejne max 10% i kdyz jezdim jen s jednou nehodou pred 5 lety. bonus na havarko, mel jsem pred 3 lety 10%, ukradene auto = 0%, ted po dvou letech 10%, ukradena kola = 0%, co dodat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 jinak jsem koukal na nove auto budu potrebovat asi milionek to vypada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Mega bych dal raději do pozemku, než do pekáče, mít ho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 za mega neni zadnej rozumnej pozemek bohuzel, ale mas pravdu... nicmene mega nemam, takze je to jedno, je to jen budouci plan... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 přijed na karlovarsko, tady koupíš pozemků za mega, že se z toho pokakáš, zasíťovanej. Ceny se zde pohybují 600-800 za metr zasíťovaný pozemky. Jak to že to vím? No protože mě to živí, dělám krom jiné právě projekty lokalit bydlení co se zasíťování týče. Průměrná velikost pozemků se pohybuje od 800 - 1000metrů. Tedy větší než má Clint jeho babypozemek. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 jo to by bylo moc pekny, ale meli byste mit aspon dostavenou R6, abych mohl jezdit do Prahy do kanclu aspon 2x tydne... ja musim mit pozemek cca 1000 metru, abych mohl mit cca 30% zastavenych, coz maji nektera mesta v podminkach pro stavbu. Takze proto je problem pro me sehnat pozemek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Favorit se vraci! Moderni pohon remenem, elektronicke razeni na tlacitko, vyroba na miru, stitek se jmenem, muzete si vybrat z jakeho matrose bude ram atd... pro sporivky to ale neni... http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/favorit-se-vraci-sporive-zakazniky-tentokrat-nezaujme-1178111 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 tak ona ta tvoje rsa podle pojištovny fakt větší cenu mít nebude, takhle to hold je at chceš nebo ne, za víc než 400 000kč bys to už stejně neprodal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ty to budeš OZI prodávat? Já myslel že jsi říkal, že to je opravitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 On chce koupit pořádné TDI, je to jeho mysliveckej sen ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Tomiikk se taky staví, ale jen na chvíli, pak mizí na dětskou diskotéku Jo a ten ze Pcher s RS-em SidCZ...dorazí, ten jezdí celkem pravidelně, ačkoliv na forum moc nechodí. Co ten nováček Barbarossa? Přijede? Ahoj zatím to vypadá že budu moct dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Petrrr, na severu Čech máš za mega pozemek i s papalášskou vilou a spoustu hnedočechů jako služebnictva Editováno: 15. Duben 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Radiusy: Jo už jsem to kdysi četl. Je to fajn, až na tu cenu. Ozi: Jo je to tak, to je stanoveno územním plánek toho koho konkrétního města či obce,ale jak píšeš většinou se to pohybuje od 30 až do 60%, záleží o jaké území jde, jestli území venkovského nebo městského typu apod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Radius: To je stary, kolega už má před objednano s karbon ramem Clint: neplánuji naftu Stringo: přemýšlím nad tim, záleží na ceně Kokta: bohužel pravda Petrrr: ano je to tak, záleží na spoustě věcech. Nicméně pro me je aktuálne problém dostupnost do prace, uvidíme co bude potřeba v budoucnu... Editováno: 15. Duben 2015, autor: Ozi Toretto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Clinte tohle necti nebo se ti jiz podruhe zbori svet http://zpravy.e15.cz/byznys/prumysl-a-energetika/duel-skody-a-hyundaie-pokracuje-pridava-se-vw-1180710 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) ten člověk je fakt kokot? chodí na červenou a diví se, policajt mu ukáže průkaz a to mu nestačí? http://pardubice.idnes.cz/policista-srazil-k-zemi-muze-prechazejiciho-na-cevrenou-p2x-/pardubice-zpravy.aspx?c=A150414_161128_pardubice-zpravy_msv#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6 Editováno: 15. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky