kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) jojo v policejní americe už bys jednu dostal pořádnou teleskopem nebo by na tebe mířil Kalachem. Jako když tě požádá aby si to s ním projednal a neutíkal, tak se má chovat slušně a nezačít utíkat... a je to fuk jestli to byl cajt nebo kdokoliv jinej. Editováno: 15. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Hele, kde máš avatar? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 To víš protest jako dnes ve Škodovce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jo v americe policajti rovnou strili cernochy do zad 8 ranami. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Co s nimi, je jich tam jako much :-) My začneme brzy tady cikány ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Třeba... a taky tam fůru policajtů bylo zastřeleno ve službě od podobných obejdů (beztak většinou černých). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jako bizony tenkrat na zapade. [emoji3] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 V dnešní době ti mohu říct, že takový šmudla může být kdokoli co si na policajta chce hrát, dokonce snad nezapomínáte na půl roku starý případ, že měli i policejní auta a vybírali pokuty a byli to obyčejní zlodějíčci, já bych také takhle reagoval, kdyby na mě z davu začal někdo hulákat a pak se se mnou začal postrkávat. Tak má vzít telefon a zavolat na 158, nahlásit číslo abych věděl že to myslí vážně a bylo by, ale takovej průkaz ti vytisknu za 20 minut... Ještě že nechodim pěšky a když už, tak na zelenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No a co mu bránilo, aby zavolal na 158 namísto trapného dohadování? NIC. Jen vlastní blbost a arogance. A jak bys chtěl zajistit, aby se policajti věrohodně legitimovali? Kriminálka také nemá uniformy. Žádnou pokutu nemusíš platit na místě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) tak vidíš že jsme tě přesvědčili. Pawouku ozák mě říkal, že kriminálka je něco jiného. já tedy nevím v čem je jiná, ale to je fuk Editováno: 15. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 A v čem je jiná? Policajt jako policajt, zákon o policii je jen jeden. Už to tady bylo citováno, jak se policajt prokazuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) hele mě to nevysvětluj On se přihlásí kung pán z Berouna! Editováno: 15. Duben 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Však já nemám nic proti tomu aby v civilu zasahovali, ale přijde mi trapné stejně jako u toho kluka jak se handrkuje, tak u toho policajta že si potřeboval zahrát na kovbojku... Normální policajt v civilu jde domů za ženou a nehraje si na Simíra kvůli přechodu... Jsou to trapáci oba dva... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 pančo máš moc levny vosky! tohle to je ferrari vosk! http://swissvax.cz/swissvax/detail/divine-vosk-individual-autovosk-carnauba-renovace-starych-laku-konzervace-autoveteran-dlouhodoba-ochrana-perletovy-efekt/1119 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 No víš, on třeba má tu profesionální čest - prostě to viděl před sebou, tak na něj houknul a neotočil se zády. A jak to víš, že šel domů? On to může být příslušník neuniformované části policie. Ale to se teprve ukáže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 15. Duben 2015 Autor Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Stringo, vytiskni mi prosím jeden ten průkaz, dvacet minut tě nezabije a mě by se hodil ;-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Ja koukam na kriminalku Miami a Horacio Kain by vam to vysvetlil, to je takovej Pawouk v blede modrem. No a Clint zase kouka kriminalku KGB. [emoji3] Jo a kamose z kriminalky taky mam. Detska kriminalita, coz ma muj respekt, ja bych to delat nemohl ( znasilnene, tyrane a jinak zneuzivane deti atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Na krimi seriály se nedívám, je to ztráta času. Jedinou výjimkou jsou Četnické humoresky a Hříšní lidé. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Mas clinte fotku? Bez te ti to Stringo nevytiskne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Má ji přece v avataru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 (editace) Tyhle ameriky taky nekoukam. Ty co jmenujes jsou pto stary paprdy. Ja koukam na Explozituru, Modravu, Andel atd. Editováno: 15. Duben 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Stringo, vytiskni mi prosím jeden ten průkaz, dvacet minut tě nezabije a mě by se hodil ;-) Tak si tam hoď foto a vyplň, pak stačí dát PRINT a hodit do folie Na krimi seriály se nedívám, je to ztráta času. Jedinou výjimkou jsou Četnické humoresky a Hříšní lidé. máš recht, ani ta Modrava nestojí za nic... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 nova dělala jediněj dobrej seriál a to byl comeback. a oni ho zrušili.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 Jo to je fakt, u toho jsem se vždycky nasmál, nejdřív mě nasrali, když ho začali dávat pomalu v noci a potom když ho zrušili úplně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 15. Duben 2015 Sdílet Vloženo 15. Duben 2015 ja mam rad pripady 1 oddeleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky