Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte horska kola jsou opravdu univerzali a logicky se s nimi da jezdit vsude, ovsem za jakych podminek. Kdyz si koupim offroad Jeep Wrangler tak v terenu ok, ale na silnici uz ne tolik, kdyz si koupim o3 Scaut nebo YETi obdoba Crossoveho kola co se s tim da jezdit i na silnici no a Maseratti to je uplne jina na silnicich. Uz chapes. Pujc si nekde celoodpruzeny horskac a jed s nim po silnici. Po 5km slezes a hodis ho do prikopu.

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Motosi  :kol-98:  ty jsi zvíře, Kroksi od Vietnamu, džíny taky a Eska s prázdným předním kolem a pláštěm s boulema. Kde máš žlutý trikot  a elastické kraťásky s vložkou vzadu a s boulí vepředu? Takhle z tebe cyklista nikdy nebude. 

Odkaz ke komentáři

Lucas: přečti si něco o gravitaci ;)

http://cs.wikipedia.org/wiki/Gravitace  (působí zejména na předměty o větší hmotnosti)

Necetl jsem si dalsi diskuzi, jste tady tak rychli, ze to proste nejde. Ale nevim, proc mi posilas odkaz na gravitaci, kdyz jsi se bavil o rychlosti volneho padu. Ve vzorci na volny pad (je v tom odkazu, ktery jsem daval) je gravitace samozrejme uz zapocitana a jde tam krasne videt, ze hmotnost na to vliv nema. Navic to neni tak dlouho, co jsem mel fyziku, takze si to i celkem dobre pomatuju...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Pawouku koukej, už zase sem ten Petrrr tahá tu politiku, on si prostě nedá pokoj, asi mu manželka strhla ze zdi v ložnici fotku té opice z Bílého domu, to už jinak není možné ;)  

Motosi: skvělá fotka :kol-47:

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Necetl jsem si dalsi diskuzi, jste tady tak rychli, ze to proste nejde. Ale nevim, proc mi posilas odkaz na gravitaci, kdyz jsi se bavil o rychlosti volneho padu. Ve vzorci na volny pad (je v tom odkazu, ktery jsem daval) je gravitace samozrejme uz zapocitana a jde tam krasne videt, ze hmotnost na to vliv nema. Navic to neni tak dlouho, co jsem mel fyziku, takze si to i celkem dobre pomatuju...

To je celkem jedno, ale stoprocentně bude stejně velká ocelová koule dole dřív než ta molitanová ;) (vezmi si extrém - 5kg vážící koule z oceli a stejně velká koule z molitanu, co váží deset deka) Stále mi chceš tvrdit, že když je vyhodím obě stejně třeba z desátého patra, že dopadnou dolů naprosto ve stejnou dobu? To jsi musel z fyziky snad propadnout ne? :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...