Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Clinte horska kola jsou opravdu univerzali a logicky se s nimi da jezdit vsude, ovsem za jakych podminek. Kdyz si koupim offroad Jeep Wrangler tak v terenu ok, ale na silnici uz ne tolik, kdyz si koupim o3 Scaut nebo YETi obdoba Crossoveho kola co se s tim da jezdit i na silnici no a Maseratti to je uplne jina na silnicich. Uz chapes. Pujc si nekde celoodpruzeny horskac a jed s nim po silnici. Po 5km slezes a hodis ho do prikopu. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 A mas klinte zámek a mas světla, když pojedes večer z hospody? To je otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Zámek mám a světla ne Jinak na silnici mám možnost na řídítkách vidlici uzamknout....což pomůže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Fakt? To mas nadcasove kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Já vím, že už to má dneska skoro každé kolo, jen jsem regoval na příspěvek Petrrra, že by zahodil celoodpružené kolo.....tedy já bych ho nezahodil, já bych pozamykal co jde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Petr hází se vším, je nervak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Kdepáák, já jsem kliďas dlouho, ale jen do určité míry, pak bouchnou saze a je vymalováno. Mám tak trochu strach o Clinta, když nepřestane s tím Ruskem, čeká ho smutný osud. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 To nemusíš, já si s tím poradím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 S klintem jsme u nich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Kokto ty vole, to ty normálně posloucháš i v uatě ne? Kde ty to bereš ty vole Cigáni na Východním Slovensku si hrajou na milionáře. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Sakra už dva dny jse mi nedaří přihlásit do pirátského klubu pořád mě to hází na stránku nějakeho cyklokroušku.:-D 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Jak já, i Klint Nedávno sem to objevil na YouTube Editováno: 7. Květen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Barbossa: tak to jsi tady správně, hodili jsme auta do Dunaje a koupili kola. Tedy kromě Kokty, ten má Sobi20 a ještě mu jezdí Jezdíme zadarmo a na předpisy kašleme Editováno: 7. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Tak jsem dnes vyrazil do práce. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Clinte atmosku když poladis tak jede dobře. A nežere. Vím co říkam. V nějaké sem jel a i mel doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Zase dovolena... Petře to je hrozný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Motosi ty jsi zvíře, Kroksi od Vietnamu, džíny taky a Eska s prázdným předním kolem a pláštěm s boulema. Kde máš žlutý trikot a elastické kraťásky s vložkou vzadu a s boulí vepředu? Takhle z tebe cyklista nikdy nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Kokto, to je mi jasné, že dnes už Pražáci nehákují, většina nehákuje celých 10 dní viz. Motos. Já jedu do Prahy zítra, tak už tam asi zůstanu napořád, budu dělat taxikáře 100kč/km a co mi bude chybět. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Lucas: přečti si něco o gravitaci http://cs.wikipedia.org/wiki/Gravitace (působí zejména na předměty o větší hmotnosti) Necetl jsem si dalsi diskuzi, jste tady tak rychli, ze to proste nejde. Ale nevim, proc mi posilas odkaz na gravitaci, kdyz jsi se bavil o rychlosti volneho padu. Ve vzorci na volny pad (je v tom odkazu, ktery jsem daval) je gravitace samozrejme uz zapocitana a jde tam krasne videt, ze hmotnost na to vliv nema. Navic to neni tak dlouho, co jsem mel fyziku, takze si to i celkem dobre pomatuju... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 OK. Zkusil jsem to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 Clinte kdo za to může http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/368921-progress-se-riti-k-zemi-shori-i-s-dvema-tunami-zasob.html Já vím, Američani jak jinak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Pawouku koukej, už zase sem ten Petrrr tahá tu politiku, on si prostě nedá pokoj, asi mu manželka strhla ze zdi v ložnici fotku té opice z Bílého domu, to už jinak není možné Motosi: skvělá fotka Editováno: 7. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 7. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Necetl jsem si dalsi diskuzi, jste tady tak rychli, ze to proste nejde. Ale nevim, proc mi posilas odkaz na gravitaci, kdyz jsi se bavil o rychlosti volneho padu. Ve vzorci na volny pad (je v tom odkazu, ktery jsem daval) je gravitace samozrejme uz zapocitana a jde tam krasne videt, ze hmotnost na to vliv nema. Navic to neni tak dlouho, co jsem mel fyziku, takze si to i celkem dobre pomatuju... To je celkem jedno, ale stoprocentně bude stejně velká ocelová koule dole dřív než ta molitanová (vezmi si extrém - 5kg vážící koule z oceli a stejně velká koule z molitanu, co váží deset deka) Stále mi chceš tvrdit, že když je vyhodím obě stejně třeba z desátého patra, že dopadnou dolů naprosto ve stejnou dobu? To jsi musel z fyziky snad propadnout ne? Editováno: 7. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 7. Květen 2015 Sdílet Vloženo 7. Květen 2015 (editace) Já když na kolo tak jedině lodí:-D toho Rock Machina už mám 14 let a hydraulické brzdy heč. Editováno: 7. Květen 2015, autor: Barbossa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky