Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

Jediné, co máš s piloty společné jsou ty heliovary :D

Upraveno od Clint

Ten Frydek nevím, špatný datum.

Ubytování je možné v autokempu Lučina, nebo penzionu Flora, Mostař u přehrady.

Upraveno od motosman

Ja myslel ze uhelnaci bydli jenom v hotelech

Však ten Mostař nevypadá špatně..

Řeknu Vám, to je pěkně debilní místo na sraz, všichni to mají daleko. Proč to neudělali někde u Olomóóce. Hold to musel plánovat nějakej Ostravak. 

Víte co já naplánuji sraz v Aši nebo v.n. Jesenici u Chebu CELOREPUBLIKOVÝ + SLOVESNKO kdo schválně přijede. :-) :-)

Upraveno od Petrrr

• Autor

Ten mostař je docela dobrej....tam by to šlo přechrápat. Musíme se domluvit. Musí to člověk brát jako vejletíček, podívat se po okolí, ne jen jet na sraz a nazpátek....

Tak Motos má dcerku co mu blinká do kýblíku v autě, resp. do kýble, já ne. Ani za výlet by mi tone stálo. Možná ten Olomouc.

Myslím tu malou dcerku ne tu 20cítku, ta občas asi blinká taky ne jen v autě, ale to budou jiné důvody. :-) (pokud chlastá po tátovi)

Upraveno od Petrrr

• Autor

Pancho říkal,že pokud bude mít Motos plné auto asistentek, tak jeho dcerku s kýblíčkem vezme v jeho autě vzadu...to prej není problém. Pokud bude kýblíček plnej, otevře si okno ;)

Bych dělal SafetyCAR vole, tomu vůbec nerozumíš :-)

• Autor

To by museli jet všichni za tebou na dvojku, ale jen po té, co bys to rozjel až na plnej knedlík, že by se ti brada klepala strachy, fousy šedivěly a vlasy vypadávaly průvanem z okna... :D

Upraveno od Clint

ne clinte, ty bys za nim jel na sestku a on by ti ujizdel, protoze ma benzin a nehoni se za nesmyslem v podobe 4 litru prumerne spotreby  :kol-46:

• Autor

To víš, musím šetřit ;) Já bych tam ani nejezdil, pač nad 130 už to moc žere ;)

Tak jsem se dnes svezl golfem plus s naftou. Jsem tomu rád, bo mé TSI stouplo na vrchol blaženosti. Rachot, klepání, dunění .... Max. potěšil dojezd 1050km. Ale nejsem si jist, jestli bych to v tom traktoru dal. :-)

Už se tu zase nafta versus benzin

Nene. To jen poznatek. druhý byl V8 5,0 versus V4 1,8.

• Autor

Paní učitelko, on s tím začal prosím Kozák, když začal říkat, jak jezdím s naftou pomalu ;)  :kol-14:

Upraveno od Clint

To já před chvílí usnul na židličce s nožičkama na stolečku, ty čáry mě nějak zmáhají, ještě že ty hlavní vstupní dveře tolik vržou, že mě to vzbudilo když se vrátil šéf. 

• Autor

To by u nás nešlo, takhle spát.....my totiž máme stoly plné počítačů :D

My co máme PC na zemi a ne na stole, máme místa dost.

Jinak to koleno na stole je pro Motose, aby viděl že neexistují jen vepřová kolena. :-)

post-10015-0-51878700-1431606376_thumb.j

Paní učitelko, on s tím začal prosím Kozák, když začal říkat, jak jezdím s naftou pomalu ;)  :kol-14:

vsak jo, dneska sem jezdil s naftou, zere to jak tank a jeste to nejede. to je videt z prumerne rychlosti a spotreby. Vic to proste nejelo, asi nejakej zasranej eko-clinto-rezim...  :kol-46:

post-43796-0-94435600-1431607530_thumb.j

a uznej Clinte, nekdo ti tve rypani musi vratit. Jinak tim nerikam, ze nafta je spatna, naopak proste u lidi s nejakym vetsim najezdem nebo pro firmy je to dobre palivo...  :kol-47:

Upraveno od Ozi Toretto

COŽE!!!! 25km 1h10 jo? Ty vole, vystoupil bych a prostřelil si hlavu. To jsem na kole rychlejší. Tak a už tu máme zase ta kola.

• Autor

No ty už jsi prostě zapomněl, jak se správně s naftou jezdí ;-)

já ne, za takovou spotřebu jsem nikdy nejel s dieslem. Ono v podstatě ani s TSI, nepočítám 2 minuty po nastartování, ale po nějaké jízdě. 

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.