Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Já koukal jen na první dvě třetiny, pak jsem šel spát, zas tak moc to nežeru....a ráno sem musel brzy vstávat do práce. Takže nevím, co se stalo, jen to, že se z té výhry Kanady a kolínka Petrrr posral do trenek :D  Sázka je sázka, sliby já plním. Kolínko bude i s kofolou a zapíchnu do něj ruskou vlaječku a na kofolu nalepím obrázek Putina, aby mu to lépe chutnalo :kol-46:

MLuvíte o nějakém gestu....to si nepodali pazoury nebo co?

Kanada je rozmetla, hrála naprosto fantasticky.

Já teď přemejšlím, že asi Čaje o páté budou jen pro uživatele Octavie :D :D :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Clinte, no škoda, že jsi to neviděl nebo i vy ostatní (nějak to tu večer utichlo), taky je pravda, že mi ujeli lehce nervy když jsem to viděl, více méně kolem a kolem si za svým názorem stojím a ve skutečnosti mě to mrzí, páč nejsou všichni Rusové stejní samozřejmě, ale tohle se prostě nedělá. Já tu sázku vzal jako hru, (tentokrát bez politiky) prostě jsem věřil, že jsou Kanaďani  opravdu lepší, o to víc mě bavilo se na to koukat, jinak jak sám píšeš možná bych to taky nedokoukal, zas až tak (když tam nehrajeme my) to taky nežeru, ale když jde o koleno, hned je atmosféra jiná. 

Samozřejmě můžeš dělat čaje jen pro Octávie a Ozi demonstrativně přestane jezdit a já si demonstrativně koupím Octu (za chvíli budu mít splacenýho Kindercar tak co)  :kol-138:  :kol-98:

Ještě, že si ten Motos taky nevsadil, prohrál by chudák taky.  :kol-98:  Sranda, ale musí být i kdyby na koleno a benzín nebylo a my si to s Koktou užívali náramně. Jinak díky, že jste uznali (narozdíl od Rusů) porážku a své závazky splníte, jedině tak se pozná charakter a opravdovej chlap a za ty vás tím pádem mám a rozdílné názory na cokoliv v tom nehrají roli. :kol-47:  

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Tak to mě těší, miliardy v eurojackpotu jsem nevyhrál, tak alespoň to koleno. Já zase furt prohrával kofoly, jak se mnou tehdá někdo vyběhl s tou levnější vervou, Pancho to myslím byl. Prej přející a už posílá telegram Putinovi a hokejisti jedou na neomezenou dovolenou na Sibiř.  :kol-48: Ale nezoufej, někdy třeba zase vyhraješ ty. 

Odkaz ke komentáři

Tak a je tu čas pomalu naplánovat červnový "Čaj o páté"

Červnový čaj o páté, nyní vyjímečně nazvaný

"Grilovací garden octavia párty"

se bude konat v sobotu 13. června a rovněž zcela vyjímečně od 15:00 hodin

Účastníci, co již potvrdili účast:

Clint (domácí)+1

Petrrr

Ozi

Motosman

Pawouk

Pancho

Tomiikk

Arlo (gril master)

SidCZ

Kokta

Hurikan88

XJOHNNYX

Radius

brácha+1

Stringo?

Standa 2003?

Konání u mě na zahrádce (adresa bude zaslána účastníkům přes SZ, příp. SMS), spojené s grilováním  a kolektivním chlastáním čipované kofoly ;)  Uvítám vaše podněty a návrhy...Sranda musí bejt, i kdyby na benzín nebylo (naftu) :)

Parkování v ulici - je dlouhá a bezpečná (bez provozu v zástavbě domů). Pro případ nepřízně počasí plánuji sezení pod párty stanem.

K pití čipovaná kofola ze sudu, možné i lahvové pivko, maso si účastnící přivezou sami, každý má rád něco jiného ;)

Ke grilování budou dva grily, chleba, hořčice, příbory, tácky, sklo máme. Židlí dostatek. Kafe není problém - zdarma :)

(Účast se předpokládá v užším kolektivu - jen přátel Clintova pirátského klubu,

pravidelných účastníků oficiálních srazů a Čajů o páté...)

Odkaz ke komentáři

vsak me to bylo jasny, zes to napsal proto a proto jsem se demonstrativne zastal slabsiho - mysleno vykon motoru  :kol-28:

tak grilovat asi lepe v sobotu ne? ze by se dalo zacit drive?

jinak pokud chces pujcit chlazeni na kofolu tak jedine druhy termin :(

ja bych mel moct druhy urcite, prvni na 60%

Odkaz ke komentáři

Díky Ozáku, že ses mě zastal, ale Clint ví co by ho čekalo a věřím, že Vašíka tady nechce nechat jen s mámou bez táty. O mámu strach nemám, ta by si našla novýho chlupáče, ale co Vašík, že ?

Clint slovo plní, to je pravda, jen občas mu nevěřte v časových údajích domluvených schůzkách apod.. Když řekne ve 2h, je to min. o 1/2h více a někdy ještě více. Kluci ze Slapského setkání vědí o čem píši.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Mně je to tentokrát asi jedno a přizpůsobím se většině, ale i když z jiných různých důvodů mi ty soboty vyhovují méně, musím uznat Oziho názor, že vzhledem ke grilovačce to asi bude lepší. Jako a vy si fakt myslíte, že vyslopeme celý sud kofoly? (jak velký se to vlastně dělá?) No a pak by chtělo vymyslet jak co a kdo. Jestli Clint vše zařídí (maso, pití, chleb atd.) a pak to rozpočítáme nákladově rovným dílem (tomu se říká komunismus) nebo mu nějaké prachy pošleme předem nebo jak si to Clinte představuješ. Sice si hostitel, ale přeci Tě to nenecháme platit celé, bys musel Vašíkovi prodat lego, manželku občas prodat na R6 a navíc prodat její Fábii.  :kol-28:  Zase umíš naložit maso stejně dobře jako Motos? - Abys něco nepokurvil. :kol-98:  Počkej, já se podívám tady ve velkoobchodě s nápoji co stojí ta kofola.

Odkaz ke komentáři

Tak že Kofola keg 20l - 580kč, kofola keg 50l - 964Kč u toho kegu uvádějí v závorce (1200) což nevím co znamená.

strana 28 

No lepší by bylo, pokud by někdo měl známého s hospodou co to vezme na sebe třeba, bylo by to asi ještě levnější. Zase i za tyto ceny vychází 1/2 kofoly na 15kč což není zlé v případě menšího sudu.

Odkaz ke komentáři

Pití jsem ochoten zajistit, zrovna tak chleba, hořčice a dresinky. (Náklady se rozpočítají)

Maso by bylo lepší, už s ohledem na možnost, že nedorazí všichni co to slíbí, aby si každý zajistil sám. Navíc někdo má rád vepřové, někdo kuřecí, někdo špízy atp....Navíc se to těžko propočítává. Pancho s Motosem sežerou každej 5kg a my by jsme byli o chlebu :D

Grily.....jeden mám doma já a Pancho by přivezl druhej. Podtácky a příbory mám.

Brikety nebo uhlí zajistím.

Stoly a židle mám.

Odkaz ke komentáři

hele sud kofoly ma 20 litru, je pravda, ze je tam velky nepomer proti 50, ale porad je to levnejsi nez to mas v hospode ;)

tady mas jeden prazsky prodej, je to prakticky u panca u prace a cena je 600 za 20l, tedy cca 15 korun na kofolu. a s platbou jsme to obvykle delali tak, ze se carkuje a kdyz dojde, spocitaj se carky a vydelis jima cenu ;)

Sud bych volil podle ucasti, protoze moznosti mas vic, jednou z nich je, ze se pojede mene auty a nekdo si da pivko, pak mozna vzit stene. A i pak pripadne muzes kofolu odtocit na cestu do petek, nebo tak, nicmene z te 20ky nic nezbude, vsak si to vem, 5 kofol mame s motosem za odpoledne oba a vy na tom taky nejste o moc hur.

Odkaz ke komentáři

Hmmm....20 litrů je asi málo a 2x20 je už moc peněz, to se vyplatí už ta 50ka.....S tím pivkem to je otázka, dá se nakoupit pár lahváčů a vychladím je v lednici. Zas o ně asi takovej zájem nebude. Každopádně nejsem schopen zajistit chlazení 2l petek s Kofolou, na to nemám prostě kapacity, s tím jakou máme spotřebu a rychlost chlastání kofoly :D

Odkaz ke komentáři

Clinte, jo s tím masem to není zlej nápad, proč ne. Sice já už to z varů budu mít předpečené, ale bude to rychlejš pak upečené.

Ozi: jo je to tady u nás, zase né každej vypije 5 kofol že, ale zase pokud to má Pancho blíže bude to asi lepší, bych z tho při cestě vyklepal bublinky.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Já si nemyslím, že 20tka je málo, to je 40 půllitrových kofol, pokud nás bude 10 jako cca obvyklý počet na čajích jsou to 4 kofoly na osobu. Jinak já třeba pivo pít nebudu a pokud dám si jedno a to si klidně dovezu. 

Navíc kofola v petkách není totéž jako točená ze sudu. V petkách to ani nepiju, páč ta mi nechutná. To je nějáká náhražka. 

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Ozi...omlouvám se, ale 20. je vlastně ten ČSM sraz, kam razíme s Pawoukem a Panchem. Tak jsem ty pozdní vyškrtl. Zkusím doplnit ještě jiné termíny. Tak dej vědět, jestli se hodí...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...