Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Hele, mám pro Pancha novej avatar, jak jsme byli tuhle střílet..... Hotovej Pancho Villa.... Editováno: 18. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Oou. 6.6 určitě nemohu. [emoji24] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 jj, musí si akorád nechat narůst kníra a je mu podobnej jako z oka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pancho jedes sosnovou s RS klubem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Motosi: píšu tě na 13tého 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 jj, tak 13. se nám zatím pěkně krystalizuje. Ještě co na to bratři v triku, kokta nereaguje tak že ten nic (jako vždy, né že mu Ozi v tom Náchodě ten oběd zaplatíš, pro ten si musí přijed do krušovic ) No a Pancho a tvrdé ULTRAS jádro máme komplet. Stringo ten taky nepřijede. No a pak už soft jádro jako Tomík, Johny, Sid atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Tak Pancho se už vyjádřil....myslím, že termín je jasnej Kokta je tajemnej jak hrad v Karpatech, je samozřejmě zván.... Editováno: 18. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Aha, tak to se ti asi ozval nějakou Hot line linkou spec. spojení, jsem ho přehlédl. Je pravda, že je nás většina co tento termín mohou a bratři v triku snad budou moci také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jo, elita má ještě HOT line spojení, červený telefon.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Ty jova a čím si to pancho zasloužil, že mě v hiearchyii přeskočil ? Ti ještě ani neumyl auto ( a nemá ani zbroják) a už je výš jak já, který je tu déle. Smutný osud KindercarMan. Hold kdo nemá rád Rusko, jako by nebyl. Editováno: 18. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jak přeskočil, však jsi psanej jako druhej... Arlo už bude v ČR, zpátky z Japonska a rád přijede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 13. Chlazení no problem, ja zrejme taky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jasné ze příjedu k tobě domů a kde bydliš všichni vime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Ozi, tak s tím počítej a udělej na chlazení rezervaci Kokta: to jsem zvědavej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 No, to sice jsem, ale nemám hotline linku a pancho jí má. No to by mohl Arlo zařídit to maso když bych mu ho zaplatil. né, ale že dotáhne nějaké chcíplé ryby v podobě suchi z toho japonska. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Když to ví petr, tak to víme kazdej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jééé Clinte, neříkal jsi, že nemám nikde říkat, kde bydlíš, já to vyvěsil na FB i s mapičkou. :-) :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 To jako že přijede každej kdo má Octu? [emoji23] [emoji122] [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 jo dal jsem to na domovskou stránku ŠKODA AUTO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 :D A pak tě vodbouchnu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) Arlo....jo psal jsem si s ním, on už ale píše jen v japonštině, tak jsem musel použít překladač. V překladu to znamenalo něco jako kolik třešní, tolik višní.... Prej nám z toho vepřového udělá sushi a sedět bude na zemi, jak je jeho zvykem....Místo kofoly bude popíjet saké... Editováno: 18. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Nevím jestli nepozveme i ty dva kluky, co přišli do Krušovic, to už taky budou stálí účastníci čaje. Nemá na ně někdo kontakt, no oni se pozvou zase sami když tak. :-) :-) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Myslíš ty dva, co se chtěli svézt Motosovou oktávkou, ale on nechtěl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 jj, ty jsem myslel, Motos není kamarád a tak auto a manželku nepůjčuje. No, oni se ho ovšem zapomněli nějak zeptat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Asi ho nechtěli rušit při jídle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky