XJOHNNYX Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 termíny se nějak srazily v jeden, trošku ve zkouškovým, ale měl bych to zvládnout a napravit svojí neúčast na srazu. Takže jestli je ještě místo, tak se hlásím (teď jen jestli jsem dost profláknutá tvář ) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Zdar piráti je těžké držet krok když jsem doma. ;-) Lány mi bohužel nevyšly byl jsem před odjezdem do práce a bohužel 13tého budu také. Dneska jsem strávil celou noc v autě 800km přejezd do práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Xjohny, ale tohle není žádná akce, kdy řekneš jedu a pak že se učíš a že nic :-) Jasný, ksicht máš už dost proflaknutej, tak tě bereme [emoji6] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Ja nevim jestli proflaknutej, at se vyfoti a da to sem, pak uz bude. Pancho ti ivsem nepoveze ve svem kufru kde vozi pouze proverenou autokosmetiku sud s nejakou kofolou, neni to nejaky osobak kategorie N1. [emoji1] Motosi s tim olejem a tim co rikal ten profik od VW si delas prsa ne? Bych jim to poslal nebo ofotil a hidil na jejich FB stranky jestli si nedelaji z lidi prdel a nebo jestli je znalost mechaniku opravdu takova, by meli ostudu jako krava. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 a hlavně pro johnáka nějakou diskotéku, on jinak nepřijede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jinak s tim masem bych pripadne poprosil na kolenou a sluzebnicek velkeho grilgurmana Motose, jestli by se neslitoval a kdyz by delal nejakou tu flakotu nenalozil i mne. Na jeho sidle hradnim na te vodni nadrzi jsem pochopil ze v tomto vi co dela a ja se priznam bez muceni ze to maso nalozit neumim, resp. Ne tak ze by se to dalo zrat. [emoji1] Naklady uhradim klidne predem na domluveny tajny ucet ve Svicarsku ( tam ho maji vsichni uhlobaroni). No kdyz ne, koupim si burty v Globusu [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Kokto jo, v ulici u Clinta je dost vlhkych 12ctek pubertackych co kdyz pusti ze svych repraku made in skoda v aute Chytila jsem na pasece zizalu, bude to kral DJ ulice. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Dobrá a co ty Panchovo kůzlátka, no ty sedět a jíst nepotřebujou, zavřeme je do zahradního domku a a až budeme jíst budou nám tancovat na stolech nahoře i dole bez. Doufám, že máš pro manželku vymyšlený nějaký program u tchýně. No Tvůj trávníček angličáček ti po té naší párty bude závidět kdejakej soused široko daleko, to bude hnojivo v podobě všech možných i nemožných tělních tekutin, a trávníček bude, že ani v Manchesteru na fotbalovém stadióně takovej mít nebudou. No a na tuhý záležitosti je tu Panchovo modrá O2, kde když se otevře kufr a vyndá rezerva, vznikne tak krásný prostor se závětřím, že by i Toi Toi mohla závidět. Pancho pak může na biotrzích prodávat jako aktivační hnojivo do kompostůpujcim si pujcim si od clinta magnuma, a potom te s motosem sezeru 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Petře já sem slyšel, že budeš prý klintovi hlídat a zabavovat syna, takže si ani žádný maso neplánuj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pancho, to je jako by si sel se vzduchovkou na Slona, to by me jen stiplo. Navic bych vam nedoporucoval konzumaci meho tela, cholesterol vysokej, jatra v prdeli atd. Jediny co by bylo k pouziti by se ti neveslo na grill [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Kokto kdepaak, ty jsi v generaci Clintovo syna, budes si s nim rozumet lepe. Ale zadne lumparny [emoji43] Ja se budu starat o Clintovu sousedku co uz mi tuhle jednou slibil na strelnici a prd, sliby chyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Jinak s tim masem bych pripadne poprosil na kolenou a sluzebnicek velkeho grilgurmana Motose, jestli by se neslitoval a kdyz by delal nejakou tu flakotu nenalozil i mne. Na jeho sidle hradnim na te vodni nadrzi jsem pochopil ze v tomto vi co dela a ja se priznam bez muceni ze to maso nalozit neumim, resp. Ne tak ze by se to dalo zrat. [emoji1] Naklady uhradim klidne predem na domluveny tajny ucet ve Svicarsku ( tam ho maji vsichni uhlobaroni). No kdyz ne, koupim si burty v Globusu [emoji1] maso je nejlepší cerstve jen sul a pepr maso musí mit chut masa a ne nejake sracky:) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pancho, to je jako by si sel se vzduchovkou na Slona, to by me jen stiplo. Navic bych vam nedoporucoval konzumaci meho tela, cholesterol vysokej, jatra v prdeli atd. Jediny co by bylo k pouziti by se ti neveslo na grill [emoji23] neboj ja bych si poradil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pancho mas pravdu, tak to dela Polreich, sul a pepr a vice neni treba. To ovsem dela na nejake hovezi z argentiny. Me bude treba stacit krkovice nebo kureci. Ale mas recht, vsak i ty co uz si sezral prasat a krav z grilu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 jako v tomhle se docela vyznam, a krkovice je super,ale kureci ? co to pises to není maso,zkus s tim prijit mezi nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Hlídat synka bude Motosman, to je takovej otcovskej typ, bude si s ním hrát s Legem ze Shellky Mladá sousedka se akorát vrací z 6ti měsíčního pobytu v Litvě....tak bude snad doma. Jenže na Petrra je moc mladá. Fousaté stařečky ona moc nemusí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanmar Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Už jsem to grilování řešil s Clintem. S největší pravděpodobností nepřijedu, pokud totiž bude rozumné počasí, budu na dovolené s rodinou kdesi na Šumavě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 To já si něco naloženýho koupím, mají tu docela gut krkovici...už vyzkoušeno. A udělám si nějaké špízy na špejli, na to já sem machr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Pancho, dobre, misto kureciho vezmu ty burty z Globusu. [emoji1] Ty vole Motos jo, to je hodnej strejda s bonbony, tomu bych ja zrovna neveril. [emoji1] Jak fousatyho, dnes jsem se nahodou oholil po mesici. Pravda tvaricky jako kokta mit nikdy jako detskou prdelku nebudu. Tedy to mi ji jako prebere kokta jo? Doufam tedy ze kokta nedorazi jako obvykle. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Tak Kokta je akorát v pubertě, to mu teprve raší první fousky pod nosem a maminka mu radí, aby si je ještě neholil, že mu pak budou růst ještě víc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Stane ty vole co to je, jaka rodina. S manzelkou na den presne budu mit vyroci 6 let manzelstvi a ma to na neco vliv? Vecer stejne nic nebude tak radeji jedu za vama. Skoda ze mozna nedorazis, jsem te uz taky nejakej patek nevidel. No nic bracha mi donese ukazat fotku, chtelo se mi rici v mobilu, ale jeho muzejni kousek nevi co to je digi fotografie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 hele vy lojzové, já si dávám každý ráno make up! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Spizy moc nemusim jsou tam veci zbytecnosti navic jako spejle, cibule a nejaky sracky navic a maso se tam trepe ve strachu v mensine. Koupim krkovici jak radi Pancho, pripravu taky to bych mohl zvladnout, jak to ale bude stat za hovno, sezeru mu to jeho maso a hubu mu zacpu burtem z Globusu. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 18. Květen 2015 Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 Vidis Clinte to co jsme si o koktovi mysleli ve spojitosti s buznacar se nyni potvrdilo. Tedy at si prijede, sousedka ho zajimat nebude. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 18. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 18. Květen 2015 (editace) To je taky dobrá strategie. Ono stačí, když se Pančovi na auto vysere kosák Máme jich tu jako much, pač tu mají hnízda. Bude muset odběhnout, já mu za dvacet korun pustím vodu v hadici a než to umyje a navoskuje, bude mít po masu Editováno: 18. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky