Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ja nevim jestli proflaknutej, at se vyfoti a da to sem, pak uz bude. Pancho ti ivsem nepoveze ve svem kufru kde vozi pouze proverenou autokosmetiku sud s nejakou kofolou, neni to nejaky osobak kategorie N1. [emoji1]

Motosi s tim olejem a tim co rikal ten profik od VW si delas prsa ne? Bych jim to poslal nebo ofotil a hidil na jejich FB stranky jestli si nedelaji z lidi prdel a nebo jestli je znalost mechaniku opravdu takova, by meli ostudu jako krava.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak s tim masem bych pripadne poprosil na kolenou a sluzebnicek velkeho grilgurmana Motose, jestli by se neslitoval a kdyz by delal nejakou tu flakotu nenalozil i mne. Na jeho sidle hradnim na te vodni nadrzi jsem pochopil ze v tomto vi co dela a ja se priznam bez muceni ze to maso nalozit neumim, resp. Ne tak ze by se to dalo zrat. [emoji1] Naklady uhradim klidne predem na domluveny tajny ucet ve Svicarsku ( tam ho maji vsichni uhlobaroni). No kdyz ne, koupim si burty v Globusu [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Dobrá a co ty Panchovo kůzlátka, no ty sedět a jíst nepotřebujou, zavřeme je do zahradního domku a a až budeme jíst budou nám tancovat na stolech nahoře i dole bez. Doufám, že máš pro manželku vymyšlený nějaký program u tchýně. No Tvůj trávníček angličáček ti po té naší párty bude závidět kdejakej soused široko daleko, to bude hnojivo v podobě všech možných i nemožných tělních tekutin, a trávníček bude, že ani v Manchesteru na fotbalovém stadióně takovej mít nebudou. :kol-28:  

No a na tuhý záležitosti je tu Panchovo modrá O2, kde když se otevře kufr a vyndá rezerva, vznikne tak krásný prostor se závětřím, že by i Toi Toi mohla závidět. Pancho pak může na biotrzích prodávat jako aktivační hnojivo do kompostůpujcim si

pujcim si od clinta magnuma, a potom te s motosem sezeru

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Jinak s tim masem bych pripadne poprosil na kolenou a sluzebnicek velkeho grilgurmana Motose, jestli by se neslitoval a kdyz by delal nejakou tu flakotu nenalozil i mne. Na jeho sidle hradnim na te vodni nadrzi jsem pochopil ze v tomto vi co dela a ja se priznam bez muceni ze to maso nalozit neumim, resp. Ne tak ze by se to dalo zrat. [emoji1] Naklady uhradim klidne predem na domluveny tajny ucet ve Svicarsku ( tam ho maji vsichni uhlobaroni). No kdyz ne, koupim si burty v Globusu [emoji1]

maso je nejlepší cerstve  jen sul a pepr  maso musí mit chut masa a ne nejake sracky:)

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Pancho, to je jako by si sel se vzduchovkou na Slona, to by me jen stiplo. Navic bych vam nedoporucoval konzumaci meho tela, cholesterol vysokej, jatra v prdeli atd. Jediny co by bylo k pouziti by se ti neveslo na grill [emoji23]

neboj ja bych si poradil:) 

Odkaz ke komentáři

Hlídat synka bude Motosman, to je takovej otcovskej typ, bude si s ním hrát s Legem ze Shellky :D  

Mladá sousedka se akorát vrací z 6ti měsíčního pobytu v Litvě....tak bude snad doma. Jenže na Petrra je moc mladá. Fousaté stařečky ona moc nemusí ;)

Odkaz ke komentáři

Pancho, dobre, misto kureciho vezmu ty burty z Globusu. [emoji1]

Ty vole Motos jo, to je hodnej strejda s bonbony, tomu bych ja zrovna neveril. [emoji1]

Jak fousatyho, dnes jsem se nahodou oholil po mesici. Pravda tvaricky jako kokta mit nikdy jako detskou prdelku nebudu. Tedy to mi ji jako prebere kokta jo? Doufam tedy ze kokta nedorazi jako obvykle. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

Stane ty vole co to je, jaka rodina. S manzelkou na den presne budu mit vyroci 6 let manzelstvi a ma to na neco vliv? Vecer stejne nic nebude tak radeji jedu za vama. Skoda ze mozna nedorazis, jsem te uz taky nejakej patek nevidel. No nic bracha mi donese ukazat fotku, chtelo se mi rici v mobilu, ale jeho muzejni kousek nevi co to je digi fotografie.

Odkaz ke komentáři

Spizy moc nemusim jsou tam veci zbytecnosti navic jako spejle, cibule a nejaky sracky navic a maso se tam trepe ve strachu v mensine. Koupim krkovici jak radi Pancho, pripravu taky to bych mohl zvladnout, jak to ale bude stat za hovno, sezeru mu to jeho maso a hubu mu zacpu burtem z Globusu. [emoji1]

Odkaz ke komentáři

To je taky dobrá strategie. Ono stačí, když se Pančovi na auto vysere kosák :D  Máme jich tu jako much, pač tu mají hnízda. Bude muset odběhnout, já mu za dvacet korun pustím vodu v hadici a než to umyje a navoskuje, bude mít po masu :D

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...