Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

• Autor

A já si hraju s Vašíkem s Legem na policajty a padouchy ;) Hrajeme si na prohibici, jenže místo alkoholu Vašík vozí padouchama antibiotika. No a já ho dostihnu, zabavím kontraband a rovnou ho slupnu :D

Upraveno od Clint

Fandim Vasikovi at je za kohokoliv. [emoji12]

Stringo nic moc, celkem mě zklamali :D

post-78913-0-61991700-1432234190_thumb.j

• Autor

Hele jen tak pro srandu, kamarád ráno zkoušel hledat ve vyhledávači.....prej to ještě odpoledne fungovalo :D

post-32269-0-43034500-1432234231_thumb.j

• Autor

Nojo děti si vzaly hračky a hrály si na závodníky koukám, doufám, že vám tam někdo ukázal, jak vypadá dospělé sportovní auto :D :D

Upraveno od Clint

já sem byl miki louda a ozi luis hamilton v oktávce :D ani RS4 mě neujížděla, hold sem profi řidič :D :D: D: D:

• Autor

A kdo vyhrál? ;)

já, zkurvil sem jednu gumu ;)

Tak to zkus v Autosalonu, soutezi se o F3 1.2 TSI 81kw kdo nejrychleji zajede okruh resp kdo porazi cas Kopeckeho, jede se ve stejnem aute. Bych byl na vas zavodniky zvedavej.

a kde, jdu do toho. jako jezdit ve fabii? petře doufám, že vše bereš s vtipem :D nikde sem nepsal, že jsme závodníci :D

Upraveno od kokta7

Dnes to vyhlasuji ted o tom davaji.

• Autor

Vždycky jsem přemejšlel nad tím, když takhle člověk zkurví jednu gumu, koupí jinou, novou, jestli není pak v provozu znát to nestejnoměrné sjetí....jedna nová a jedna třeba skoro sjetá....na jedné nápravě.

V Moste.

Clinte je jasne ze musi koupit dve. Ja bych tedy takhle na rozdilnych pneu nejezdil, nejsem sebevrah.

Je to upraveno i v zákoně. Rozdíl sjetosti pneu na nápravě. ?10%? Max.

• Autor

Manželka taky rozhadrovala gumu a kupovali jsme dvě. Jednu mám ještě v kůlně....taky jsem nechtěl riskovat

pokud to není velký rozdíl, tak to nevadí....

V Blatne 23.5. Mustang Riders sprinty. Proste seslost vsech Mustangu. HUSTY.

No podle fotky tedy jsi jí dal dost zabrat a ta druhá na tom nebude lépe Kokto...

Petře s tím programem v televizi - zvykl by sis jako já... doma velí ovladači manželka u nás... Já jsem většinou pryč, takže nemám nárok narušovat rituály  :kol-46:

Stringo ty vole, ja kdyz doma bochnu do stolu tak plati co reknu ja. [emoji1] Kazen je to nejdulezitejsi, jeste aby mi zenska kecala na co se budu divat, to bych se na to podival. Pokud se neco nelibi, je televize jeste vedle v pokoji. Stringo kurva ty chlap od Turbin a si mekej jak backora. [emoji1]

stringo ta druhá je právě v pohodě a v normě jako oziho. cháepš že nikomu jinému to neudělalo....

Upraveno od kokta7

Jinak ten Plzensky sraz bych se mozna mohl stavit, ale to uvidim az dle aktualni situace tedy jen neofigo davam vedet tobe.

Já to vyřešil STB a ty kraviny si může nahrát na disk a pouštet, když nejsem doma.

Kokto asi to byla goodyerka z polska a nebo byla lehce podhustena. Kontroloval sis tlak pneu?

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.