Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

A já si hraju s Vašíkem s Legem na policajty a padouchy ;) Hrajeme si na prohibici, jenže místo alkoholu Vašík vozí padouchama antibiotika. No a já ho dostihnu, zabavím kontraband a rovnou ho slupnu :D

Editováno: , autor: Clint
Vloženo (editace)

Nojo děti si vzaly hračky a hrály si na závodníky koukám, doufám, že vám tam někdo ukázal, jak vypadá dospělé sportovní auto :D :D

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 1
Vloženo

Tak to zkus v Autosalonu, soutezi se o F3 1.2 TSI 81kw kdo nejrychleji zajede okruh resp kdo porazi cas Kopeckeho, jede se ve stejnem aute. Bych byl na vas zavodniky zvedavej.

Vloženo (editace)

a kde, jdu do toho. jako jezdit ve fabii? petře doufám, že vše bereš s vtipem :D nikde sem nepsal, že jsme závodníci :D

Editováno: , autor: kokta7
Vloženo

Vždycky jsem přemejšlel nad tím, když takhle člověk zkurví jednu gumu, koupí jinou, novou, jestli není pak v provozu znát to nestejnoměrné sjetí....jedna nová a jedna třeba skoro sjetá....na jedné nápravě.

Vloženo

Petře s tím programem v televizi - zvykl by sis jako já... doma velí ovladači manželka u nás... Já jsem většinou pryč, takže nemám nárok narušovat rituály  :kol-46:

Vloženo

Stringo ty vole, ja kdyz doma bochnu do stolu tak plati co reknu ja. [emoji1] Kazen je to nejdulezitejsi, jeste aby mi zenska kecala na co se budu divat, to bych se na to podival. Pokud se neco nelibi, je televize jeste vedle v pokoji. Stringo kurva ty chlap od Turbin a si mekej jak backora. [emoji1]

Vloženo (editace)

stringo ta druhá je právě v pohodě a v normě jako oziho. cháepš že nikomu jinému to neudělalo....

Editováno: , autor: kokta7
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...