Clint Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 (editace) A já si hraju s Vašíkem s Legem na policajty a padouchy Hrajeme si na prohibici, jenže místo alkoholu Vašík vozí padouchama antibiotika. No a já ho dostihnu, zabavím kontraband a rovnou ho slupnu Editováno: 21. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Fandim Vasikovi at je za kohokoliv. [emoji12] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Stringo nic moc, celkem mě zklamali 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Hele jen tak pro srandu, kamarád ráno zkoušel hledat ve vyhledávači.....prej to ještě odpoledne fungovalo 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 (editace) Nojo děti si vzaly hračky a hrály si na závodníky koukám, doufám, že vám tam někdo ukázal, jak vypadá dospělé sportovní auto :D Editováno: 21. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 já sem byl miki louda a ozi luis hamilton v oktávce ani RS4 mě neujížděla, hold sem profi řidič :D: D: D: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 A kdo vyhrál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 já, zkurvil sem jednu gumu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Tak to zkus v Autosalonu, soutezi se o F3 1.2 TSI 81kw kdo nejrychleji zajede okruh resp kdo porazi cas Kopeckeho, jede se ve stejnem aute. Bych byl na vas zavodniky zvedavej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 (editace) a kde, jdu do toho. jako jezdit ve fabii? petře doufám, že vše bereš s vtipem nikde sem nepsal, že jsme závodníci Editováno: 21. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Dnes to vyhlasuji ted o tom davaji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Vždycky jsem přemejšlel nad tím, když takhle člověk zkurví jednu gumu, koupí jinou, novou, jestli není pak v provozu znát to nestejnoměrné sjetí....jedna nová a jedna třeba skoro sjetá....na jedné nápravě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 V Moste. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Clinte je jasne ze musi koupit dve. Ja bych tedy takhle na rozdilnych pneu nejezdil, nejsem sebevrah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Je to upraveno i v zákoně. Rozdíl sjetosti pneu na nápravě. ?10%? Max. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 21. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Manželka taky rozhadrovala gumu a kupovali jsme dvě. Jednu mám ještě v kůlně....taky jsem nechtěl riskovat 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 pokud to není velký rozdíl, tak to nevadí.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 V Blatne 23.5. Mustang Riders sprinty. Proste seslost vsech Mustangu. HUSTY. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 No podle fotky tedy jsi jí dal dost zabrat a ta druhá na tom nebude lépe Kokto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Petře s tím programem v televizi - zvykl by sis jako já... doma velí ovladači manželka u nás... Já jsem většinou pryč, takže nemám nárok narušovat rituály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Stringo ty vole, ja kdyz doma bochnu do stolu tak plati co reknu ja. [emoji1] Kazen je to nejdulezitejsi, jeste aby mi zenska kecala na co se budu divat, to bych se na to podival. Pokud se neco nelibi, je televize jeste vedle v pokoji. Stringo kurva ty chlap od Turbin a si mekej jak backora. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 (editace) stringo ta druhá je právě v pohodě a v normě jako oziho. cháepš že nikomu jinému to neudělalo.... Editováno: 21. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Jinak ten Plzensky sraz bych se mozna mohl stavit, ale to uvidim az dle aktualni situace tedy jen neofigo davam vedet tobe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Já to vyřešil STB a ty kraviny si může nahrát na disk a pouštet, když nejsem doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 21. Květen 2015 Sdílet Vloženo 21. Květen 2015 Kokto asi to byla goodyerka z polska a nebo byla lehce podhustena. Kontroloval sis tlak pneu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky