Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Clinte už je po tobě? No tak snad s námi budeš komunikovat ze záhrobí, doufám, že jsi zaúkoloval ženu na ten stakesraz, o ten nesmíme přijíd, na Tvou počest vypijeme 3 sudy kofoly a manželce a Vašíkovi najdeme novýho tátu. Kdo je tady mladej a svobodnej, jo Kokta by si prý dal říci.  :kol-28:

Jinak doufám, že si stihl odepsat Honza+číslo, jak to s ním vypadá?

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo, taky hypotéku na barák na 30 let a Vašíka taky do jeho 30 let (bude studovat i postgraduál), navíc manželka Clinta říkala, že bude chtít druhé dítě, tak, že se navíc budeš muset po večerech činit a ne jako Clint furt sedět u na Noťasu na škodahome. Nastanou ti galeje. Ale je pravda, že tohle všechno za bílé TDI stojí (které taky budeš ještě 5 let splácet) :kol-98:  

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

No abych se ho trochu zastal, tak já když už jsem jednou za uherák nemocnej na sobě poznám i 37. Mám to tak od malička, kdy jsem si rozsekal hlavu o topení na zátylku, tak jakmile mám teplotu 37 už to na sobě pociťuji. Manželka třeba má 37,5 a prd, dokud si teplotu nezměří, ani o ní neví a já při 37,5 už jsem v nemocnici na kapačkách.Je to tak přes rok, kdy jsem měl přes 39 (asi poprvé v životě) a to už jsem viděl dvojitě a klepal sv. Petrovi (mému jmenovci) na dveře. Viděl všechny svaté ač nejsem věřící.  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Ty woe, 39 jo? já měl už i 42,5°C to je fakt že jsem ani sám nevstal na WC a píchali mi peňák injekcema, ale to bylo jen jednou a většinou taky do těch 38°C nevím o teplotě, sice vím že mi není nic moc, ale že bych měl teplotu nepociťuji (ještě že tak tedy)...

Odkaz ke komentáři

Stejně je to zajímavé, jak člověk (tělo) má tak malý rozsah teploty pro svou životní funkci  teď možná budu kecat ale možná nějakých 32°C-45°C ??? než začnou odumírat buňky v mozku? nějak tak si to bylo s těma hranicema teplot myslím...

Odkaz ke komentáři

No nechci nic říkat, ale 42,5 už jsou smrtelné, vše nad 41-42 už je život ohrožující. Říká se, že horečka se považuje až nad 38st.C a pokud se pohybuje do 39st.C neměla by se uměle srážet, protože tělu horečka pomáhá v obranyschopnosti v boji proti nemoci. Vše do 38 je jen zvýšená teplota. I když já už jsem mrtvej  při 37,5. No Podchlazení se uvažuje pod 35st.C, tedy pracovní rozsah teplot člověka je cca 35,5 - 41, to máš 5st.C. Hold jako na turbíně to není, přesto jen tak z fyzikálního hlediska je 5st. docela dost. Ty to třeba víš, ale jiní, že na výrobu 1kwh elektřiny (10h svícení 100W žárovky) je potřeba 1,1 kg uhlí. No nebo ohřev bytových prostor v domácnosti a k tomu potřebné množství energie neroste přímo úměrně že, ale exponencionálně, tedy každý st.C navíc je znát ve spotřebě energie. Tedy z tohoto hlediska se mi jeví lidské tělo jako zázrak co se regulace teploty týče, páč musí vždy a za každou cenu udržet teplotu těla v těchto mezích bez ohledu na venkovní teplotu, zátěž fyzickou atd. Kam se sere tepelný management dnešních O3. 

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...