Radius Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Radiusy,a le jestli jsi si všiml, nikdy jsem nepsal, že Rapid je větší auto jako O2, psal jsem vždy o vnitřním prostoru v porovnání s O1 případně O2, ale jednalo se o vnitřek. rapid je užší pochopitelně to ano, ale místa i přesto uvnitř je prostě více a to i nad hlavou vzadu. A to se s tebou budu hádat klidně do roztrhání těla a debata Rusko vs. USA je oproti tomu hovno co ti předvedu. No dobry, tak ja beru ze vnitrni prostor obvykle odrazi rozmery karoserie. Neplati zde prima úměra. Vzadu nepopírám misto je, ale ja jezdim hlavne sam, ci ve dvou, tak me to az tak netrapi, co me trapi, tak je sirka, uz nejsem mladej cucak, co vozi slecinky nakupovat s umyslem, ze si spletu saltrpaku a nohu one slecny a take tuleni loktu v boji o opěrku jiz mam za sebou. Kdyby tehda byl Rapid, mozna bych v o1 nemusel soupat sedacky dopredu az na doraz , ale mozna ych treba uz tehda nemel koho vozit, protoze to je Rapid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Hmmm...to mě nenapadlo... Přitom kindercar není nic malého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Nikdo do nich nečumí, to ti nedochází, že když ti do nich svítí xenony, tak se to odráží přímo do ksichtu aniž by ses díval do zrcátka??? Máš dost vysokou průměrnou rychlost na normální silnice, tak to se nemůžeš divit. Navíc ta slabší varianta podle mě moc nejede, takže výsledkem je vyšší spotřeba. Heh, on to po něm ještě někdo čte? Vždyť to nemá hlavu ani patu. Ten "zbytečný" motor si kupují desetitisíce zákazníků, a nějaký Radius na tom zhola nic nezmění. Jim zbytečný nepřijde. To je spíš případ 1.2 MPI 55 kW, to je u Rapida vskutku úlet. K rozměrům - v podélném směru se na Rapid OI v prostornosti vůbec nechytá, na tom jejím směšném rozvoru to ani nejde. Připrovnal bych to spíš k OII. V šířce jsou si nejblíž R a OI, viz rozměry: OI 4507x1731x1431, rozvor 2512 R 4483x1706x1461, rozvor 2602 No nvm, ale bavili jsme se o motorech a 3 valce nejsou motory (alespon u Skodovky). Je to jen marketing cena od. Navic ja v mpi jel a jelikoz jsem od nej nic necekal, tak me mile prekvapil, od udusene TSi jsem asi cekal, tak me to zklamalo. I treba tim to je. Motor to klidne muze byt nejprodavanejsi, ale ne kvuli kvalitam, ale kvuli cene, protoze mpi hodne lidi odradi. A navic jinej motor neni k dispozici. Jestli se i nepletu, tak to mpi ma snad papirovku spotrebu stejnou nebo vyssi, tak to hodne lidi take presvedci (ikdyz realita tak papirove slavna nebude). A silnejsi TSi je drahe a nejlepsi nafta nedosazitelna. Tak to proste je a kdybys vypustil ono slabe TSi, tak bude nejprodavanejsi mpi.A k tomu ze me nectes, tak prekvapive porad reagujes na me prispevky. Spis na tvoje nikdo nereaguje. Na me reagujes aspon ty a Petrrr a Clint... Termomanagement tela nechci ho deklasovat, ale telo tak dokonaly neni, v lete je cloveku vedro a stejne se poradne neochladi, v zime se zas musi clovek oblikat, aby nezmrznul. To PES! Ten ma termomanagement vyresenej! Chladi se a presto neumi brecet, ani se potit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Stringo proč, protože jsem evropskýma sračkama zklamán, nevěřím už ničemu. Jsou drahá, nespolehlivá a kvalita výroby jde do prdele. Pokud bych na to měl, koupím ameriku s normálním motorem. Protože na to nemám Motosi, musí mi stačit Kindercar. Se tady rozplýváte nad Superbem 3 a za 2 roky si tady budeme psát jak se to sype, jak vrže u auta za mega kde co, co kde se sere apod. Některé ameriky jsou ve zpracování už jinde, než to co bývaly a ještě mají normální nepoddimenzované narozdíl od motorů s turbíčkem co nevydrží kolikrát ani 100tis km. Radiusy, jak mě znáš, nejsem zrovna objemově Pawouk a přesto s kýmkoliv sedím na předních 2 sedadlech tak nemám pocit, že bychom si nějak překážely loktama, ramenama atd., Ano uznávám jako v RAMCe tam místo není, to ovšem není ani v Hnujdajích, který by se mu vešli na korbu. Editováno: 26. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Radiusi: pes má právě thermo na hovno, chladí se jen jazykem co má vyplazenej v létě až na zem a řada ratlíků to vedro taky těžce snáší. Člověk se sice potí a dokud má dost tekutin a je zdráv tak nehcípne na vedro jako pes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) tak petře S2 se tolik nesype, uvidíme co S3.. https://www.facebook.com/BIGTRIP.CZech v nějakym servise kde si měli si vzít TSI, co vydrží Editováno: 26. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Petrrr já ti rozumím. Sám nevim co koupím po oktě. Jen vím, že to nebude nafta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 No právě, já taky o S2 nic neříkal a mít ty prachy než skončila, byla 3,6ka doma ( i za cenu s DSG). Motosi, nešťastná to doba pro nás, pro milovníky aut a řízení. Škoda, že jsem chudej jak kostelní myš, jinak bych kupil za včasu ještě něco pořádného. Než se tady budeme vozit s 1,0TSI 3 válec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Nejsi . Myslím že sou na tom lidi hůře než třeba my. Někdo si nemůže ani dovolit ani to auto a nemá nic. Nikdy není tak špatné aby nemohlo byt hůře. 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Zdar hoši, je potřeba si rozmyslet, jestli chci auto hlavně pro zábavu a pak nekoukám, co to žere. V tom případě musíš mít i na provoz a nedávat do benzínu prostředky na úkor rodiny. Nebo potřebuješ auto do práce a potom koukám na spotřebu. To co ušetřím, dám do jiných věcí, třeba rodině.Petrrr tenhle problém stále řeší a neví...Zdá se, že pod tíhou Motosmanových řečí o silných motorech (Motosman ovšem na to má volné prostředky a může si to dovolit) si chce trochu pohonit triko před ostatními a mluví o silných amerických snech a co by všechno měl a jak by měl i toho Superba 3,6, co žere víc jak dva turbodiesly. Jenže má kinder auto, zřejmě taky hluboko do kapsy, očekává každým dnem brzkou výhru v Lotynce a brouzdá po internetu nad silnejma kárkama. Domnívám se, že pokud má rozumnou manželku, brzy ho z takových snů vyvede. Já už zjistil, že mít auto pro radost z ježdění je pro mě luxus, co si nemohu dovolit a tak jsem šel už druhou cestou.... Jo Motosi, manželku v tom červnu klidně tedy vezmi (i dcerku), já nechám svou doma. I SidCZ ji možná vyveze. Petrrr by ji taky mohl vzít, aby viděla, jak vypadají dospělácká auta Editováno: 26. Květen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Vy toho Petra furt potápíte... Rapid je plnohodnotné auto jako Fabie, jen je prostě jiné než si zde většina představuje auto... Když bude mít někdo Ečkového Mergla, bude říkat co to je za buznakáry ty Octavie a vůbec celá ta firma Škoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tak my se pohybujeme jenom v koncernu - na nízkém levelu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 To je o čem mluvím, jsou lidé co si kupují Dacie, Fiaty atd. a o Rapidu se jim jenom zdá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 To je pravda...to takhle tady ale nemůžeme brát, jsme na foru Škodovky....mezi normálně zaměstnanými lidmi. Podnikatel, co se mu daří si v životě oktávku nekoupí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 My ho nepotápíme. [emoji23] Je to jak říká Clint. Kdyby jezdil jako já max. 800km/měsíc, tak ho spotřeba celkem netrápí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Jeden čas jsem uvažoval o Voyageru 3.3 AWD. Cesty boží jsou nevyzpytatelné..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tos neměl říkat pač toho Petrrr taky chtěl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) lepší jezdit jako třeba podnikatel v oktávce, než si vzít mega uvěr na nějaky dražší auto )) aneb jak jsme se bavili Motosi, když to žere do a kolem 10 litru je tok, spíš bolí pořízovací cena.... Editováno: 26. Květen 2015, autor: kokta7 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Kluci, ten kdo nema sny, nema ani budoucnost. Samozrejme ze jen remcam co by, kdyby a Pancho to napsal vystizne. Napsal jsem hned na zacatku kdybych na to mel, ze bych si koupil ameriku. Ve skutecnosti jsem skromny a pokorny clovek. Jinak 10 litrova spotreba u 3,6 mi neprijde tak hrozna, tys prodelal na prodeji stare a koupe nove tolik, ze kdybys mel 3,6ku jezdis 3 roky zadarmo. K cemu mi bude Rapid 1.2 TSI kde tomu ve 4 letech skoci rozvody a muzu cele auto strcit ze skaly a a prodelam mnohem vice nez bych dal u 3,6tky o 4 litry vyssi spotrebu i se servisem. Takhle na to Clinte koukam a vse v rovine teoreticke. Ani na noveho Supa 3,6 jsem nemel a nemam a ojetinu bych nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Každý máme to na co máme, já kdybych si nekoupil Octu za doby, kdy jsem byl sám a bydlel doma zadarmo, taky bych dneska jezdil v nějaké fabii a to ani nové nejspíš ne... Proč myslíte, že mám 10let starou Octu...na novou nemám a ojetého něco? Nemám ani na mladší ojetinu, všechny peníze jdou do hypotéky a do rodiny, kterou živím sám... Takže ačkoli do oprav dávám ročně dost peněz, přichází to ve vlnách a nějak to zvládám, našetřit na jiné to teď prostě nejde v mém případě. Proto mám to co mám a jsem za to opravdu rád a doufám, že ještě dlouho mi bude sloužit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Jo a hluboko do kapsy nemam. Jist mam co, nekourim, nepiju, uz ani sexualne neziju. Sve dosavadni sny jsem si splnil a jsem v podstate spokojeny clovek. Schvalne, ty budes do duchodu s zenou makat jak barevnej abys zaplatil co mas. Ja nemusim. V unoru splatim Rapida a jsem cistej jak padly snih. Vse budeme mit sve. Taky bych mohl mit barak a Octu v dehtu a byt zadkuzenej na 30 let az po usi, ale ja mam jine zivotni priority s zenou. Ta nastesti ma obdobne smysleni. A na gril ji brat radeji nebudu nebo az by videla tu sebranku uz by jste me nikdy nevideli. I kdyz by vam to bylo jedno, jedinej Stringo by ukapl slzu ikdyz me nikdy nevidel. [emoji1] Editováno: 26. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tak to buď v klidu. Až všechno doplatíš, tak se něco posere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Jj, a hadej co to bude? Ze by Rapid? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Tak to se máš Petře, že máš vše své, já takové štěstí neměl, buď platit nájem, nebo stejně vysokou hypotéku, ano máš pravdu na 30 let jsem KO, ale Octa je moje, za keš jsem ji před 7mi roky kupoval... ...jo a jestli tě to uklidní, tak neukápla taková měkota nejsem zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Manzelky se optam jestli by vas vubec chtela videt, neni zadna takova aby se stykala s kde kym [emoji23] Ba ne, shodou nahod mame x lete ( ani nevim presne) vyroci manzelstvi tak bych ji jednou taky nekam vyvezl kdyz tam budou ostatni stihacky ( a Panchovo kuzlatka nebudou) videli bychom jak s malou. Stringo jsi bohatsi clovek nez si myslis, to muj nazor. Bohatsvi neni jen o hmotnych statcich. To uz jsme tu ovsem rozebirali. [emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky