Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Vidis to Stringo a to mas jen jedno auto, ja musim zivit rodinu ( pravda s jednim ditetem ) ale se dvema autama i kdyz jedno je ted trochu navic ale jeste nedavno manzelka litala 15 tis za rok, ja svych 20. Tak ze nejakou 3.6ku bych uzivil jako hovno. [emoji1]

Ale jinak samozrejme pokud se se mnou chcete slitovat a litujete moji bidu, zalozim transparentni ucet konto "Pomozte Petrrrovi k lepsimu zivotu". Potkal ho tezky osud, ve sportce nikdy nevyhral, ba dokonce kolikrat tragicky prohral. Musi jezdit Rapidem a bydlet v panelaku. Misto vody musi pit Plzen a navic uz ma pres 105kg a jatra v prdeli, je to nestastnik. Pomoc muzete i pres DMS. [emoji1]

Editováno: , autor: Petrrr
  • Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Opici jsem dlouho nemel. S toho jednoho piva co sem sem daval nebo z jedne lahve vina, to je malo na opici. [emoji38]

Nebo snad si neco studoval na FB ze takhle najednou[emoji1]

A nebo z tech ATB mas uz ty halucinace [emoji38]

Odkaz ke komentáři

Hustý, přiznám se, že v obojím bych se bál normálně jezdit, minimálně první 2 měsíce, než by si člověk zvykl, ale i tak, v takovém autě už člověk musí pořád přemýšlet, hlavně za deště atd. Tahle auta neodpouští chyby. Tak a te´d jsem zvědav na ty frajery s kinder RS se čtvrtečním výkonem jak se tu budou dušovat, že žádnej problém. Já si přiznám, že na to auto bych neměl. I v tom Ferrari co jsem jel, jsem byl spocenej až na prdeli a to jsem jel normálně. Člověk si musí hold zvyknout a k takovému autu vždy přistupovat s respektem, i když si myslí, že ho má zvládlé.

Odkaz ke komentáři

Radiusi: pes má právě thermo na hovno, chladí se jen jazykem co má vyplazenej v létě až na zem a řada ratlíků to vedro taky těžce snáší. Člověk se sice potí a dokud má dost tekutin a je zdráv tak nehcípne na vedro jako pes.

Uprimne jsem jeste neslysel, ze by nejakej pes posel horkem, pokud by mel pristup k vode. To ze ma jazyk na veste je prave ta regulace, lidi maj zase vsude kolace a kdybys byl Prazak, pral bych ti cestu tramvaji ci metrem. Ale jakmile vysvitne slunko na 30°, tak je hned plna televize kolabujicich lidi a vsude litaj zachranky.

To je o čem mluvím, jsou lidé co si kupují Dacie, Fiaty atd. a o Rapidu se jim jenom zdá...

Tak tak, co mi oktu otocili, uz se mi o skode jen zda.

Kluci, ten kdo nema sny, nema ani budoucnost. Samozrejme ze jen remcam co by, kdyby a Pancho to napsal vystizne. Napsal jsem hned na zacatku kdybych na to mel, ze bych si koupil ameriku. Ve skutecnosti jsem skromny a pokorny clovek. Jinak 10 litrova spotreba u 3,6 mi neprijde tak hrozna, tys prodelal na prodeji stare a koupe nove tolik, ze kdybys mel 3,6ku jezdis 3 roky zadarmo. K cemu mi bude Rapid 1.2 TSI kde tomu ve 4 letech skoci rozvody a muzu cele auto strcit ze skaly a a prodelam mnohem vice nez bych dal u 3,6tky o 4 litry vyssi spotrebu i se servisem. Takhle na to Clinte koukam a vse v rovine teoreticke. Ani na noveho Supa 3,6 jsem nemel a nemam a ojetinu bych nekoupil.

Jenze za cenu noveho Supa 3.6 bys mel 2 rapidy, cili auta dohromady alespon na 8 let, kdezto Sup by se ti pri 100tis ozval na podvozku a pak by to uz jelo. Za me auto nad 100tis km a 4 roky je brak - uz jen calujes a cekas. Koupe ojetiny nad 3 roky a 30tis je to same - pak uz se prodavaji jen podezrele kusy majitelu, kteri si mysleli jak jim auto vydrzi 10+ let a ouha. Vyjimky se najdou, ale ja nemam takove štěstí. A az budou plny bazary aut z pronajmu, to budou temer 2 lety totalky. Kazdej se k tomu chova jak k zaplaceny k*. Platim, tak delej.

Clinte da sa,

octavie rs na jezdeni a do prace felicie. Tak nebo tak to ma vyhody kdyz se rozbijes, tak v obou autech to bude stat za to - snad jsi pojistenej - tak rodinu zabezpecis. U feldy rezis jen palivo a jednou do roka nejakou drobnost a prelaknes lisku.

Jsem se vcera jen tak na hrubo koukal na uctenky za benzin na kveten a felda vylitala 3 nadrze (denne +-120km) a hyundai tak pulku nadrze. Celkova cena se bude blizit k 5tis a to mam 3 tydny pohotovost, takze Hyndai nejezdi jinak by to byla dalsi 1.5 nadrze. A taky byla cesta do Dc jen jedna, jinak dalsi 0.5 nadrze k tomu. No kdyby se toto vse blbe seslo, tak jsem nekde kolem 7 tis, to snad ani neni mozny. Bohuzel se nafta stale nevyplati - Felda 24tis rocne a Hyun jeste nvm. Kdyby se jezdilo jednim autem, tak by se o nafte dalo uz zase premyslet.

Bohatstvi se urcuje dle, jezdi v nafte, nejezdi v nafte. A to se dale deli na, ma na to jezdit v nafte, nema na to jezdit v nafte.

Editováno: , autor: Radius
Odkaz ke komentáři

A až jí trefíš, obětuješ ještě víc tisícovek a O3 co ještě ani není Tvoje budeš muset prodat. :-) Ale ty vlastně dle radiusových měřítek bohatej seš, protože kdo na to má, jezdit s naftou, že jo? :-) Já ne, páč kostelní myš je oproti mě uhelnej baron. Na grill párty budu rád když seženu chleba na opečení, i když ty jsi vlastně říkal, že chleba zajistíš, to je fajn, že myslíš i na nás potřebné. Po ostatních ohlodám zbytek kostí. :-)

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Včera jsem viděl v Glooobusu naložené vykoštěné vepřové kolénko na grill, co tomu říkáte jako grillmistři, v návodu se psalo, že by to mělo být nad plamenem, bylo asi za 120. No sice si na něj a na cestu budu muset půjčit od Home Creditu, ale co bych pro vás neudělal. Jinak v tom globusu jsem se byl jen podívat samozřejmě, nic jsem nekupoval, kde bych na to vzal.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...