Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Vidis to Stringo a to mas jen jedno auto, ja musim zivit rodinu ( pravda s jednim ditetem ) ale se dvema autama i kdyz jedno je ted trochu navic ale jeste nedavno manzelka litala 15 tis za rok, ja svych 20. Tak ze nejakou 3.6ku bych uzivil jako hovno. [emoji1] Ale jinak samozrejme pokud se se mnou chcete slitovat a litujete moji bidu, zalozim transparentni ucet konto "Pomozte Petrrrovi k lepsimu zivotu". Potkal ho tezky osud, ve sportce nikdy nevyhral, ba dokonce kolikrat tragicky prohral. Musi jezdit Rapidem a bydlet v panelaku. Misto vody musi pit Plzen a navic uz ma pres 105kg a jatra v prdeli, je to nestastnik. Pomoc muzete i pres DMS. [emoji1] Editováno: 26. Květen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 v čem bude lepší? Bude víc vrzat Nebude. A víš proč? Protože liftbacky mají obrovský otvor v karoserii = menší tuhost karoserie v krutu. Zatímco u combi je to přesně obráceně. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Jo to mas pravdu, bude to tedy vrzat mene. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 18ti letá řidička zaparkovala v Jablonci 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Já jsem taky chudej. Bydlím ve staré barabizně, lidé ji říkají Karlštejn, auto mám bez střechy a s jídlem to taky není žádná sláva. Jíme staré síry a zapíjíme ještě starším vínem. Prostě bída....[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Nebude. A víš proč? Protože liftbacky mají obrovský otvor v karoserii = menší tuhost karoserie v krutu. Zatímco u combi je to přesně obráceně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Jo, motosi pry kdo se u vas nakazi vodou, prokaze ze s tim marodil, dostane odskodne od prazskych vodaren 5tis. Nechces mi litr ty vody poslat postou. A byl jsem kdyz tak tento tyden u tebe na navsteve. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 26. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Petrrr... Tobě pomůže už jen hrobnik na lopatu [emoji1] Snad si nemyslíš, že tě budeme živit [emoji23] Sami máme málo. Pro jednoho málo, pro dva nic.. Třeba ti pomůže tvoje opice :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 (editace) Opici jsem dlouho nemel. S toho jednoho piva co sem sem daval nebo z jedne lahve vina, to je malo na opici. [emoji38] Nebo snad si neco studoval na FB ze takhle najednou[emoji1] A nebo z tech ATB mas uz ty halucinace [emoji38] Editováno: 26. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 Hmm Combi se moc povedl jen škoda že je to auto pro menegeri takže nic pro mě co pracuje rukama ne že by na něj nebylo ale šéf by se ze mě posral a zbytek by na mě ukazoval prsten. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 26. Květen 2015 Sdílet Vloženo 26. Květen 2015 https://www.stream.cz/drajf/10005748-bmw-m5-v8-turbo-nebo-v10#nejnovejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Hustý, přiznám se, že v obojím bych se bál normálně jezdit, minimálně první 2 měsíce, než by si člověk zvykl, ale i tak, v takovém autě už člověk musí pořád přemýšlet, hlavně za deště atd. Tahle auta neodpouští chyby. Tak a te´d jsem zvědav na ty frajery s kinder RS se čtvrtečním výkonem jak se tu budou dušovat, že žádnej problém. Já si přiznám, že na to auto bych neměl. I v tom Ferrari co jsem jel, jsem byl spocenej až na prdeli a to jsem jel normálně. Člověk si musí hold zvyknout a k takovému autu vždy přistupovat s respektem, i když si myslí, že ho má zvládlé. Editováno: 27. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) proč přemýšlet? to je právě ten adrenalin, můžeš se zabít, což s rapidem se ti nestane v téhle situaci, ani se do ní nedostaneš Editováno: 27. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Levou rukou a pravou v nose ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Radiusi: pes má právě thermo na hovno, chladí se jen jazykem co má vyplazenej v létě až na zem a řada ratlíků to vedro taky těžce snáší. Člověk se sice potí a dokud má dost tekutin a je zdráv tak nehcípne na vedro jako pes.Uprimne jsem jeste neslysel, ze by nejakej pes posel horkem, pokud by mel pristup k vode. To ze ma jazyk na veste je prave ta regulace, lidi maj zase vsude kolace a kdybys byl Prazak, pral bych ti cestu tramvaji ci metrem. Ale jakmile vysvitne slunko na 30°, tak je hned plna televize kolabujicich lidi a vsude litaj zachranky.To je o čem mluvím, jsou lidé co si kupují Dacie, Fiaty atd. a o Rapidu se jim jenom zdá...Tak tak, co mi oktu otocili, uz se mi o skode jen zda.Kluci, ten kdo nema sny, nema ani budoucnost. Samozrejme ze jen remcam co by, kdyby a Pancho to napsal vystizne. Napsal jsem hned na zacatku kdybych na to mel, ze bych si koupil ameriku. Ve skutecnosti jsem skromny a pokorny clovek. Jinak 10 litrova spotreba u 3,6 mi neprijde tak hrozna, tys prodelal na prodeji stare a koupe nove tolik, ze kdybys mel 3,6ku jezdis 3 roky zadarmo. K cemu mi bude Rapid 1.2 TSI kde tomu ve 4 letech skoci rozvody a muzu cele auto strcit ze skaly a a prodelam mnohem vice nez bych dal u 3,6tky o 4 litry vyssi spotrebu i se servisem. Takhle na to Clinte koukam a vse v rovine teoreticke. Ani na noveho Supa 3,6 jsem nemel a nemam a ojetinu bych nekoupil.Jenze za cenu noveho Supa 3.6 bys mel 2 rapidy, cili auta dohromady alespon na 8 let, kdezto Sup by se ti pri 100tis ozval na podvozku a pak by to uz jelo. Za me auto nad 100tis km a 4 roky je brak - uz jen calujes a cekas. Koupe ojetiny nad 3 roky a 30tis je to same - pak uz se prodavaji jen podezrele kusy majitelu, kteri si mysleli jak jim auto vydrzi 10+ let a ouha. Vyjimky se najdou, ale ja nemam takove štěstí. A az budou plny bazary aut z pronajmu, to budou temer 2 lety totalky. Kazdej se k tomu chova jak k zaplaceny k*. Platim, tak delej.Clinte da sa, octavie rs na jezdeni a do prace felicie. Tak nebo tak to ma vyhody kdyz se rozbijes, tak v obou autech to bude stat za to - snad jsi pojistenej - tak rodinu zabezpecis. U feldy rezis jen palivo a jednou do roka nejakou drobnost a prelaknes lisku. Jsem se vcera jen tak na hrubo koukal na uctenky za benzin na kveten a felda vylitala 3 nadrze (denne +-120km) a hyundai tak pulku nadrze. Celkova cena se bude blizit k 5tis a to mam 3 tydny pohotovost, takze Hyndai nejezdi jinak by to byla dalsi 1.5 nadrze. A taky byla cesta do Dc jen jedna, jinak dalsi 0.5 nadrze k tomu. No kdyby se toto vse blbe seslo, tak jsem nekde kolem 7 tis, to snad ani neni mozny. Bohuzel se nafta stale nevyplati - Felda 24tis rocne a Hyun jeste nvm. Kdyby se jezdilo jednim autem, tak by se o nafte dalo uz zase premyslet. Bohatstvi se urcuje dle, jezdi v nafte, nejezdi v nafte. A to se dale deli na, ma na to jezdit v nafte, nema na to jezdit v nafte. Editováno: 27. Květen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Bohatstvi se urcuje dle, jezdi v nafte, nejezdi v nafte. A to se dale deli na, ma na to jezdit v nafte, nema na to jezdit v nafte. A podle toho tedy jsem bohatej, nebo nejsem bohatej? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 To BMW M5 je skutečně paráda. Rád bych si ho zařídil. Přemýšlím, že obětuju pár tisícovek a půjčím si na den nějakou našláplou kárku, jen na vyblbnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 A až jí trefíš, obětuješ ještě víc tisícovek a O3 co ještě ani není Tvoje budeš muset prodat. :-) Ale ty vlastně dle radiusových měřítek bohatej seš, protože kdo na to má, jezdit s naftou, že jo? :-) Já ne, páč kostelní myš je oproti mě uhelnej baron. Na grill párty budu rád když seženu chleba na opečení, i když ty jsi vlastně říkal, že chleba zajistíš, to je fajn, že myslíš i na nás potřebné. Po ostatních ohlodám zbytek kostí. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Včera jsem viděl v Glooobusu naložené vykoštěné vepřové kolénko na grill, co tomu říkáte jako grillmistři, v návodu se psalo, že by to mělo být nad plamenem, bylo asi za 120. No sice si na něj a na cestu budu muset půjčit od Home Creditu, ale co bych pro vás neudělal. Jinak v tom globusu jsem se byl jen podívat samozřejmě, nic jsem nekupoval, kde bych na to vzal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Petrrr: Koleno je nejlepší vařené. Neboj hlady nebudeš. Clint dodá chleba a já čerstvou Dejvickou vodu na zapití. Pak si zahrajem hru o trůny.[emoji23] 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 :-) :-) :-) :-) Ty jsi vůl. Dobrá, koleno škrtám. No a manželka se mnou asi nepojede. Prý by tam byla za chudou djěvuečku a nemusí se koukat na ty vaše fifleny s kabelkami od Loise Vitóna, plastovýma prsama apod. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Jinak mam pro vás pěkný videjko, jednou vám ho úkazů co dědek provedl na cerpacce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Ho ukaž rovnou ne, to video, před náma nemusíš mít tajnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 To nejde SOU tam spzky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/nove-motory-zdrazi-auta-ale-snizi-spotrebu-spocitali-jsme/r~a9f65c16ffbb11e481bd0025900fea04/?utm_source=centrumHP&utm_medium=newsbox&utm_term=position-4 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky