Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tak my se na ně nebudeme koukat.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Clinte, byls baron pac jsi jezdil za 7l nafty - mel jsi na to. Dneska za 5.6, evidentne se ukazuje, ze na tu naftu nemas Pritelkyne taky chtela na grilovani, tak jsem ji to zatrhl, ze by mi pak kazdej zavidel a hned by bylo jasny, kam sla okta a proc mam felicii. Budem zase svetovi? Kdo s tim k nam prijde jako prvni? http://www.root.cz/zpravicky/farmari-nemohou-opravit-sve-traktory-kvuli-copyrightu/ Editováno: 27. Květen 2015, autor: Radius Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Petrrr: ber to tak, že kdyby nebylo vás chudejch, pak by nebylo bohatých A navíc chudákovi nikdo nic neukradne, když nic nemáš, není co ukrást. A hned ti bude lépe. Chudinku, tedy manželku klidně vezmi, ta moje ji nějaké ty obnošené hadry od Versace půjčí. A kdyby nechtěla, může mezi náma sedět i nahatá, chlapům to snad vadit nebude a Kokta se bude dívat jinam (nebylo mu určitě ještě 18). Co se týče jídla, nemusíš mít strach, chleba bude dost a nějaká ta kost od Motose určitě upadne. V nejhorším si namažeš chleba hořčicí Editováno: 27. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Tak tohle se mě už naštěstí netýká, od doby co jezdím max 130 Ale místní závodníci nadšení nebudou....stále hlídat za jízdy nějakou bránu a nejhorší by bylo, kdyby to měřilo i průjezdy mezi nimi. To byla konečná. http://www.novinky.cz/domaci/370617-mytne-brany-budou-merit-rychlost-planuje-ministr.html Editováno: 27. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) S těmi mýtnými branami to tady je tak dlouuuho a furt o tom žvatlají jenom... i jak budou stavět dálnice Editováno: 27. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Je to nezvyk, jak ten Pawouk najednou chybí co? V práci nesmí, to by dostal padáka 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tak forum ho neuživí, protože mu klinte nic za adminování neplatíš a ještě ho otravuješ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 JJ, Pawouk je zde dobrovolně moderátorem, rád šikanuje lidi. Teď když povýšil je může šikanovat i na živo, ne jen virtuálně na skodahome. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Však počkejte odpoledne. Petrrr rejpe do Pawouka, protože si myslí, že dostane banána zadara.[emoji16] Radius: s těmi starými auty, Sup už má přes 3 roky a 110 000km. Nikde nic nevrže, neklepe a zatím supr. Ťuk ťuk. A to je docela těžkej na předek. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) to je, nevjede s ním člověk ani popředu do garáže protože se zapíchne o přední nárazník Editováno: 27. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tak tohle se mě už naštěstí netýká, od doby co jezdím max 130 Ale místní závodníci nadšení nebudou....stále hlídat za jízdy nějakou bránu a nejhorší by bylo, kdyby to měřilo i průjezdy mezi nimi. To byla konečná. http://www.novinky.cz/domaci/370617-mytne-brany-budou-merit-rychlost-planuje-ministr.html No co, tak dám TMP na 140 a bude... dojedu alespoň s nižší spotřebou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 To přibude nehod a šťouchanců.[emoji122] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Já jsem taky těžkej na předek a občas ještě do garáže vjedu, zeptej se manželky, většinou je u toho. Důkazem je naše dcera. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Zkus nasadit menší vanu.[emoji23] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) zatím to je vana, ale Petr to přetvaruje na svaly! bude chodit s Rusákama do posilovny. Editováno: 27. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 A nebo bazén s mořskou vlnou.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Vana nevana, hlavně že to funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Tady jedna lázeňská fotka, se mi podařilo stáhnout od Petrrra z Facebooku: 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Clinte jj, to je Venca, mám ho sebou vzít na girllgarden? Jj, hoši vy nevíte, že pod visutým břehem se velkej kapr ukrývá. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Já nemůžu Vidím, že máš samé solidní kamarády Editováno: 27. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Ty jsi taky kůň Clinte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 JJ, je to kámoš tady od kolonády, to jsme tam takhle seděli v loni v létě. Pozval mě na krabicák, po tom co jsme odnesli nějaké poklopy do sběru. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Už chápu, proč čekáš na tu výhru každým dnem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 (editace) Vidíš, hlavně, že jsi byl chytrej, ale když nevíš, tak příště raději nic nepiš. Editováno: 27. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 http://www.novinky.cz/auto/370559-skoda-auto-se-v-sobotu-otevre-pro-verejnost-uvidi-vyvojove-centrum-i-hute.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky