motosman Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Uvidíme. Zatím bylo na Supu měněno v záruce horní uložení tlumičů a v 90 odešla nějaká hadička na posilovači brzd. Také vyměnili přední kotouče a desky. Toť vše. Auto nešetřím a jezdím většinou po tankodromech. Okta je po technické a ani jedna závada. A to se chlapec snažil něco najít. Závady jsem měl jen lambdu, odlučovač oleje a utrženej silentblok na zadní nápravě po vjetí do díry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 27. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Dobré ráno, já jdu spát To je hrozný, jak marodim, jenom ležim, sedim, čumim do kompu nebo na televizi, všechno mě bolí, záda, krk....ani spát mi nechutná, ani jíst mi nechutná..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 27. Květen 2015 Sdílet Vloženo 27. Květen 2015 Prasky do tebe ale padaj s chuti vid. Uz sis poridil cili papricky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Mi povídej. Taky jsem ňákej otrávenej.....[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Dobrá voda, z darů Dejvické přírody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Clinte ty si mi nakazil dcerku, má chudák od včera vysoké teploty a doktorka, že prý angína, tak bere taky ATB. Akorád ona je má v lepší formě, ve formě sirupu, nemusí polykat, heč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 běž někam s tím tvym kinderkárem pro páprdy! a neměj furt keci na golfa, kterej končí na 300koní rychly pruhy, klinte jdeš do toho? http://forum.skodahome.cz/topic/132601-red-devil/ Já si nalepím pomalé pruhy, tedy napříč. Motos má taky rychlé pruhy, ale jinde. Na trenkách, jak dělá dost často komínky teď, tak se mu optiskávají kopie na trenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Se nehádejte furt... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Toto je nádhera.Hold Audi, náskok díky technice. Tam už asi nic opravdu vrzat nebude. Editováno: 28. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Nádherná, fakt že jo, jenom tohle je mi k ničemu, nevešla by se mi do připravované garáže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Musíš připravovanou garáž udělat větší, co když někdy vyhraješ ve sportce, já jsem třeba připraven a až to příjde vím přesně co kdy kde a jak, příprava musí být a né se pak zdržovat přemýšlením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Nestavím novou, pouze budu předělávat z původního chléva po dobytku a jsem limitován šířkou stodoly, což je na OII combi při parkování lehce na příč tak akorát, delší auto už se mi tam nevejde... Kdybych náhodou vyhrál než auto pořeším nové bydlení a dobrou investici peněz... Auto zatím jezdí není nutné ho posílat do světa, koupil bych manželce nějakou Novější Fabii aby dětičky nelezli do tanku ale měli plnohodnotné dveře vzadu a byla by spokojenost Editováno: 28. Květen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Toto je nádhera.Hold Audi, náskok díky technice. Tam už asi nic opravdu vrzat nebude. to BMW M5 30 jahre bylo teda lepší zadokolka je zadokolka. mě se furt líbí celkem dostupnější hatbacky skoro nový, pěkná motokára http://audi-zentrum-dresden.cz/nabidka-vozidel/audi/rs/s1-sportback-2-0-tfsi-quattro-6-gang/60010165 Editováno: 28. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Ale jo, taky pěkný, já ale raději zase auto, s kterým můžu normálně fungovat, jezdit do práce, vozit rodinu a kočárek v kufru a zároveň když chci tak aby to jelo. Tady ty mrňavý jinak nepraktický auta mě moc netáhnou ty hothatce. I kdybych v té sportce vyhrál (což bude zítra v eujackopu) tak bych si snad ani žádnej rizí sporťák nekoupil. A pokud ano, tak spíš sport limuzíny Porsche Panamera, Maserati Quatroporte. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) mě se furt líbí celkem dostupnější hatbacky skoro nový, pěkná motokára http://audi-zentrum-dresden.cz/nabidka-vozidel/audi/rs/s1-sportback-2-0-tfsi-quattro-6-gang/60010165 To je autíčko pro mrňavé buzny na víkendové blbnutí To už tedy fakt tu M5 Editováno: 28. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Asi taky vsadim, když jsem v tom perníkářském kraji. Prej je to tady tutovka.[emoji106] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) m5 to je pro párdy jako ty pořádny kluci koukají max po M4 nebo M3 v manuálu M5 už neviděla 100 let manuál to víš, pořádnej kraj! jinak voda se tady sere taky jako v Dejvicích Editováno: 28. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 No nevím, podle mě škatulkovat auta k věkovým skupinám je k ničemu, každému se líbí něco jiného, mladý hejsek nevybouřený má představu o spideru nebo něčem podobném, já takové představy nikdy neměl, líbili se mi vždy velké combíky ačkoli mi třeba už další auto v combi bude užitně k ničemu, prostě se mi to líbí víc než sedany (až na výjimky) a stejné je to o M5, proč by se nemohla líbit nějakému mladému pitomci? Tobě se taky líbí Buznacár a při tom je to tak usedlé a vzhledově zastaralé auto, že se to nemůže snad nikomu normálnímu líbit (myslím tím normálnímu vůči designu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 A mě se líbí Fiat 500 Abarth. Jinak od 4.6 povinně sledovat Nova Cinema. Budou dávat Clinta. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Starší vydání ala Chuck Norris mě moc netankují, i když jsou i pěkné filmy co natočil. Nějakej dědek 70letej co běhá s revolverem jako detektiv po ulici Bronksu s nějakou dvacítkou co ho strašně miluje a vyřeší všechny případy, všechny přepere a je za kladného hrdinu, z toho už jsem vyrostl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Fiat ve verzi Abarth je dobrá hračka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Ale je to fiat, sice jako Ferrari, Maserati, Landrover apod., ale fiat čistokrevný, niky! A tady pohádka o tom, HAMTY, HAMTY, AŤ MÁM VÍC NEŽ TAMTY a pak to ani nestíhají vyrábět. To bude spokojených zákazníků z rychlokvašek. No mám interní info, jak se první karoseie kroutily a svářeli se ručně, než se vychytali chyby na linkách. Tedy kdo chce novou krásnou fábii jako první, hurááá, pro ni. http://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/auto/vyprodano-skodovka-nestiha-vyrabet-novou-fabii/r~0ee9303e050d11e593f4002590604f2e/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-18 Editováno: 28. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 28. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 (editace) Já chci taky Abartha! Koupíme všichni Ába a bude to Kolik mají, 160k? Jen tak na víkendové blbnutí ....jako druhé nebo třetí auto Nevím jak zrovna Abarth, ale jinak souhlas s tím, že Fiat je neskutečná sračka Editováno: 28. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Copak, fabci 3 se borti? A neni to tim, ze to auto je u zeme a nema nejspis pera? Tedy aspon tak ty fabci vypadaj v reklame v zakladu se zakladni cenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 28. Květen 2015 Sdílet Vloženo 28. Květen 2015 Já vůl k tomu příspěvku zapomněl dát odkaz, napraveno. Hold oběd už volal. No co ti budu radiusy povídat, porodní výrobní procesy než se vychytají mouchy. Tedy když vyjde novej model, není dobré utíkat a hned kupovat první co vyjede z linky i z těchto důvodů. Na prvních kusech se i ve výrobním procesu vychytává kde co. Minimum je prý alespoň půl roku a lépe rok-1,5 roku i kvůli mouchám výrobku jako takového. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky