Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Jooo, mec od Hansi je muj sen. Opravdu vyrobenej original. Pry tech mistru co ho umi vyrobit ubyva a trva i pul roku nez ho vyrobi a brousi ho treba mesic. Videl jsem dokument. To je husty. Cena i kolem milionu korun. Taky je pravda ze kdyz pustis hebvabny satek na ostri z vysky tak se o to ostri rozpuli. Doufam ze nam Arlo misto hovezich stejku nenacpe verlibi zadni. [emoji23] Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Military conbat system. První fáze umět padnout Druhá fáze obrana Třetí fáze likvidace protivníka Další fáze chladné zbraně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Jenže Hanso nebyl žádnej mečíř, maximálně jen ve filmu od Tarrantina Nicméně originál japonskou katanu bych si někdy chtěl koupit a vystavit, ale není to žádná láce. Sehnat se dá celkem v pohodě. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Mě by stačil jen vzorek té ocele. To už dnes nikdo neumí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Military conbat system. První fáze umět padnout Druhá fáze obrana Třetí fáze likvidace protivníka Další fáze chladné zbraně Není lepší přejít rovnou na tu třetí fázi?, pač odpadají ty ostatní fáze a celej výcvik se rázem zjednoduší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Jasne Clinte nejsem blbej, myslel jsem to obrazne jako original japonske katany. To co ty tady sezenes jsou akorad nejake kopie z ciny z hliniku. Presne jak pise Motos jen ta ocel je unikat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Jo musado je good a bezne se vyucoval na vojne u biganu. My se ovsem ucili Jiujicu nebo jak se to pise. To je obranne bojove umeni, musado utocne. Ovsem uz si pamatuji hovno. Jinak si myslim ze bude lepsi prejit rovnou k stejkum. Ale donesu vam ukazat sveho milaska nuz od Ka-bar, FIN design s TanTo cepeli navrzeny Cechem. Brousil jsem ho x hodin a je vostrej jako britva. Na nic ho nepouzivam abych si ho nestupil. Mam spec. Brousici sadu od Lanskeho. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Všechno se vším souvisí. Stejné jako plnění válců benzinem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Výcvik začne přesunem New Bubu- bubu a z5. Pak se uvidí.[emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Originál japonskou katanu (žádnou čínu) koupíš celkem v pohodě z různých special. shopů i u nás, ale je to nová výroba samozřejmě, žádné historické originály. Motos: Hele já ti ukážu můj nůž od NOVÁKA - vykošťovák amer. imperialistů, originál, na světě jen jediný, rukojeť z mosazi a kožených proužků. Používám ho na krájení steaků Vlastně jsi ho viděl v Žamberku, Kokta mi ho chtěl v noci tajně ukrást, čekal až usnu a fingoval, že spí.... a já se bál, proto jsem v noci odjel, konečně to mohu říct.... No a když se mu ten nůž nepovedl, tak ukrad alespoň ty vaše kelímky ....je to hroznej kleptoman. Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Clinte dame sermirske umeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Ale copak je to za rybištu? [emoji23] Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 já mám švýcarák a tu vzduchovku na diabolky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Kizlyar Korshun - nůž ruských speciálních jednotek Tomu se říká nůž a ne ten tvůj kinder otvírák na játrové paštiky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 otevřeš si s tím broskve nebo konzervu? ne, mám lepší nuž před smrtí je lepší se najíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ka-bar USMC, bojovy nuz specialnich pozemnich sil namornictva USA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Kokto s temahle nozi otevres konzervu jako hovno a to normalne cepeli. Svicarak je dobrej leda na houby. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Jinak Clinte, tentokrat me nenaseres, ten ruskej nuz uznavam, znam ho. Je opravdu tez dobrej. Nekoukal si, da se tu koupit a za kolik? Editováno: 29. Květen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Ty wole, tady to jede... to už nemáte co rozebírat o autech??? 5 stran o zbrojařině... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Stringo, ty jako strojar by ses mel pridat. [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Já dělám v těžkém strojařském průmyslu, ne ve zbrojním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 http://www.skoda-news.cz/nova-skoda-superb-2-0-tdi-vs-mercedes-e-220-bluetec-podle-nemeckeho-autobildu-10-pro-skodu/ A už je to tady :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Nevadi, strojarina jako strojarina. [emoji12] Clinte nesmi se ovsem take zapominat na ceskou dobrou klasiku, ktera je snad porad aktualni i ja ho na vojne mel a lepsi nuz jsem nikdy nemel. UTON vz. 75 http://cs.m.wikipedia.org/wiki/UTON_vz._75 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Barbosso to kokta bude cumet na drat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Sehnat se dá asi za 5-6 tis. Já mám doma klasiku Glocka tactickej nůž a za ten litr, co stojí je prej nepřekonatelný. Nosím ho do lesa na houby a kdyby něco ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky