Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Jojo, zde souhlasím, jestli chceš Glocka a s pořádnou dírou v laufu, kup si to co mám já, G21 ;)   Příště ho vezmu a uvidíš, budeš nadšenej :D Přesně jak píše Petrrr, jde o cenu nábojů a rána srovnatelná.

to je 45 ze?  tak jo vem ho a rad zkusim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

https://www.lamnia.com/en/p/7161/knives-and-folding-knives/knives/kizlyar-%D0%BA%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8F%D1%80-dv-1-%D0%B4%D0%B2-1#

Pancho: dost značnej. G19 je celkem dětská velikost. G17 je klasika, v devítce, standart velikost rámu. Ale G21 má větší rám a silnější rukojeť a ty máš taky pazouru jak lopatu...bude se ti lépe držet

Odkaz ke komentáři

Clint lehce prehani s tim ze G19 je detska velikost, mas jeste mensi a toto je kompromis vhodny k castemu noseni. Ale pravda G17 je full sice strili se mi s ni nepatrne lepe, ale zase mnohem lepe se mi nosi G19. Nejlepe kdyz Pancho sam porovnas, vyzkousis, pomazlis a vyberes dle kriterii, ktere ti budou vyhovovat nejlepe. My s Clintem ti muzeme kazdy rict jen svuj nazor, ale protoze kazdemu vyhovuje neco jineho tezko te muzu ja nebo Clint budeme presvedcovat o sve pravde, muzeme mit pravdu oba a nemusime, az sam vyzkousis, udelas si svuj obrazek. My muzeme radit na obecne urovni. Mam i zname co jim Glock nesedne a mnohel vice jim sedi CZ 75 treba, i kdyz Glock je Glock a dnes jedine co bych bral od CZ je CZ 75 Shadow, hlavne na strileni - peckova zbran. Clint vi.

Odkaz ke komentáři

No Pancho, když si beru kvér, řikám si, že musím cejtit, že ho mám (velikostí), že je to pořádná chlapská ráže a že když kvéra někde vytáhnu, nikdo ho nepřehlédne a velká díra se bude koukat na nepřítele.

Z G19 jsem střílel a do ruky mi nesedla. Tím ho Petrrrovi nerozmlouvám, jsou lidé, co chtějí nosit zbraň, aby o ní nevěděli a aby byla co nejvíce skrytá, lehká a malá - kabelková. To já nejsem, naopak. Občas ji neskrývám ;)

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...