PANCHO Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Jojo, zde souhlasím, jestli chceš Glocka a s pořádnou dírou v laufu, kup si to co mám já, G21 Příště ho vezmu a uvidíš, budeš nadšenej Přesně jak píše Petrrr, jde o cenu nábojů a rána srovnatelná. to je 45 ze? tak jo vem ho a rad zkusim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 takze tohle ? http://www.mpicz.com/sortiment/glock-21/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Petrrr: co řikáš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Tak tak, pak uz jen jestli chces full size nebo Compakt. Pokud obcasne noseni a strelnice Full size, pokud planujes nosit casto tak Compakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Co to tady je za sbírku žabikuchů a jakýchsi pistolek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 :D Přidej se k nám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Pancho, jj compakt se v teto razi nedela jsem si uvedomil. Ja ti zase muzu pujcit nekdy G19. Clinte pecka, peknej. Mas odkaz k nemu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 :D Přidej se k nám Uznávám jen rybičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Pawouku, to vis drsni chlapi, zadni Golfaci [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Jo drsní, s takovejma flusačkama? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) http://www.armyport.cz/noze-kizlyar/takticke-noze-1/velke-1/kizlyar/nuz-kizlyar-dv-1-wood/p=417 Snad je dost dlouhej Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 hlavně aby jste si nespletli kohoutek s hlavení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 http://www.armyport.cz/noze-kizlyar/takticke-noze-1/velke-1/kizlyar/nuz-kizlyar-dv-1-wood/p=417 Snad je dost dlouhej Tož pěkná kudla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Pancho, jj compakt se v teto razi nedela jsem si uvedomil. Ja ti zase muzu pujcit nekdy G19. Clinte pecka, peknej. Mas odkaz k nemu. je velkej rozdil v G17 a G19 ve velikosti a vaze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 https://www.lamnia.com/en/p/7161/knives-and-folding-knives/knives/kizlyar-%D0%BA%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D1%8F%D1%80-dv-1-%D0%B4%D0%B2-1# Pancho: dost značnej. G19 je celkem dětská velikost. G17 je klasika, v devítce, standart velikost rámu. Ale G21 má větší rám a silnější rukojeť a ty máš taky pazouru jak lopatu...bude se ti lépe držet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 docela bych je rad videl a porovnal vedle sebe,jako uprimne radsi bych vetsi,chci nosit ale zase ne furt,a ja sem velkej pistole se u mne schova ,myslim ze se to nosi lepe nez dnesni velke lopaty,mobily:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Jo taky mám raději pořádně velké kvéry Tak až pojedu příště, tak vezmu Glocka 21, musim ho taky provětrat Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 Clint lehce prehani s tim ze G19 je detska velikost, mas jeste mensi a toto je kompromis vhodny k castemu noseni. Ale pravda G17 je full sice strili se mi s ni nepatrne lepe, ale zase mnohem lepe se mi nosi G19. Nejlepe kdyz Pancho sam porovnas, vyzkousis, pomazlis a vyberes dle kriterii, ktere ti budou vyhovovat nejlepe. My s Clintem ti muzeme kazdy rict jen svuj nazor, ale protoze kazdemu vyhovuje neco jineho tezko te muzu ja nebo Clint budeme presvedcovat o sve pravde, muzeme mit pravdu oba a nemusime, az sam vyzkousis, udelas si svuj obrazek. My muzeme radit na obecne urovni. Mam i zname co jim Glock nesedne a mnohel vice jim sedi CZ 75 treba, i kdyz Glock je Glock a dnes jedine co bych bral od CZ je CZ 75 Shadow, hlavne na strileni - peckova zbran. Clint vi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) Hele, Klint a synové a synovci Editováno: 29. Květen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 29. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) No Pancho, když si beru kvér, řikám si, že musím cejtit, že ho mám (velikostí), že je to pořádná chlapská ráže a že když kvéra někde vytáhnu, nikdo ho nepřehlédne a velká díra se bude koukat na nepřítele. Z G19 jsem střílel a do ruky mi nesedla. Tím ho Petrrrovi nerozmlouvám, jsou lidé, co chtějí nosit zbraň, aby o ní nevěděli a aby byla co nejvíce skrytá, lehká a malá - kabelková. To já nejsem, naopak. Občas ji neskrývám Editováno: 29. Květen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 (editace) To máte jako s autama...kámoš ted oddělal jednu G17 rozletěla se mu v ruce-KaBoom únava materiálu Editováno: 29. Květen 2015, autor: Hurikan88 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 když si uvědomím, že každý druhý "maniak" může v kapsách nosit něco z toho co jste postnuli, tak mi je špatně... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 29. Květen 2015 Sdílet Vloženo 29. Květen 2015 bude hur,jen az se zacnou tady objevovat ty takzvane uprchlici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 30. Květen 2015 Autor Sdílet Vloženo 30. Květen 2015 Přesně tak, budu se muset naučit ten kvér taky nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky