Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

nevím, tak zkus Datart eshop, já tam kupoval televize pro celou rodinu postupně, dovezli až domů, nainstalovali atd. Strýc si teď kupoval lednici myslím a taky, dovezli až domů, nainstalovali, dvířka mu přehodili a v případě reklamace si pro ni přijedou. navíc i kdyby něco nejbližší Datart máš myslím na Zlíčíně.

http://www.datart.cz/sluzby/doprava.html

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já beru Datart, nebo Mall....lednici nebo pračku beztak nikam nevracíš, domu ti přijde opravář a dá ji do kupy.

Dneska je to stejně všechno stejnej brak a šmejd, značku si nevybereš. Já kupoval třeba v elektronice Sony a serou se mi stejně jako LG.

Možná ještě ve spotřebičích  Miele, ty jsou prej docela super, ale zase to člověk zaplatí a za tu cenu 3x otočí třeba Samsung. My máme v kuchyni (deska, myčka, trouba, konvice atd) levnýho Fagora, celkem to šlape, ale opravy už taky byly. Beru to jen kvůli tomu, že opravnu Fagor mám za rohem a opravář přijde do hodinky a opraví co je třeba. Vysavač jsem kupoval nedávno a vzal jsem Miele, byl v akci a musím říct že naprostá spokojenost. Lednici mám Samsung a šlape už osmej rok bez chybičky. Pračku zase Gorenje a taky už 8 let fachčí jak zběsilá.

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

Ještě když jsme bydlel sám na Stochově, jsem měl starou Gorenje s betonovým základem, vážila snad sto kilo. Bydlel jsem ve čtvrtém bez výtahu a když jsem kupoval tuhle "novou", dal jsem inzerát, že přenechám zdarma pračku v dobré kondici za odnos a odvoz. To jsem dělat neměl, bylo zájemců, že se rvali. Jak je něco zadarmo, to by se lidi uštvali, normálně ji čapli a v šesti snášeli dolu, byla dole za 20 sekund, snad rychleji, než bych ji vyhodil z balkonu...:D A co mě udivilo, žádnej cikán, když slyšeli že 4. patro bez výtahu, tak to vzdali.....

• Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Já mám vše od Beco, kdysi tady začínali a měli dobré ceny, dnes už jsou s cenama taky jinde a vše šlape jako hodinky taky už 8 let. Až se tomu divím. Sice Turecká značka, ale good. Jinak je pravda že dnes je úplně jedno co koupíš, Každej opravář praček ti stejně řekne že vnitřnosti jsou stejný jako lCD panely do televizí. Navíc u pračky ti vždy odejde programátor, kterej je drahej jak půlka pračky, tedy se málo co vyplatí opravovat.

Odkaz ke komentáři

Beco neznám, to asi vyrábí severní Korea, ale znám Beko, nicméně tyhle značky já moc neberu, stejně jako Amika atd....( i když od Amiky máme druhej mrazák a celkem taky jede, i když je tam nějaká podivná regulace, ale nechtělo se mi to reklamovat, byl ale super levnej a byl v A-čku)

Odkaz ke komentáři

Cikán si pračku koupí nechá si vyplnit formulář a zaplatí proplatí mu to sociálka tomu obchodu. Koegyně v práci to viděla na vlastní oči. Nová pračka zadarmo a to, že někteří důchodci ale i jiní na ní musí šetřit rok už nikdo nevidí. Tedy v tomhle jsem rasista i když jsem včera tvrdil něco jiného  :kol-28:

Odkaz ke komentáři

Beko aby se nepokakal  :kol-28:  No jak jsem psal 8 let  resp. už 9 let a No problemo. Jak jsem psal, je to dnes jedno. Já mám pračku beko a tchýně za dobu co mám já tuhle oddělala 2x whirpool, tak že já si na značky nehraji. Máš Škodu a vrže ti tam stejně jako v Dacii. :kol-28:  

Odkaz ke komentáři

Já tyhle staré spotřebiče nevyhazuju, normálně je dál prodávám. Třeba nedávno odešla LG televize 42", stará 5 let. Oprava by vyšla na cca 3-4tis a prodejná byla tak za 5tis opravená. Tak jsem dal inzerát za 1500 poškozená, oprava nutná a zájemci se jen rojili, do dvou dnů byla fuč a ještě teď mi lidi volají.

Odkaz ke komentáři

Beko aby se nepokakal  :kol-28:  No jak jsem psal 8 let  resp. už 9 let a No problemo. Jak jsem psal, je to dnes jedno. Já mám pračku beko a tchýně za dobu co mám já tuhle oddělala 2x whirpool, tak že já si na značky nehraji. Máš Škodu a vrže ti tam stejně jako v Dacii. :kol-28:  

Dacii jsem měl a nevrzala....tam bylo ještě hodně plechu ;) Jezdila 30 let, muzejní kousek, červená, pak s ní odjela bejvalka a já ji už neviděl.... ;) Teprve letos mi drze volala, že už kupuje novou a že tahle dosloužila. Rok výroby 1978.

• Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...