Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 On je lakomej. Navíc po tolika vypitých kofolách už nebudeš mít moc náladu, na pumpách budeš stavět na každé kterou potkáš, protože po té náloži kofejnu budeš potřebovat každou chvíli chcát. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Když to zvládnu, seženu jí kolem 800 za sud.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Když se to nevypije, naleju jí do potoka, aby si místní chudina taky šmákla Všichni budou říkat, že Kofola teče v potoku a budou mě oslavovat jako dobrodince Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak to budeš kabrňák. Pandrhola. Škoda že bydlíš tam kde potoky vedou rovnou do rybníků. Tak hold ryby si pošmáknou, budou pak ujíždět na kofeinu a to budou fofry. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 hele hosi selhal mi druhy dodavatel na elektro spotrebice do domacnosti, nemate nejaky spolehlivy kontakt na cloveka nebo firmu, ktery/a je schopny/a dodat veskere elektro? znacky mam Bosch, Teka, Mora a LG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jak to myslíš, objednej přes net ne? e-shopů máš všude plnou prdel. Já teď vyhraju v Impulsových ten barák za 2,5 mega, už abych pomalu sháněl pozemek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 ja bych to objendal, ale ani jeden eshop mi to nedokaze nabidnout komplet... navic treba mall, ktery toho ma vetsinu tak neni uplne ideal na reseni zaruky, takze bych radeji klidne trochu draz, nebo za stejnou cenu a dal to nekomu kdo by z toho neco mel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Hele zase já s MALL mám jen ty nejlepší zkušenosti, jak s reklamacema, tak vracení zboží ve 14.denní lhůtě, tak i s objednávkama jako takovýma... za mě bych do toho klidně šel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Stringo, ja nememl problem s malejma vecma, ale reklamovat treba lednicku stylem, tak nam ji privezte a pak to budem resit neni moc dobre... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 dobry spotřebiče má furt siemens.... jinak obchodníku s tímhle je asi dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak jsem dneska dal auto na opravu nárazníku a byl vyzvednout náhradní auto. bohužel noví superb se nekonal ale buzna auto taky ne, naftu jsem nechtěl a benzin jsem taky nedostal takže pasat cng. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 nevím, tak zkus Datart eshop, já tam kupoval televize pro celou rodinu postupně, dovezli až domů, nainstalovali atd. Strýc si teď kupoval lednici myslím a taky, dovezli až domů, nainstalovali, dvířka mu přehodili a v případě reklamace si pro ni přijedou. navíc i kdyby něco nejbližší Datart máš myslím na Zlíčíně. http://www.datart.cz/sluzby/doprava.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Petře datart mam jako zálohu a jsou na Zličín ale myslím že i v Beroune... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Z Datartu máme taky pračku a Lednici už 5let a v pohodě... Pračka LG a Lednice myslím že Whirpool... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Korni Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Já teď všechno elektro kupoval na mall.cz a když jsme něco reklamoval tak vždy proběhlo v pořádku. TV jsem kupoval v datart a taky spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Petře datart mam jako zálohu a jsou na Zličín ale myslím že i v Beroune... Nebo případně v Plzni na Rokycanské Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Já beru Datart, nebo Mall....lednici nebo pračku beztak nikam nevracíš, domu ti přijde opravář a dá ji do kupy. Dneska je to stejně všechno stejnej brak a šmejd, značku si nevybereš. Já kupoval třeba v elektronice Sony a serou se mi stejně jako LG. Možná ještě ve spotřebičích Miele, ty jsou prej docela super, ale zase to člověk zaplatí a za tu cenu 3x otočí třeba Samsung. My máme v kuchyni (deska, myčka, trouba, konvice atd) levnýho Fagora, celkem to šlape, ale opravy už taky byly. Beru to jen kvůli tomu, že opravnu Fagor mám za rohem a opravář přijde do hodinky a opraví co je třeba. Vysavač jsem kupoval nedávno a vzal jsem Miele, byl v akci a musím říct že naprostá spokojenost. Lednici mám Samsung a šlape už osmej rok bez chybičky. Pračku zase Gorenje a taky už 8 let fachčí jak zběsilá. Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jo jo, pravda je že je to kus od kusu, něco se povede, něco méně. Tu pračku co máme, tak jede 5 let nonstop, každej druhej den, mraky prádla po prckách... A super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ještě když jsme bydlel sám na Stochově, jsem měl starou Gorenje s betonovým základem, vážila snad sto kilo. Bydlel jsem ve čtvrtém bez výtahu a když jsem kupoval tuhle "novou", dal jsem inzerát, že přenechám zdarma pračku v dobré kondici za odnos a odvoz. To jsem dělat neměl, bylo zájemců, že se rvali. Jak je něco zadarmo, to by se lidi uštvali, normálně ji čapli a v šesti snášeli dolu, byla dole za 20 sekund, snad rychleji, než bych ji vyhodil z balkonu... A co mě udivilo, žádnej cikán, když slyšeli že 4. patro bez výtahu, tak to vzdali..... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Já mám vše od Beco, kdysi tady začínali a měli dobré ceny, dnes už jsou s cenama taky jinde a vše šlape jako hodinky taky už 8 let. Až se tomu divím. Sice Turecká značka, ale good. Jinak je pravda že dnes je úplně jedno co koupíš, Každej opravář praček ti stejně řekne že vnitřnosti jsou stejný jako lCD panely do televizí. Navíc u pračky ti vždy odejde programátor, kterej je drahej jak půlka pračky, tedy se málo co vyplatí opravovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Beco neznám, to asi vyrábí severní Korea, ale znám Beko, nicméně tyhle značky já moc neberu, stejně jako Amika atd....( i když od Amiky máme druhej mrazák a celkem taky jede, i když je tam nějaká podivná regulace, ale nechtělo se mi to reklamovat, byl ale super levnej a byl v A-čku) Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Cikán si pračku koupí nechá si vyplnit formulář a zaplatí proplatí mu to sociálka tomu obchodu. Koegyně v práci to viděla na vlastní oči. Nová pračka zadarmo a to, že někteří důchodci ale i jiní na ní musí šetřit rok už nikdo nevidí. Tedy v tomhle jsem rasista i když jsem včera tvrdil něco jiného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Beko aby se nepokakal No jak jsem psal 8 let resp. už 9 let a No problemo. Jak jsem psal, je to dnes jedno. Já mám pračku beko a tchýně za dobu co mám já tuhle oddělala 2x whirpool, tak že já si na značky nehraji. Máš Škodu a vrže ti tam stejně jako v Dacii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Já tyhle staré spotřebiče nevyhazuju, normálně je dál prodávám. Třeba nedávno odešla LG televize 42", stará 5 let. Oprava by vyšla na cca 3-4tis a prodejná byla tak za 5tis opravená. Tak jsem dal inzerát za 1500 poškozená, oprava nutná a zájemci se jen rojili, do dvou dnů byla fuč a ještě teď mi lidi volají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Beko aby se nepokakal No jak jsem psal 8 let resp. už 9 let a No problemo. Jak jsem psal, je to dnes jedno. Já mám pračku beko a tchýně za dobu co mám já tuhle oddělala 2x whirpool, tak že já si na značky nehraji. Máš Škodu a vrže ti tam stejně jako v Dacii. Dacii jsem měl a nevrzala....tam bylo ještě hodně plechu Jezdila 30 let, muzejní kousek, červená, pak s ní odjela bejvalka a já ji už neviděl.... Teprve letos mi drze volala, že už kupuje novou a že tahle dosloužila. Rok výroby 1978. Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky