Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Však oni ani dnešní Dacie nevrzají, to jen auta jako Škoda co si hrajou na značku a šetří, Dacie alespoň ty hnusný plasty umí nalícovat - hold mají větší praxi v šetření, u Thále mám tapeci přirubnutý normálně šrouby ke dveřím a hold sice z určitých úhlů jsou hlavičky šroubů vidět, ale nic nevrže. U škody samý samonacvakávací baznechty a hovno z toho. edit: ty jsi už byl ženatej? Abych před Tvou ženou nezpůsobil nějaké fópá. U Motose to víme, to je starej chlípník a prasák, ale o tobě jsem to nevěděl. Editováno: 2. Červen 2015, autor: Petrrr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Petře koncern má ještě suprový zacvakavající systém, to u francouzů vyndáš tapec a můžeš kupovat každej čudlík znovu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak jsem vzal passata na tankodrom kde testuju pazvuky v aute a řekl bych že je na tom hůře než moje octa Passat má najeto 20tis/km octa 36tis.odpružení zadní nápravy bylo ale jednoznačně lepší u passata. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hurikan88 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 a mezitím 13. u Clinta na zahradě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Vypadá trochu jako Rádius 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Kokto, to máš pravdu, sundaval jsem jednou tapec (spíš ten filc) víka kufru u Renaulta nebo část podběhu a čudlíky všechny v prdeli, jinak než zničením je nevyndáš a pak za 5 těch čudlíků si řeknou 150. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak Rendl - po použití znehodnoďte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 TO je pravda, já to rozebíral už hodněkrát a jediné co jsem udělal bylo to, že jsem dokoupil z těch 30ti cvoků asi 4 které se ulomily a udělal jsem si pod ně gumičky a tím jsem vychytal pazvuky z tapeců Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Škoda, po 100tis km a 4 letech vlastnictví odprodejte do AAA, auto má asistent samoznehodnocování. Nestihnete-li vůz prodat včas, auto se stane bezcenným. Pokud k takové situaci dojde, kontaktujte Škoda auto a my si od vás bezplatně vůz odebereme a úplatně za pouhých 600tis Vám prodáme kvalitní referenční, proprděný, vrzající vůz ECO s motorem na mazut. Takhle by to bylo Clinte správněji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Nojo, ale tyhle vrzající 10ti letá auta na mazut si drží cenu, tam kde Randla nechtějí ani v kovošrotu zadarmo, tak za Škodu dostaneš ještě 100 papírů Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Všichni si utíkejte před objednat. Jak ta mediální masírka funguje, ještě se ani nevyrábí a už mají z ČR 1700 před objednávek, lidi jako ovce. nejvíc mě mrzí, že tou ovcí jsem sám byl skoro. Ale dnes si na mě nepřijdou. Vrzající plechovky se slzou Kabaňovou ať si nechají. NEVYMĚKNEM! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) A co koupíš příště ty tvrďáku? Budeš mít zase hovno prachy a tak škodovka bude pro tebe nejvýhodnější varianta... Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Koupí si nové kolo a permici na vlak.[emoji16] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Já mám tvrdýho už jen Rapida. Příště Clinte, bude hooodně za dlouho (pokud Rapid nerozhodne jinak jako u Tebe rozhodla O2 ) a to bůh ví co bude. Pokud ovšem půjde škoda svým směřováním jako doposud. Tedy kvalitou dolu, ale naopak cenou nahoru jak to dělá do teď. Tak Škoda už to rozhodně nebude. To jsou ovšem písně budoucnosti, až splatím Rapida už nechci o penězích na auta ani slyšet. Budou potřeba zase trochu jiné investice, třeba do bydlení. Editováno: 2. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Tak ceny šly celkově dolů....Když si uvědomím, že jsem tehdy za OI v holotě s 1,6 dával skoro půl míče.... Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) šly, a to jsem koupil Rapida, te´d už jdou ale zase pěkně pomalinku nahoru. Už si zapomněl jak sis furt konfiguroval RS za kolik bys ho měl a za kolik ho máš dnes? Už jen kvůli té intervenci ČNB nebo kvůli čemu to bylo, jak to šlo skokem o 10-15tis nahoru. U Rapida je zase sice základní cena stejná, ale dělají se takové čachry s výbavovýma stupněma a s výbavou jako takovou, že člověk jen zírá. Ale chtěl jsem jen poukázat, jak lidi objednávají něco, co ještě ani neviděli a o kvalitě prvních kusů z linky si právě myslím své. Editováno: 2. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Hledal jsem něco, čím bych tě potěšil a vylepšil ti den....tak jsem si skočil koupit zmrzlinu 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 JJ, těch samých mám doma ještě asi 4ks. Jak to vyžehlil, aby ten nápis byl vidět. Mi děláš chutě kurva, taky bych si jí dal. Až přijedu domu, mě přejde mezi tím chuť. No ale já si skočím asi dnes raději na pravou ČESKOU zmrzlinu točenou z Opočna. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Polska Zmrzlina z bezcelni zóny za 200kc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Clint na to má, freeschop bez cla v Praze na letišti a to se vyplatí. Kávu k tomu má taky za 90kč. Hold mají stravenky za 200, všude jinde mají za 70, ale to víš hooonorace. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Kdepak, koupil jsem jí v hangáru za dvacku Tam je jídelna pro mechaniky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak chatky v Žamberku jsou fuč. Zbývá stan, auto a nebo úplatek pro mou skromnou dceru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Do chatky bych ani nešel, to tam smrdelo jak po chciplym psovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 No hlavně potom, co jsi sundal boty :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Chatky v prdeli, tak co naděláme, pogrilujeme, popijeme limču, počkáme až Honza zvítězí a navečer pojedeme Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky