PANCHO Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 To můžeme u tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) To je pravda Pancho, tak co toho 20??? Pojedeš do Beskyd? Ať tam nejsme s Pawoukem sami Editováno: 2. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Pro odlehčení. Byl jsem ve Škodovce objednat palivový a vzduchový filtr. Prý skladem není. Že prý se nemění a po objednání pán zjistil, že 1.8 tsi je benzin. Jsem rád, že jsem mu rozšířil obzory. Díly jsem si raději objednal sám přes jejich portál. Asi tam půjdu dělat ředitele. Chtěl jsem tam udělat foto kol Singhapure pro VW, ale už je prodali. :-( 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 tak hlavně že tam furt chodíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Někdo ty darmožrouty živit musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak cenově je to plus minus stejný. A mám to za barákem. A navíc mě vždy pobaví. Škoda Podbaba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Tak chatky v Žamberku jsou fuč. Zbývá stan, auto a nebo úplatek pro mou skromnou dceru.A ktera z tech dcer je skromný? [emoji33] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ta nejdražší , tudíž nejmladší. 3 budeme určitě. Nicméně chatka je velká. Pro upřesnění. Občas sní více jak já. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Počkej ta co co všechno je kuře? Ta sni více než ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Abych se na ten Žamberk taky pomalu lognul co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jako ja asi ne. V autě spat nebudu a ve stanu také ne. Už sem starší člověk a to potřebují trochu pohodlí. A hlavně postel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 2. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 No tak v sobotu večer odjedeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jj ta. Naposled 8 knedlíků s vepřovou se zelím. Ehmm kuře. Chatka je pro 4. Ale v poho se vejde 6. 1x matrace a 1x lehátko. Nicméně uvidím tak 14 dní předem. Uskromnit se není problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 do auta si vezmu matraci a bude.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Já nějaké matrace taky mám. 1 patro moje a dole si dělejte co chcete. Ale uvidím v 07 kolik nás bude. Času dost, pozěji domluvíme podrobnosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 předkrm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Jo s tim kuretem se smeju vzdy kdyz si na to vzpomenu i s manzelkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 hele ja pojedu, a spani vidim na stan, tak starej jeste nejsem. a nebo proste vnoci odlitnu, uvidime... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) Tak jsem si to rozdal odpo pri ceste z prace s RSem O3, kdo uhodne, kdo vyhral? [emoji1] Editováno: 2. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 No nebudu vas napinat, v zatackach sem mu ujizdel resp. se me drzel jako kliste a nemel me kde predjed. A na male rovince jsem tam flaknul za 4 a ve 130 me predjel jako hovno. Tedy klani trvalo asi 3 minuty. [emoji23] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 TWL. A víš, které auto je na silnici nejrychlejší? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 To jehoz ridic nema strach :-D a nebo myslis sluzebni??? Petre, kdyby nahodou sem te o vikendu pri prujezdu zesmesnil tak pardon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Ozi ty pojedes na zamberk? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 Avia. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 2. Červen 2015 Sdílet Vloženo 2. Červen 2015 (editace) AVII sem predjel i s traktorem Editováno: 2. Červen 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky