Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Petře, ty woe v zatáčkách se Tě držel jako klíště,... no to není žádný problém, protože Rapid do zatáčky pustit ani nemůžeš jak má tendenci se přetáčet a jít pozdě na brzdy s těma bubínkama vzadu, to je hodně silnej adrenalin ještě když to pustíš trochu víc do zatáčky a přibrzdíš a prdel se ti o 10cm nadlehčí... to fakt neměl určitě žádný stres, že by se tě neudržel  :kol-46:

PS: myslím že pro něj to klání trvalo tak nanejvýš 15 vteřin a to než před rovinkou podřadil, dal plnej a ukázal ti zadní světla  :kol-29:

Ani já jsem nedokázal ujet OIII RS v TDi resp. on mě nepředjel ale neujel jsem mu, držel se za mnou celých 12km než jsem odbočil... ani chipnutou OII RS TSFi nedokážu předjet a mám co dělat se za ní udržet pokud je v ní dobrý řidič... A OIII RS TSi to si ani nezkouším zkusit, protože ze sebe udělám akorát tak blbečka  :kol-31:

Editováno: , autor: Stringo
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Samozrejme to ber jako nadsazku, jiste jsem ho vyprovokoval z prdele. Bylo mi jasne jak to dopadne uz od zacatku, ale sranda musi byt a on mel mozna taky radost ze natrel Rapida s polovicnim vykonem. Ale krasna modra Race umyta. Jinak si zapomnel ze mam 77 kw a kotouce vzadu. Navic existuje u nas "zavodniku" pravidlo ze v zatacce se nebrzdi, brzdi pred ale ne v ni a ve 3/3 zatacky pak zase plnej. Ale to mi bylo vsechno k hovnu. Ale sranda to byla je na tom videt jak se da lehce vyprovokovat ridic, kteremu musi byt jasne ze me natre kdykoliv. Navic u Rapida jak je to auto dlouhe, ale uzke a i kdyz s utazenym podvozkem kdyz to tam posles opravdu vostre hned ti do toho keca ESP . A na mokru to radeji netestuji vubec.

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo co děláš před 5tou ráno, krom toho, že si na SH, nebo pilná včelička? Pravdou je, že fotky mohou zkreslovat. Nevím, já to nikdy neviděl, jen jsem nabídl.

No a já z hrůzou a děsem zjistil, že mě za 1,5 měsíce čeká servisní prohlídka. Zase budu muset těm darmožroutům přispět do banku. No ještě že to je bez výměny oleje a po 2,5 letech se toho nic moc nedělá (ani brzdovka ne) - v podstatě nevím proč tam jedu, joooo už to mám, je potřeba dojit zákazníka. 

Odkaz ke komentáři

Pražááák??? No ty podložky jsou pěkně hnusný, to už případně jak to udělal Denis s toho tapecového materiálu to tak nějak vypadá dobře, ale jinak já ve dveřích nic kromě vyjímečně nějakých papírů nevozím, láhev s pitím je v pohodě a v loketce a kastlíku spolujezdce nic bordel nedělá, za mě tedy nemám nutnost toto nějak řešit...

Odkaz ke komentáři

By mě zajímalo co děláš před 5tou ráno, krom toho, že si na SH, nebo pilná včelička? Pravdou je, že fotky mohou zkreslovat. Nevím, já to nikdy neviděl, jen jsem nabídl.

No a já z hrůzou a děsem zjistil, že mě za 1,5 měsíce čeká servisní prohlídka. Zase budu muset těm darmožroutům přispět do banku. No ještě že to je bez výměny oleje a po 2,5 letech se toho nic moc nedělá (ani brzdovka ne) - v podstatě nevím proč tam jedu, joooo už to mám, je potřeba dojit zákazníka. 

jak je horko tak blbe spim...  :kol-32:

Vy řešíte nějaké podložky za tisíce, stačí si to doma vystřihnout ze starýho koberce a splní to účel taky ;)

ale vypada to jeste hnusneji... nam nejde o ucel, ale o krasu  :kol-46:

Odkaz ke komentáři

Počkej, kup si je sám. To není můj známej nebo tak. Jen jsem od něj kupoval ty znáčky a nabídl mi tohle. Tady máš na něj kontakt a domluv si to s ním sám. Možná mám ale lehce pocit, jestli Pancho neměl možná zájem jako první. 

http://forum.skodahome.cz/classifieds/item/11564-nov%C3%A9-logo-do-kl%C3%AD%C4%8D%C5%AF-kvalitn%C3%AD-hlin%C3%ADk/#features

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

No tak lidi nebudou rychle jezdit na dálnici, ale na okreskách a o to to bude horší. Dle mého to nezavedou, řidiči je velká skupina lidí a řidiči = voliči. Vymyslí zas nějakej patvar aby vlk a koza. No a pokud se mýlím, tak hoši s RSama si můžou jezdit pak leda u Clinta v práci na runwayi. No v Anglii už to funguje, úsekové měření úplně všude. V obcích to chápu, ale mimo obec jestli někdo jede 90 nebo 110 už nehraje takovou roli. Na Karlovarce R6 (páč není dálnice že) tak jedou i kamiony 100 a zdržuješ pokud jedeš 90, autobuse se Student Agenci tě předjede klidně 120 a žádnej stres. Hold když nechtěj dálnici postavit, tak my si ji uděláme. Ale když chytneš 2 kamiony za sebou a před ním nějakého poseru co se je bojí předjed i tam kde to lze, tak pak je problém, páč málokdo má Bentley aby to dal bezpečně a tak se všichni šinou jako šneci 80 a to by pak člověk rozkousal volant. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...