XJOHNNYX Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Kluci nevíte jaký rozdíl je ve výměně dvouhmotnostního setrvačníku za pevný? Začal se mi ozývat a budu to muset časem řešit, výměna nového se spojkou je cca 30000,- nabídli mi v servisu, že to opravují výměnou za nějaký pevný a se spojkou to vyjde na cca 17000,- Prý to nepoznám a nic se tou výměnou nestane, zase známej říkal, že to slyšel a že to může utrhnout vačku nebo co Nemáte o tomhle nějaké info? tohle není easy odpověď. Za mě bych to na normálně používané auto nedával. Když se chce využít maximální potenciál motoru, tak jde dvouhmota stranou, ale tam se nepočítá s dlouhou výdrží. Dvouhmoťák ti výrazně tlumí torzní kmitání do převodovky. Dále je to samozřejmě znát na chování motoru, ale ne každý to pozná. Jsou tam jiné reakce na přidání plynu, daleko jinačí vibrace a atd.. Samozřejmě motor je postaven na určité fungování a použití jednohmoty tak kde má být dvoumota mu neprospěje a může dojít i k destrukci jak popisoval tvůj známý. Nicmnéně znám spoustu lidí, co jezdí jednohmotu místo dvouhmoty, dokonce dost jich má dvou až trojnásobný výkon než serie a motor stále běží. Nicméně za sebe nedoporučuju Editováno: 3. Červen 2015, autor: XJOHNNYX 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Pockej mrknu jestli ten clanek nenajdu. Za praci jsem dal nejake 2tis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) sry duplicita Editováno: 3. Červen 2015, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 No mě se to taky moc nelíbí... Případně nevím co koupit, jestli nějakou náhradu, nebo origo...tolik peněz se mi moc cálovat nechce... nerad bych ušetřil pár tisíc a potom si rval vlasy, že jsem odrovnal motor... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Já bych za sebe také nedával. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) No mě se to taky moc nelíbí... Případně nevím co koupit, jestli nějakou náhradu, nebo origo...tolik peněz se mi moc cálovat nechce... nerad bych ušetřil pár tisíc a potom si rval vlasy, že jsem odrovnal motor... ty nemáš nikoho na distribuci dílů, kdo ti vymyslí lepší cenu? těch 30 bych pochopil v autorizáku Editováno: 3. Červen 2015, autor: XJOHNNYX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 A co tam dát origo to bude fakt ranec. říkali mi (koukali do PC) že dvouhmota origo 17000,- a spojka origo 10000,- cca ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) stringo co mas zy typ? motor Editováno: 3. Červen 2015, autor: PANCHO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 nemám nikoho známého Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 2.0 TDi 2005 103kW motor BKD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 ale kw neni original,kolik tam bylo origo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Pancho to je origo, teď mám 130kW, původní z výroby je 103kW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 ten typ motoru mas to dobre nemuzu ten typ najit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Stringo, nasel jsem ho http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013122601 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 No ono ani ten tvuj chip tomu zrovna taky moc nepomaha dle toho clanku. U dieslu je to vice poser. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 ten typ motoru mas to dobre nemuzu ten typ najit má to správně, fakt to tak je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 ni ze treba v v kelly vubec ten typ neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 vim ze ten motor byl v passatu ale v octavce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) I v oktávce...strigo pošli vin kód na cc autodily ze chceš dvouhmotu. Maj tam tohle levny I sady na spojky atd. Editováno: 3. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Dvouhmotu jsem na jedničce měnil při 320tis. Dal jsem jednohmotu a pak už jen litoval, ušetřil jsem 3tis oproti dvouhmotě a měl jsem z toho traktor. Na dalnici to znát nebylo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 A maj dvouhmotu naše TSI? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 mám dojem, že už snad ne, ale já nestuduju nudný auta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 stringo tady http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/03l105266a-setrvacnik-2-0tdi-luk-9170.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 (editace) Jinak v sobotu jedem jezdit s hummerama, tak chci vidět co to bude a ještě střílet na střelnici. Editováno: 3. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 3. Červen 2015 Sdílet Vloženo 3. Červen 2015 Stringo, nasel jsem ho http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2013122601 No pěkné počtení, jak říkám mě se to taky nelíbí, navíc auto nějak nešetřím a nerad bych utrhl ojnici... Ale ptám se protože mi to bylo podáno jako běžná výměna, dokonce prý na to jezdí sám mechanik a má to ve dvoulitrovém Passatu... ale vzhledem k tomu, že se mi to samotnému nelíbí, tak se raději poptávám ten typ motoru mas to dobre nemuzu ten typ najit Je to ale tak - Octavia II combi 2.0TDi 103kw vyrobeno 2005-2006 a motor je 16v BKD No ono ani ten tvuj chip tomu zrovna taky moc nepomaha dle toho clanku. U dieslu je to vice poser. Chip neprospívá ničemu, to je jasné, je to všechno více namáhané, ale mám najeto 200-250 tisíc a to se vysere každému druhému tohle... s tím jsem tak nějak počítal, jen jsem nečekal takovou pálku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky