Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Panove dobra a spatna zprava, dobra je, ze z chlastu mi rekli ze jsou schopny sehnat snad jakykoliv pivo v jakykoliv velikosti sudu co se prodava a obvykle tyz den. Rikal mi o 15, 30 a 50l. Co jsem zkousel, tak do auta dam max 2x 15, 30 uz je na pickup a nebo sluzebak. Spatna zprava je, ze bohuzel maj jen sudy, chladic a narazecku ne - takze muze to nekdo sehnat?

Dalsi dobra zprava, z nealka maji Kofolu a Malinadu!!! Mozna by sehnali i dalsi, ale spokojil jsem se s timto.

Mala spatna zprava je, ze pry udajne mu jeden chlap uz jeden 15l soudek vracel, ze pry to ma jiny prumer na narazecku. Takze jestli se v tom nekdo vyzna, bylo by to gut (napr. Arlo?).

Takze jestli je o to zajem, rad bych to napr. do stredy objednal. At je rezerva.

Cena plati ta vyssi a s dph, ta mensi s dph je pro podnikatele - to nejsem.

post-12637-1433443248,4806_thumb.jpg

post-12637-1433443283,981_thumb.jpg

post-12637-1433443368,5707_thumb.jpg

post-12637-1433443452,5512_thumb.jpg

post-12637-1433443503,6301_thumb.jpg

Vloženo

Radiusy, kdyby si sem chodil poradne, vedel by si ze chlazeni vcetne vsech typu narazecek doda Ozi. No Clint pry snad muze mit mozna za 800, ale kdyvy treba ne, muzes vyhrat vyberove rizeni.

Vloženo

Ja zase tocim vsechno, i to jak mi to nandava RS. [emoji1]

A nerusit, koukam na 50 odstinu sedi, tak bude treba i pekna chvilka s manzelkou potom [emoji1]

Vloženo

to teda  jo,beroun a domu max 120km/h ,ale to kvuli moucham:(Ale ja sem vdycky stejne jezdil pomalu vid Ozaku:))  videl si  ze bych nekdy jel rychle:))

Vloženo

Na verzi z ulozto s ceskym dubinkem. Od znameho co na tom byl v kine, tedy asi to bude full verze.

dej odkaz prosim,stahnu si to prace:))

Vloženo

nikdy jsem nevidel ze bys jel rychle, videl jsem ze bud zdrzujes a nebo nizko proletavas...  :kol-46:

prave ze nizko,chtelo by to vejs tam kde nejsou mouchy  

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...