Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 woe tohle se nesmí Petře navíc je to strašná howadina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) Pravda mazu, cas byl. No ja to jeste nevidel, ale prozatim se shodneme co uz jsem videl. Takova pohadka pro pubertaky. Hold silnej marketing, stejne jako u Skody. [emoji1] Navic motos mel pravdu, ze to ma cudnej konec, ale znamej rika te to ma mit jeste 2 dily. Editováno: 4. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Radiusy, kdyby si sem chodil poradne, vedel by si ze chlazeni vcetne vsech typu narazecek doda Ozi. No Clint pry snad muze mit mozna za 800, ale kdyvy treba ne, muzes vyhrat vyberove rizeni.Vim,ale jedna vec je rict neco zavazne a druha neco placnout na foru. Navic ze ma kompletni vercajk sem nevedel , tak moc se zas nezname. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 (editace) jo autorizáci fakt fungují dobře... dnes jim volám 3x na pevnou linku 2x na mobilní telefony, nikdo se neozývá Editováno: 4. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 4. Červen 2015 Sdílet Vloženo 4. Červen 2015 Tak přišlo nacenění podvozků na Octavii II combi z CCautodily: Podvozek RS: Tlumiče (přední: 2500,- kus, zadní: 1400,- kus), celkem: 7800,- Pružiny (přední: 2000,- kus, zadní: 1900,- kus), celkem: 7800,- Sada celkem: 15600,- Podvozek OII original: Tlumiče (přední: 2400,- kus, zadní: 1400,- kus), celkem: 7600,- Pružiny (přední: 2100,- kus, zadní: 1700,- kus), celkem: 7600,- Sada celkem: 15200,- Podvozek OII - Sachs: Tlumiče (přední: 1700,- kus, zadní: 1300,- kus), celkem: 6000,- Pružiny (přední: 2100,- kus, zadní: 1700,- kus), celkem: 7600,- Sada celkem: 13600,- Docela síla, že RS podvozek je jen o pár stovek dražší než klasický a druhovýroba zase o tolik levnější není. V servisu mi řekli 11000,- za tlumiče Monroe+ bez pružin, asi koupím ten RS a bude klid a ještě to půjde lehce dolů, než zkoušet potom dodávat snížené pružiny, takhle to bude jak to má být z výroby, jen aby to sedlo jak má a nebyl v záměně problém... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) to máš lepší vzít tohle,jeslti ti sedí ovšem udaje z TP. http://www.escape6.cz/podvozky/pevne-kompletni-podvozky/ap-sportfahrwerke/skoda/octavia/octavia--1z-/octavia--1z--kombi/Sportovni-podvozek-ap-Sportfahrwerke-SKODA-Octavia--1Z--Kombi-20-FSi---19-Tdi---20-Tdi--prumer-tlumice-55mm--rok-vyroby-1-05--snizeni-30-30mm--ID24845/ nebo http://www.escape6.cz/podvozky/pevne-kompletni-podvozky/st-suspensions/skoda/octavia/octavia-ii--1z-/combi/Kompletni-sportovni-podvozek-ST-suspensions-pro-Skoda-Octavia-II--1Z--s-nahonem-pr--kol-Combi-1-8TFSI-2-0FSI-1-9TDi-2-0TDi-snizeni-30-30mm-prumer-55mm-ID161249/ de o to co máš dál rozrasenyho na podvozku (dorazy, atd). Editováno: 5. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 No tak ty Sportfahrwerke vypadají dost divně, hlavně ty přední tlumiče... Ty ST suspensions vypadají dobře, ale kvalita? Nevím no, jevil se mi nejlépe ten RS originál, protože je to odladěné. Nerad bych ztratil moc komfortu u těch Sportovních podvozků to bude tužší myslím ještě víc jak u RS... No a ten 1cm nižší podvozek už je detail oproti RS. Ceny jsou hodně podobné, co na to říkáte ostatní? Dát ověřenou věc z origo dílů, nebo zkusit nějaký podvozek? PS: další komponenty už vyplynou až po demontáži, to budu muset koupit tak jako tak, ať už koupím origo, nebo RS nebo Sport... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 RS, sicher je jistota a když ne RS tak originál určitě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 stringo sel bych do rs nebo tohle znam kluky co to maji a ok http://www.escape6.cz/podvozky/vyskove-stavitelne-podvozky/ap-sportfahrwerke/skoda/octavia/octavia-ii--1z-/Vyskove-stavitelny-podvozek-AP-Sportfahrwerke-pro-Skoda-Octavia--1Z--s-uchycenim-pr--tlumice-55mm-09-05--se-zatizenim-pr--napravy-1106-1170kg-ID200901/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) Stringo, hlavně už si nějaký kup a udělej to a hotovo, půl roku tady řešíš nějaké pružiny. jestli jsi takový v práci, tak se nedivím, že Temelín se rozběhne se zpožděním, důvodem totiž nebude důvod co si popisoval. jako já jsem taky nerozhodný a vše dlouho zvažuji a probírám všechny varianty, vždy se mi to v životě vyplatilo, nikdy jsem totiž neudělal v ničem zásadní životní chybu ( snad jen koupí Rapida - sranda), ale jak tě tak sleduji oproti tobě jsem břídil. Editováno: 5. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Petře, tak já mluvil o pružinách a nejsem člověk co něco rychle koupí a potom toho lituje, sbírám informace o čem nevím nic (v práci tomu rozumím, co dělám) a mezi tím odešly tlumiče, tak teď řeším co kompletně... Nechci být ten, co si něco koupí a potom tu pláče jak to nefunguje... Půjdu do origo RS, je to jistota 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) proč by AP bylo špatný?bude stejný nebo ještě kvalitnější než origoš. nebo další varianta co má arlo: Bilstein B6+pruziny eibach pro kit http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-predni-bilstein-b6-sport-55mm-octavia-ii-ve3-a817-35-108177/d-70842/ origoš je něco jako billstein B4. Editováno: 5. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) http://auto.idnes.cz/vymena-oleje-proplach-0un-/automoto.aspx?c=A150516_002001_automoto_fdv Odkaz pro Clinta, aby mu jeho TDI dobře Shell, když uvěřil a neví kdy se správně mění olej. Stringo, ber to lehce s nadsázkou, to nebyla kritika. A koktu neposlouchej, on je trochu Tuzinkář, brzdy si dává z audi atd. On se ničeho nebojí. Stejné jako Clint (paradoxně ovlivněn americkými filmy z 50tých let) a revolver, pere to tady do chudáka Pancha a ten neví kde mu hlava stojí. Editováno: 5. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 ale vi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 http://www.novinky.cz/auto/tuning/371328-ford-shelby-gt350-dostane-533-koni.html Doporučuji to video, aby si i nadšenec do EU aut Clint poslech, jak má znít motor vozu a ne nějaký plastový zvuky z počítačových her v reprácích uvnitř a z venku šicí stroj ala TSI, o TDI ani nemluvím. Nedávno jsem stál u nové F3 s nastartovaným TDI a je to prostě pořád traktor, alespoň z venku tedy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Kurva, kde jste zas všichni, no jo, malá sobota, to už nemá cenu ani komentovat, boj s větrnými mlýny. Pražáka nezměníš :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ale akorát jsem se probral z kómatu [emoji1] Olej vím...Jenže mám najeto 28, to už počkám. Pak budu každých 15 měnit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 No proto, už jsem měl obavy. Klidně si kupuj originál v šedém balení (páč to je ten jedinej správnej olej) ale měň ho. Jako předseda klubu musíš jít nám příkladem a za zdraví našich motorů bojovat. Už si zjistil tu kofolu? Tady jeden zdejší frajer a mastňák jménem radius by jí prý taky mohl vzít. I když kofola dovezená Hnojdajem nevím jestli mi bude chutnat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 ja pracuji tezce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 tu kofolu vezmu,ono je to hned naproti a stejne mozna pojedu dodavkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 nechci u clinta v te vychodne casti rozbite okenka:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) jakou dodávkou? To je snad sraz octávií ne? Tak já přijedu Thálií, alespoň poznáte pořádné auto. Jo pravda pancho, to jsem si neuvědomil, je to tam samej cikán, jak přes ulici , tak nalevo i napravo. přijedu Thálií. Editováno: 5. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 5. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Pancho, ale vezmi ji asi dříve, než v sobotu. Aby byla....Nebo si ji nějak zamluv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ozi Toretto Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 dobry plan pancho tak to bude krasna prace... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Clinte nenech se vysmát, ty jako myslíš, že ve velkoobchodě mají jeden sud kofoly? To není ta vaše vietnamská sámoška. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky