PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 http://www.la-vin.cz/jumex-guayaba-tetrapack-1l:p:66557#product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 ja hodne kupuji tohle http://www.la-vin.cz/jumex-ananas-kokos-plech-500ml:p:62978#product Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ok, díky. Já ti za to povím co je PKD (pánský kožený doutník - staré ale dobré) Ten Relax to mi nechutná, na Pinakoládu bych musel koupit ještě RUM nebo co se do toho dává. Ale mrknu doma s manželkou a dám když tak echo. Zatím ty 3 ananasy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 http://www.novinky.cz/auto/tuning/371328-ford-shelby-gt350-dostane-533-koni.html Doporučuji to video, aby si i nadšenec do EU aut Clint poslech, jak má znít motor vozu a ne nějaký plastový zvuky z počítačových her v reprácích uvnitř a z venku šicí stroj ala TSI, o TDI ani nemluvím. Nedávno jsem stál u nové F3 s nastartovaným TDI a je to prostě pořád traktor, alespoň z venku tedy. Ač nerad musím ti dát za pravdu dneska jsi jdu pro chrochtáka a nechce se mi moc vracet toho pašíka v cngčku je to tichoučký provoz levný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jo, CNG z fabriky by mi asi nevadilo, ale je asi dražší než dehet ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 tak hlavně abys tankoval každych 500km ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 proč, to má ještě svojí nádrž na benzín, tedy naopak auto má pak dojezd 1400km třeba. Já nejvíc svých cest absolvuji tady na karlovarsku, plničku CNG mám tady ve Varech (jako součást dopravního podniku) tedy by mi dojezd jen na 500 na CNG nevadil, kdybych jel dál měl bych plnou i benzín. Ale to je čistě teoretické, při mém nájezdu kolem 20tis se to nevyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Je horko tak malý a lehký oběd .Dobry.den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Ale abys ušetřil, tak musíš jezdit preci furt na cng. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 No ne, pancho zvolil i správné víno k té slanině. Ale v tomhle vedru je Pivo lepší na spláchnutí toho prachu v krku. Samozřejmě Pilsner Urquel. Ještě že sedím v kanclu a žízeň nemám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Barbossa Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jo, CNG z fabriky by mi asi nevadilo, ale je asi dražší než dehet ne?To nevím ale jako druhý auto do města pro manželku by bylo fajn cng stanici mám 4km od baráku a 400 km moje baba nenajezdí za měsíc takže pohoda kombinovanou spotřebu mám za 5kg je v tom ale hodně město. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Kokto, však proto jsem psal, že já jezdím nejvíce cest do práce z práce, do práce kde v podstatě mám plničku za rohem, tedy standartně bych jezdil furt na CNG. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 (editace) No kdo jezdí dálnice a dálky, tak by me zajímalo jestli ná každé pumpě v cizině najdeš cng... A oproti dehetu tankovat každých 500 nebo kolik to vychází Editováno: 5. Červen 2015, autor: kokta7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 No ne, pancho zvolil i správné víno k té slanině. Ale v tomhle vedru je Pivo lepší na spláchnutí toho prachu v krku. Samozřejmě Pilsner Urquel. Ještě že sedím v kanclu a žízeň nemám.Vino Dobrý. A je to italska šunka.. 8 měsícú stara. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Jo, takhle, něco jako pršut? To si páni žerou. Kokto, v tomto případě souhlas. Já ovšem psal o sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 jo jo pršut presne tak:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 proč by AP bylo špatný?bude stejný nebo ještě kvalitnější než origoš. nebo další varianta co má arlo: Bilstein B6+pruziny eibach pro kit http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-predni-bilstein-b6-sport-55mm-octavia-ii-ve3-a817-35-108177/d-70842/ origoš je něco jako billstein B4. Nevím, když to srovnám s těmi origo tak přední se mi zdáli nějaké slabé, já fakt nevím Marku, prostě v tomto jsem absolutně mimo a když čtu o těch podvozkach, tak na to lidi nadávají, že to je tvrdé a to já zase až tak moc nechci, v RS jsem jezdil a to bylo docela v pohodě, proto mě to k němu táhne, že se komfort tolik nevytratí... Blbé je, že mi nikdo moc návrhů neřekl... Ty jsi dal 2 varianty a Pancho by šel do RS... prostě fakt nevím a čím víc o tom přemýšlím tím víc se do toho zavrtávám... Nějak ta cena AP mě tam mrazí, proč když to bude kvalitní a odladěné to stojí skoro o polovinu méně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 http://www.novinky.cz/domaci/371516-zeman-dostal-na-hrade-novy-superb.html To mu tam bude pěkně vrzat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Nevím, když to srovnám s těmi origo tak přední se mi zdáli nějaké slabé, já fakt nevím Marku, prostě v tomto jsem absolutně mimo a když čtu o těch podvozkach, tak na to lidi nadávají, že to je tvrdé a to já zase až tak moc nechci, v RS jsem jezdil a to bylo docela v pohodě, proto mě to k němu táhne, že se komfort tolik nevytratí... Blbé je, že mi nikdo moc návrhů neřekl... Ty jsi dal 2 varianty a Pancho by šel do RS... prostě fakt nevím a čím víc o tom přemýšlím tím víc se do toho zavrtávám... Nějak ta cena AP mě tam mrazí, proč když to bude kvalitní a odladěné to stojí skoro o polovinu méně? zalezi co chces,ten ap dobrej ale sem bych do stavitek,tuhost a je to o malinko tvrdsi nez origo rs, a nebo ten origo rs tim urcite niz nezkazis, a kor pokud to auto mas jako rodinne a kazdy den pouzivas,to je muj nazor,musis sam podle sebe co od toho chces. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 a navrh tam mas take ,ty stavitka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Stavíka nechci protože to nevyužiju. A co chci? Vlastně nevím, rád bych aby to bylo níž, ale zase abych nejezdil v motokáře a taky je to věc peněz, jestli ten AP funguje dobře a je o 6000,- levnější tak proč ne a ještě z toho budu mít radost. Já to řeším protože musím, tlumiče jsou KO a tak to musím vyřešit rychle... AP tedy kvalitou dobrý? Že to bude tvrdší než origo RS někteří netvrdí co to mají na autech, to jsem teď pročítal a chválí si to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Možná bych popřemýšlel i o výměně horního uložení tlumičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 a to je nutný? Oni mi říkali, že to odstrojí a uvidí se dál... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Výrobci tlumičů to doporučují. Ale záleží na stavu. Zkusím někde dohledat, co je k tomu vede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 5. Červen 2015 Sdílet Vloženo 5. Červen 2015 Stavíka nechci protože to nevyužiju. A co chci? Vlastně nevím, rád bych aby to bylo níž, ale zase abych nejezdil v motokáře a taky je to věc peněz, jestli ten AP funguje dobře a je o 6000,- levnější tak proč ne a ještě z toho budu mít radost. Já to řeším protože musím, tlumiče jsou KO a tak to musím vyřešit rychle... AP tedy kvalitou dobrý? Že to bude tvrdší než origo RS někteří netvrdí co to mají na autech, to jsem teď pročítal a chválí si to... je to o malinko tvrdsi,toho se neboj a kvalita dobra,a stavitka vyuzijes,na zimu vejs a na leto niz, A kvalita dobra, a to ulozeni bych dal urcite nove,nei to uz takova polozka a je to lepsi vymenit,stejne by te to cekalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky