Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

Ok, díky. Já ti za to povím co je PKD (pánský kožený doutník - staré ale dobré) Ten Relax to mi nechutná, na Pinakoládu bych musel koupit ještě RUM nebo co se do toho dává. Ale mrknu doma s manželkou a dám když tak echo. Zatím ty 3 ananasy. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

http://www.novinky.cz/auto/tuning/371328-ford-shelby-gt350-dostane-533-koni.html

Doporučuji to video, aby si i nadšenec do EU aut Clint poslech, jak má znít motor vozu a ne nějaký plastový zvuky z počítačových her v reprácích uvnitř a z venku šicí stroj ala TSI, o TDI ani nemluvím. Nedávno jsem stál u nové F3 s nastartovaným TDI a je to prostě pořád traktor, alespoň z venku tedy.

Ač nerad musím ti dát za pravdu dneska jsi jdu pro chrochtáka a nechce se mi moc vracet toho pašíka v cngčku je to tichoučký provoz levný.
Odkaz ke komentáři

proč, to má ještě svojí nádrž na benzín, tedy naopak auto má pak dojezd 1400km třeba. Já nejvíc svých cest absolvuji tady na karlovarsku, plničku CNG mám tady ve Varech (jako součást dopravního podniku) tedy by mi dojezd jen na 500 na CNG nevadil, kdybych jel dál měl bych plnou i benzín. Ale to je čistě teoretické, při mém nájezdu kolem 20tis se to nevyplatí.

Odkaz ke komentáři

Jo, CNG z fabriky by mi asi nevadilo, ale je asi dražší než dehet ne?

To nevím ale jako druhý auto do města pro manželku by bylo fajn cng stanici mám 4km od baráku a 400 km moje baba nenajezdí za měsíc takže pohoda kombinovanou spotřebu mám za 5kg je v tom ale hodně město.
Odkaz ke komentáři

No ne, pancho zvolil i správné víno k té slanině. Ale v tomhle vedru je Pivo lepší na spláchnutí toho prachu v krku. Samozřejmě Pilsner Urquel. Ještě že sedím v kanclu a žízeň nemám.

Vino Dobrý. A je to italska šunka.. 8 měsícú stara.
Odkaz ke komentáři

proč by AP bylo špatný?bude stejný nebo ještě kvalitnější než origoš.

nebo další varianta co má arlo: 

Bilstein B6+pruziny eibach pro kit

http://www.hanza-autodily.cz/tlumic-predni-bilstein-b6-sport-55mm-octavia-ii-ve3-a817-35-108177/d-70842/

origoš je něco jako billstein B4.

Nevím, když to srovnám s těmi origo tak přední se mi zdáli nějaké slabé, já fakt nevím Marku, prostě v tomto jsem absolutně mimo a když čtu o těch podvozkach, tak na to lidi nadávají, že to je tvrdé a to já zase až tak moc nechci, v RS jsem jezdil a to bylo docela v pohodě, proto mě to k němu táhne, že se komfort tolik nevytratí...  :kol-32:  Blbé je, že mi nikdo moc návrhů neřekl... Ty jsi dal 2 varianty a Pancho by šel do RS... prostě fakt nevím a čím víc o tom přemýšlím tím víc se do toho zavrtávám... Nějak ta cena AP mě tam mrazí, proč když to bude kvalitní a odladěné to stojí skoro o polovinu méně?

Odkaz ke komentáři

Nevím, když to srovnám s těmi origo tak přední se mi zdáli nějaké slabé, já fakt nevím Marku, prostě v tomto jsem absolutně mimo a když čtu o těch podvozkach, tak na to lidi nadávají, že to je tvrdé a to já zase až tak moc nechci, v RS jsem jezdil a to bylo docela v pohodě, proto mě to k němu táhne, že se komfort tolik nevytratí...  :kol-32:  Blbé je, že mi nikdo moc návrhů neřekl... Ty jsi dal 2 varianty a Pancho by šel do RS... prostě fakt nevím a čím víc o tom přemýšlím tím víc se do toho zavrtávám... Nějak ta cena AP mě tam mrazí, proč když to bude kvalitní a odladěné to stojí skoro o polovinu méně?

zalezi co chces,ten ap dobrej ale sem bych do stavitek,tuhost a je to o malinko tvrdsi nez origo rs, a nebo ten origo rs  tim urcite niz nezkazis, a kor pokud  to auto mas jako rodinne a kazdy den pouzivas,to je muj nazor,musis  sam podle sebe   co od toho chces.

Odkaz ke komentáři

Stavíka nechci protože to nevyužiju. A co chci? Vlastně nevím, rád bych aby to bylo níž, ale zase abych nejezdil v motokáře a taky je to věc peněz, jestli ten AP funguje dobře a je o 6000,- levnější tak proč ne a ještě z toho budu mít radost.

Já to řeším protože musím, tlumiče jsou KO a tak to musím vyřešit rychle... AP tedy kvalitou dobrý? Že to bude tvrdší než origo RS někteří netvrdí co to mají na autech, to jsem teď pročítal a chválí si to...

Odkaz ke komentáři

Stavíka nechci protože to nevyužiju. A co chci? Vlastně nevím, rád bych aby to bylo níž, ale zase abych nejezdil v motokáře a taky je to věc peněz, jestli ten AP funguje dobře a je o 6000,- levnější tak proč ne a ještě z toho budu mít radost.

Já to řeším protože musím, tlumiče jsou KO a tak to musím vyřešit rychle... AP tedy kvalitou dobrý? Že to bude tvrdší než origo RS někteří netvrdí co to mají na autech, to jsem teď pročítal a chválí si to...

je to o malinko tvrdsi,toho se neboj a kvalita dobra,a stavitka  vyuzijes,na zimu vejs a na leto niz,  A kvalita dobra, a  to ulozeni bych dal urcite nove,nei to uz takova polozka a je to lepsi vymenit,stejne by te to cekalo. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...