Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

autorizák je podle Motosmana nejlepší

A sexu, bez nej je to vo hovne. [emoji1]

• Autor

Jo, za zapnuté klimy to auto prostě nejelo, byla to bída, možná i tím vedrem..

Kokto ten Rapid plastak je hnus ke zbliti. Nechapu.

Jinak podle Motosa a hlavne Clinta, Motos uz za ne tolik nehoruje.

Já za autorizák nebojoval. Pro mě je důležitý jejich razítko a jejich povinná znalost problému, kterou garantuje A.S. Vím, že realita je jiná, ale bereme od koncernu dost aut, abych jim to omlátil o hlavu.

ti řeknou po záruce, naserte si...

Klinte jasně že za tepla to auto jede prostě hůře... musel bys sát vzduch rovnou z venku a mít to odstíněný od horkého motoru. to dost pomůže.... větší cooler ještě například z audi S3...

dále já poznám i když mám plnou nádrž +55litru nebo mám v nádrži 5 litru a jezdí to jak das....

Upraveno od kokta7

• Autor

A u chrochtáka?

Nic. Bo je to traktor a ten jezdí pomalu.[emoji23]

• Autor

Jak se to říká, pospíchej pomalu, aneb co se vleče, neuteče

A u chrochtáka?

To platí obecně pro všechny spalovací motory. Ale u tvých motorů jsou rozdíly - 1.8 TSI má klasický intercooler vzduch/vzduch, který je citlivější na změny teploty venkovního prostředí (tzn. že v chladu jede lépe), zatímco 2.0 TDI má výměník voda/vzduch, kterému je jedno, jaká je venkovní teplota, protože chladí stlačený vzduch chladící kapalinou, které má stabilní teplotu.

ale nesmíš toho chrochtáka zase moc honit.... na okruhu se to jedné FL RS TDI CR dost přehřívalo a měl tam skoro 110 stupnu na ukazateli :D

Upraveno od kokta7

S cisternou močoviny, nebo bez?

Myšleno samozřejmě za běžných provozních situací. Utavit můžeš jinak cokoliv.

mě se nic nepřehřívalo, ani ozimu ;) měl sem max 125 stupnu na oleji, ozák 135.. to víš nanočásticovej olej :D C3-12 ;)

Upraveno od kokta7

55 litru jo? Proto mas prazdnou nadrz? Ty vole mas auto stare jak Jeruzalem a najeto jen 51, ja uz budu mut 44.

• Autor

Ten Pawouk, to je studna..

Teda chci říci studnice...moudrosti [emoji6]

takovych nás tu je víc ;) přiznám se, že jsem nevěděl že tyhle chrochtáky to tak mají, myslel sem stejně jako benzín...

Upraveno od kokta7

• Autor

Koho máš na mysli? [emoji23]

ovšem Petra, to je náš projektantský bez čkaitu děda vševěda.

Teorie zní takto:
Použití intercooleru v přeplňovaných motorech výrazně zlepšuje proces spalování, jehož efektem je zvýšený výkon motoru. Mezichladiče snižují teplotu horkého vzduchu vháněného do turbodmychadla, před vstupem do spalovací komory motoru. To má výrazný vliv na spalování, protože ochlazený vzduch má mnohem vyšší hustotu ve smyslu více molekul vzduchu na krychlový centimetr. Výsledek: výrazný nárůst množství vzduchu a lepší výkon motoru.

však cooler na O1 TDI, to bylo hrozny šíditko :D na O2 už je napadlo dát normalnější :D

jenom lepší cooler z S3 popřípadě apr, forge atd, to je pěkná sumička...

petře když sem to kupoval tak to mělo 21000km. auto jez roku 2012/12 a já ho mam od října 2013....

Upraveno od kokta7

• Autor

Tak to si musí Petrrr koupit bednu suchého ledu a chladit to přes ní, ice cooler. Bude mít rázem raketu

takovych nás tu je víc ;) přiznám se, že jsem nevěděl že tyhle chrochtáky to tak mají, myslel sem stejně jako benzín...

Ono je to různé - rotačky a PD mají taky výměník vzduch/vzduch. S vodním se začalo u TSI EA111 a u dieselů myslím až u TDI CR v OIII.

Ale kokto diky za kompliment i kdyz nevim z ceho tak usuzujes. Ja jsem niemand bez titulu, to Ozi co by BC a za nedlouho Ing je moudry a vzdelany. A o autech toho vi Pawouk nejvic. No od te doby co rediteluje ale budou jeho vedomosti klesat tim jsk zde roste jeho absence. [emoji1]

Host
Toto téma je nyní uzavřeno pro další odpovědi.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.