Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Kokta ma loveckyho psa a ja mam Rambo nuz a Pancho bude mit prima jelenici s dlouhym chlupem. [emoji1] 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 ty možná tamto, my kupujeme jenom tohle http://www.highperformanceparts.cz/catback-vyfuk-milltek-skoda-octavia-rs-1820-tsi-10-verze-bez-rezonatoru.12732 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Kokta ma loveckyho psa a ja mam Rambo nuz a Pancho bude mit prima jelenici s dlouhym chlupem. [emoji1] Hlava by se mi hodila, bych ji vycpal a strčil do záhonu proti kunám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Jako misto sadroveho trpajzlika. Dobry, jen je treba naimpregnovat aby za chvili nevypadal jako zmokla slepice. Kokto co tim odkazem sleduhes neotevrela se mi konkretni vec ale cely shop. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 pořid si počítač a nelez se m z mobilu ok pes zůstane radši doma když to vidím 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Bych to postříkal Lybarem na vlasy a spreyem proti mravencům, aby mi s tou vycpávkou v noci neodešli (Kokta: já na to koukám z PC a otevřel se celej shop, nic konkrétního) Editováno: 8. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Link je vadný - z PC mě to hodí na stánku, kde jsou různé díly na 1.8T. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 mě to ve všem jde, to spíš blbne na foru linkování jako vždy http://www.highperformanceparts.cz/catback-vyfuk-milltek-skoda-octavia-rs-1820-tsi-10-verze-bez-rezonatoru.12732 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 ja mym vybrano tohle http://www.hothatchshop.cz/skoda/octavia-1z-06/vyfuk/bcs-automotive-turbo-back-vyfuk-skoda-octavia-ii-rs-2-0-tfsi-tsi-sport-de-cat-3837.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 od toho píčuse? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 je mi jedno od koho,a ja s nim zadnej problem nemel. nebo pokud vis kde to sehnat levneji? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 horší obchod neznám, absolutní arogance. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 tak porad jinej,ja sem tam zatim nenakupoval ale co sem treba se na neco ptal tak vzdy odpovedel, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 ty možná tamto, my kupujeme jenom tohle http://www.highperformanceparts.cz/catback-vyfuk-milltek-skoda-octavia-rs-1820-tsi-10-verze-bez-rezonatoru.12732 no na TDi stejnak asi nějakej závratnej zvuk nebude co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ddddddddddddddddddddđdd [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ty woe, ty se asi nudíš v práci že jo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 (editace) Jinak Petře, vsadil jsi se, že dneska napíšu že jsem objednal RS podvozek..... zklamu tě, nenapíšu to Editováno: 8. Červen 2015, autor: Stringo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Nejsem v praci. Jsem rady na gauci u TV doma. Jo, cumim jako puk. Hlavne aby to bylo ok a ku tve predstave. [emoji106] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 ja budu za 10 dni hotovej ten podvozek tak se tesim na nej:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 a vybiram brzdy http://www.ficars.cz/skoda/octavia-rs/predni-sada-dba4000-t3-slot-sportovni-drazkovane-brzdove-kotouce-506.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Aby to pak vubec brzdilo za studena. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 jo jo tohle funguje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 sakra venku chcije a zmoklo mi auto:( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 8. Červen 2015 Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 zase abych to umyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 8. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2015 Ti to právě umyje ten déšť Pancho, jak je to s těmi voskovkami na moji kárku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky