Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Když koukám a neberu tedy v potaz že mají najeto 150t km a jsou o rok mladší, tak kolem 350 tisíc až do 400 tisíc ve stejné výbavě. Navíc jako bonus mám chlapské auto a 5ti dvířko ... A TDI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 S tím TDi to je prdel, radši bych další auto zkusil TSi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 No to zase budou mít v Prunéřově světýlko. Vlákno o Plzeňském srazu sleduji i když nekomentuji, tedy vím. Pokud budu mít čas přijel bych, ale zatím nic neslibuji. No kurva, koukej dovalit. S dehtovým bráchou Rapidovo bych se rád svezl, jaký je v tom rozdíl. Masa tam bude určitě hromady, kdybys přijel nebude problém se podělit, já třeba nejsem lakomej. Jako třeba Motos nebo Pancho, u nich jakmile jde o žrádlo, neznají bratra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Právě v tom mě Motos a Pancho překvapili, že se o maso umí podělit, přesvědčil jsem se nedávno u Motose na jeho letním sídle. Už jsem opravdu nemohl a masa mi nabízeli stále. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo pravda, taky pamatuji u Motose ve vodním království, dal nám vepřová kolena na úkor dětí, ty pak museli jíst "kuřecí" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jste ještě nikdy neviděli kuře velké, jako prase? V nouzi byly připraveny klobásy, nebo nakládaný hermelín. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 To jsem neviděl, stejně tak vepřové v převleku za kuřecí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 hmmm hermelínek a klobásky Stringo může Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Hermelín si ugriluju v sobotu taky, to mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) A už si viděl Pepu na švestkách? http://www.sedlcansky.cz/produkty/na-gril-ci-vareni#na-gril-ci-vareni Editováno: 10. Červen 2015, autor: motosman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 ty jo to vypadá dobře, já měl s brusinkama a výborný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Hermeniluv národ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Motosi: Viděl jsem Clinta na dvou pivech. Hermelín jedině nakládanej. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Při třech už bys mě neviděl, to jsem obyčejně pod stolem 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Právě. Proto si pořád na těch kofolách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Jo a kdo doveze ještě ty prostitutky ( manželky se nepočítají ). Pancho něco říkal. Editováno: 10. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Mate dost penez? Tou tvoji kinder károu moc neoslnís. 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Jo Pancho na tom pracuje, zrovna když jsem s ním komunikoval, tak je obvolával a sliboval jim velké klobásy a že se udělají do minuty (te´d nevím jestli ty klobásy, nebo ty holky) Jojo, nějaká kinder kárka, to je nebere, ony mají prej rády vibrace z chrochtáka, na to jsou uplně lačné... Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Pancho, od toho jsou to ty prostitutky, těm se zaplatí a mělo by jim být jedno v čem jim ty prachy dovezeš, no a nebo dělají zadarmo s tím, že je povezeš po vesnici v nějaké staré O2, což si nemyslím, že by je bralo. Dnes dorazil na benzínce borec s Porschem Cayman Turbo S s plátěnou střechou, ten možná nemusí platit prostitutky, ale my s obyč tuctovými auty a to škodovkami bez rozdílu si hold platit musíme. Můžeš ji mít naleštěnou, na podvozku za 30tis s brzdama za 10 a já nevím co, ale po tom ti štěknem možná my a nějací puberťáci se starými Golfy, ale ne nějaká roštěnka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Naopak, až bude mít Pancho ten podvozek, tak mu budou holky za šuk platit. Aby se mu rychle zaplatil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 Jo kamaráde. Já nemusím. Musíš to umět. A těším Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
motosman Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 No nevím, nejvíc ženský vzrušuje kreditní karta. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 10. Červen 2015 Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 A když je svěžes drift na kruhaku. Tak hodně z nich docela ječí. Ukaž mi kdo má Porsche . Jestli ho umí rozhodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 10. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2015 (editace) Ale ne ta Petrrra s vyčerpaným kontokorentem [emoji23] Editováno: 10. Červen 2015, autor: Clint Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky