Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

No to zase budou mít v Prunéřově světýlko.  :kol-28: Vlákno o Plzeňském srazu sleduji i když nekomentuji, tedy vím. Pokud budu mít čas přijel bych, ale zatím nic neslibuji.

No kurva, koukej dovalit. S dehtovým bráchou Rapidovo bych se rád svezl, jaký je v tom rozdíl. Masa tam bude určitě hromady, kdybys přijel nebude problém se podělit, já třeba nejsem lakomej. Jako třeba Motos nebo Pancho, u nich jakmile jde o žrádlo, neznají bratra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo Pancho na tom pracuje, zrovna když jsem s ním komunikoval, tak je obvolával a sliboval jim velké klobásy a že se udělají do minuty :D (te´d nevím jestli ty klobásy, nebo ty holky)

Jojo, nějaká kinder kárka, to je nebere, ony mají prej rády vibrace z chrochtáka, na to jsou uplně lačné...

Editováno: , autor: Clint
  • Pozitivní 2
Odkaz ke komentáři

Pancho, od toho jsou to ty prostitutky, těm se zaplatí a mělo by jim být jedno v čem jim ty prachy dovezeš, no a nebo dělají zadarmo s tím, že je povezeš po vesnici v nějaké staré O2, což si nemyslím, že by je bralo. Dnes dorazil na benzínce borec s Porschem Cayman Turbo S s plátěnou střechou, ten možná nemusí platit prostitutky, ale my s obyč tuctovými auty a to škodovkami bez rozdílu si hold platit musíme.  Můžeš ji mít naleštěnou, na podvozku za 30tis s brzdama za 10 a já nevím co, ale po tom ti štěknem možná my a nějací puberťáci se starými Golfy, ale ne nějaká roštěnka. 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...