Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Jezdím stejně. Za co se mám stydět? Tě to sere co, že jezdíš pomalu a ještě za deset [emoji23]

130 už moc nejezdím, nestíhám pak do práce, zvýšil jsem na 140, čili stejně jako s benzínem.

Hlavně sem musel furt klickovat z pravého do levého a zpět a to mě štvalo.

Při 140 se víceméně držím v levém...

Editováno: , autor: Clint
Vloženo

Sam si tuhle nedavno tady se prokec z cehoz vyplynulo ze si jezdil 150 a ted z dehtem jezdis 130 na dalnici. Pamet mam jeste docela dobrou. Ja ti to preji a je to fajn. V mem podpisu vidis za kolik jezdim za poslednich 30tis km dle tankovani ja. Coz je presnejsi, mam vyzkouseno ze PP ukazuje temer vzdy o 0.15 mene. Jinak jezdim normalne. Pres leto jezdim kolikrat i za to co ty. Tedy nepodcenuj Kindercar. [emoji1]

Vloženo (editace)

150 to bejvávalo jen první rok, dva provozu, žralo to pak rovných 8 na sto. Pak jsem roky jezdil 140 tempomat, hlavně i kvůli předpisům. Vešel bych se do tolerance

Vloženo (editace)

Takže ve finále jezdím prakticky stejně. Jen ubylo to moje občasné zablbnutí na 200, pač si nechci pokazit průměr

Vloženo

Ok verim ti, ale musis se nechat odhackovat [emoji23]

Ja jezdim spis vetsinou 130, nekdy 140 a malo kdy 160+

Od te doby co mam tempomat jezdim predpisoveji, mene mi vadi drzet mensi rychlost kdyz to nemusim drzet svou nohou. Jinak rozdily s a bez tempomatu jsem ve spotrebe nepostrehl.

Vloženo

Jinak video RSáka nebude, bu´d se mi pokakala kamera nebo nevím. nějak divně nahrává nebo smazává soubory, Od té doby co ji mám od Rolbaře napojeno na spínanej jsem ji nekontroloval, tak mohlo dojít k nějakým chybám, tedy kartu jsem sformátoval a resetuji kameru a uvidíme. Doufám, že to nebude tím zapojením.

Vloženo (editace)

Takže to byly jen kecičky naší babičky [emoji1]

Podle té průměrky a vzdálenosti jsi jel z kopce na vyhozenej a max.60 v hodině [emoji1]

Nás se synovcem neoblbneš

Vloženo

jo Peetrrr zapomnel dodat, ze jede jen po dalnici 80 z kopce a pak uz jen bez kvaltu na sjezd a do arealu prace... domu naopak coud a kvileni turba, aby se pak vyskrabal domu

Hele hele, policejni stat

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=372112&sznu=rFER62ZbeZpyZORb

Dle meho je vysledek napadnutelny. Zakon rika, bez zbytecneho odkladu. Ten pan potreboval nutne jist a take srat, coz jsou zakladni lidske potreby. Policista ho tedy ohrozil na zivote a lidske dustojnosti.

Vloženo

Kluku jedna ušatá, je tam v tom i 8km dálnice a to, že zbytek jedu obcema a musím dodržovat 50, za to nemohu. Hold od Honzi+číslo bych byl určitě pochválen.

Vloženo

No co na to říci, oba jste měli částečně pravdu, tam kde žiji cca 600 m.n.m. jedu do Varu 26km 400 m.n.m. z toho logicky vyplývá, že většiny cesty opravdu jedu z kopce :-) Hned jak odjedu od baráku jedu 10km z kopce a navíc polovinu z toho obcí, tedy jedu na neutrál a krásně to jede samo 50-60 zadarmo téměř, pak je menší kopec nahoru a pak jedu po dálnici zase chvíli do kopce, ale pak už dlouho po dálnici z kopce do Varů kdy když to nahoře rozjedeš jedeš na neutrál mezi 100-120 až do Varů, průtahem už je to spíše přes Vary po rovině. :-) :-) :-) No a zpátky jsem to schopný jed za 6,2 ( s rychlostí na dálnici 120) Tedy od toho se dá odvodit, že za den pracovní jedu v průměru za 5, když tedy chci.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...