Clint Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 A máš tu motorku tedy?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 (editace) Pancho, nerozumíš srandě, však mi do tebe s Ozim jen štengrujem. Já ač rodiče mám, jsem nedostal taky nic zadarmo. Vše jsem si musel vydřít sám, včetně svého prvního auta za 35tis. To není jako někteří tady co ve 24letech při studiu už mají RSa za 3/4 milionu atd. Své nové první auto jsem si koupil právě Rapida ve 30 letech. pro někoho smutné, ale je to tak. V konečném důsledku jsem tomu rád. když vidím v příbuzenstvu mladší bratrance co jim nikdy nic nechybělo, dostali všechno co chtěli skoro a co z nich vyrostlo, je mi ouzko. Clinte, samozřejmě Pancho motorku už nemá, dostal totiž už dávno rozum. Editováno: 16. Červen 2015, autor: Petrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Já taky nemám nic zadarmo...proto jezdím v 10let staré Octě... Jo je to všechno o možnostech a o financích... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Pancho, nerozumíš srandě, však mi do tebe s Ozim jen štengrujem. Já ač rodiče mám, jsem nedostal taky nic zadarmo. Vše jsem si musel vydřít sám, včetně svého prvního auta za 35tis. To není jako někteří tady co ve 24letech při studiu už mají RSa za 3/4 milionu atd. Své nové první auto jsem si koupil právě Rapida ve 30 letech. pro někoho smutné, ale je to tak. V konečném důsledku jsem tomu rád. když vidím v příbuzenstvu mladší bratrance co jim nikdy nic nechybělo, dostali všechno co chtěli skoro a co z nich vyrostlo, je mi ouzko. Clinte, samozřejmě Pancho motorku už nemá, dostal totiž už dávno rozum. Jo nemam. To bylo když mi bylo 14 tak moje první motokros. Jinak sem jich měl tři. A celkem motorek 6. Ještě mám dvě. Já měl první auto škoda 120 a nové nikdy. Takže si Petře na tom ještě lépe než ja[emoji1] [emoji1] Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Ale musím přiznat že uvažuji o motorce. Ale ostré enduro nebo zase motokros. Příští týden se možná pojedu na jednu podívat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Já měl taky první Škodu 120, ještě s kulatejma předníma světlama a chrom packetem. Vzadu ještě nebyla na kufru ani ta černá mřížka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 To ja si druhou upravil. Motor favorit. Sedačky z Ford. Výfuk dělaný podle skupiny N . Brzdy z rapid. Ta byla pěkna. Uměla na asfaltu bokem. Ta mne tenkrát stala 35t plus další 30 do ni padlo. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Dnes tady je zase rejpavá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 No tak někdo rejpe celoročně že... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Jinak já první auto: Golf II, potom byla motorka Honda CBF600s, potom jsem obojí dal pryč a koupil OII a teď se modlím, aby dalších 10let jezdila protože jinak jezdím hromadnou asi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 neboj, okolnosti tě donutí, až Ti odejde, hold budeš muset dětem odepřít piškoty a lego a koupit nové auto. tak kolik máš najeto a co ročně najedeš. Si furt taky vozíš kaďáček ve služebácích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 mám najeto přes cca 200 000 a najedu kolem 15-20-ti ročně. Třeba loni jsem ale najel jenom 5000 jak jsem byl pořád pryč. Letos zatím jenom 2000km... Teď se to všechno sere, což jsem věděl, jen jsem netušil, že to půjde tak rychle za sebou, teoreticky teď už by kromě motoru nemělo odejít nic velkého, ale mám strach o kastli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Radius - ano, detaily dělají opravdu hodně Hele kazdymu vyhovuje neco jineho a moda je mi uprimne vis kde. A duvod proc mam fusky? Pac se mi potej nohy - spis obecne se potim jako krysa celej. A jakmile mam hnatu v sandalech bez ponozek, tak za chvili v nich klouzu, sandaly vrzou a nedej boze kdyz tam vlitne kaminek. S fuskou nic z toho neni a kaminek se snadno vyklepne. A aby byla prdel, tak jsem te nenechal to vyfotit a upozornil jsem na to, pac jsem vedel ze se zasmejem a je mi to sumak , akorat jsem mel vzit lepsi fusky, tyhle jsou pracovní, pocital jsem s tim, ze mi je nejakej pes u Clinta obtahne a nebo ze mi na ne neco mastneho z masa kapne.Ja se ti taky nesmeju, ze ridis jak zenska, venec volantu a nad nim brada a mlcim o te atmosfere doma. Coz mi pripomina, ze se musim podivat na ten kroutak. Já Radiusy netvrdím, že všechno co zjistíš nebo řekneš je zle, ba naopak, někdy máš i dobré postřehy, o tom po tom. Někdy mi ale přijde, že až moc tím žiješ, furt někde hledat chyby, rozdíly, atd. Jinak čárkování za kofoly zde padlo, ale to napsal Ozi kdesi na začátku a pak už bylo domluvené, že se to rozpočítá při tom množství lidí je 80 nebo 100 kč zadarmo (obzvláště nevypitou kofolu taky někdo musí zaplatit - kdyby se to nevypilo aby se zaplatil celej sud), stejně tak jsem tvrdil já od začátku, že se ta 50sátka nevypije, tedy zase bylo řečeno kdo bude chtít odtočí si kofolu domů, aby se ten sud mohl taky vrátit ( jsouv něm taky Panchovo peníze 1200). Tedy jestli mi závidíš ty 2,7 litru kofoly co jsem si odvezl domů nebo ty 2 lahve s etiketou Plzně, tak já ti je dovezu příště aby sis mohl taky cucnout a vydělat majlant ve výkupu lahví. :-) Slušně ses zeptal to je pravda, jen si to napsal trochu divně tak, že to vyznělo jinak, než si to možná sám myslel. Ale nechme toho, vše podstatné jsme si vysvětlili a nebaví mě se hadrkovat o kravinách v podobě 20 nebo sto korun. Posezení a pokec s přáteli mi stojí za víc než za 100 kč. Clint zacal s Hyundaiem, tak jsem se se oprel do Skodovek, nic vic, nic min, jinak bych s tim nezacal. A kritiku a prohry akceptuji, pokud jsou opravnene (jsi o nesneni kritiky psal, tak odpovidam) a dokonce se dokazu i omluvit, ja s tim problemy nemam. Tak on určitě myslel i na Tvou ženu, ale trochu jinak. Ale měl strach, to víš nechce mít sítko z hrudníku Ne, v tomto máš pravdu. Já chtěl taky, ale při tom shonu s manželky darem k výročí, masa a jiných úkolů jsem zapomněl, ano výmluvy mě nezachrání, pozdě bycha honit. Když ti říkám pořád, že Glock je jen jeden jedinej, nechceš věřit. Glock dává záruku 5let nebo 50tis výstřelů. CZ dává 2 roky a udávaná životnost je cca 15tis výstřelů. Tedy tam kde Glock teprve začíná je CZ už 3x po smrti a obdobné to bude s revolvery jakéhokoliv druhu. Jo na ni jsem taky myslel, dokonce jsem k tomu dal i chladici pytlik, aby ta coko neroztala. A daval jsem ze svého, mam doma pytle dobrot a fakt jsem se s tim tezko loucil, to aby Clint znal moji obet. A taky jsem myslel, ze ma Clint 2 caparty... a lego doma nemam.Kam? No to kdybych věděl - tys jel doprava, GPS byla zmatená a řekla doleva, po odbočení se probrala a vrátila mě zpět. Mně to bylo podezřelý, ale neznám to tam, tak si říkám, že se nechám povodit. A to jsem ze začátku jel na parkovačky a bylo mně divný, že nějak blbě vidím na cestu. To nemluvím o zamlžených a mokrých sklech.Jo taky jsem na dalnici odbocil v posledni chvili... to bylo furt 100m doleva, 300m doprava, rovne 50m, 300m doprava a na posledni chvili, odboc vlevo vlevo!!! 2.0 TDI 130 kW Quattro Navíc, nekvalitní dílenské zpracování, drnčení v interiéru, cukající dvouspojka... jinak tím xenonem je myšleno jen výbojka, ovšem jedna stojí 6900 Kč, chladič EGR 11 800 Kč, lambda 7000 Kč, zbytek ani raději neuvádějí... A ještě trhliny v hlavě válců. Pro ně to tedy bylo všechno v záruce, ale to běžný majitel asi nenajede tolik km za rok. Auto bylo za 1,4 mega. Smutny pribeh. Dneska fakt novotu a za 5let/100tis prodat. O 01 jsem mluvil na griovacce a dodnes na ni myslim, nemela jit z baraku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Hmm, to najedeš dost, ale 10let = 200tis tedy celkem 400, uvidíme. O kastli se neboj, IPA je krásné jednoduché, tvárné řešení. U Opla jsem s ním lepil všechny díry, v kufru, spodní lemy dveří atd. a jak to drželo, už totiž nebylo co brousit a kitovat. :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 tak O1 1.9 TDI 66kw či 81kw vydrželi fakt dost motorově, prostě to chtělo jenom malý opravy za menší částky. váhy vzduchu, turbo občas u před fl, ložiska, kroutíci brzdy, serva atd.... ale prostě ten motor nebyl na generálku, jak dnes... ale zázračny auto to taky nebylo, podvozkově nic moc. při 180km/h to auto už hooodně plavalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Reklama na FB, vcerejsi vecere Ja mam vsechny auta v podpisu, takze neni nutne to zde popisovat, kazdopadne prvni koupene a fakt moje byla 01, setril jsem na ni pres 6 let a dalsi 3 roky doplacel po koupi. A diky ni jsem si uvedomil jak setrit a jak nakladat s penezma a co si muzu a nemuzu dovolit. Napr jsem nemel ani na zimaky, pri koupi me nenepadlo, ze je budu potrebovat. Rodice me v tom nechali vykoupat a az s prvnima mrazama mi pustili vatu (pujcili fufne). Jo a setril jsen puvodne na motorku, jenze kdyz uz jsem na ni mel, tak jsem byl uz na ni starej a v okoli uz vsichni kupovali auta. Jenze ja mel tedy na Octavii a ostatni meli motorky (nejaky fichtle) a pak Favority ti lepsi Golfy 1... v benalu samozřejmě. Ve vysledku jsem byl za to tedy potom rad. Jo vlastne kamoska mela novou 206tku s 1.2 benalem bez climy, strasny auto. Ac jsem take nemel v zivote co jsem chtel, tak musim rict, ze me rodice dali maximum a "zadarmo" dali dost a stale davaji. Hlavne me ve vsem nechali vykoupat a az pak podali zachranou ruku, kdyz jsem si stavel hlavu a sel proti nim. A to mi dalo nejvic. Vidim to na pritelkyni, ta nikdy nic nekupovala tak velkeho/financne náročného a tak dnes neumi financne vubec premyslet. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Pancho koukni na SZ, mas tam 2 zpravy . Pancho jakmile vidi ze pisu ja, tak SZ radsi necte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Clint Vloženo 16. Červen 2015 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Musíš ty zprávy začínat něčím jako "revoluce ve voskování aut", nebo "Už nikdy mikroškrábance na kastli!"... To ho zaujme [emoji23] 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PANCHO Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 To je pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 A čekal sem Jirko, že tam budeš mít v boudičce Turtle waxy a nikdy sem je neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stringo Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 vždyť Clint psal jednou, že to nemá smysl, protože mu to každej den poserou vlaštovky a vrabčáci a v práci mu na to sedá ten barevnej prach, tak místo toho aby vyhazoval peníze za Turtle který přijde stejně vniveč, koupí synkovi kýbl lega 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 ...To není jako někteří tady co ve 24letech při studiu už mají RSa za 3/4 milionu atd. Své nové první auto jsem si koupil právě Rapida ve 30 letech. pro někoho smutné, ale je to tak... Myslenej nekdo konkretni? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrrr Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Vidíš to, to jen kokta chodil s rodiči po autosalonech a ukazoval prstem jaké auto chce k svátku. :-) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XJOHNNYX Vloženo 16. Červen 2015 Sdílet Vloženo 16. Červen 2015 Hele kazdymu vyhovuje neco jineho a moda je mi uprimne vis kde. A duvod proc mam fusky? Pac se mi potej nohy - spis obecne se potim jako krysa celej. A jakmile mam hnatu v sandalech bez ponozek, tak za chvili v nich klouzu, sandaly vrzou a nedej boze kdyz tam vlitne kaminek. S fuskou nic z toho neni a kaminek se snadno vyklepne. A aby byla prdel, tak jsem te nenechal to vyfotit a upozornil jsem na to, pac jsem vedel ze se zasmejem a je mi to sumak , akorat jsem mel vzit lepsi fusky, tyhle jsou pracovní, pocital jsem s tim, ze mi je nejakej pes u Clinta obtahne a nebo ze mi na ne neco mastneho z masa kapne. Ja se ti taky nesmeju, ze ridis jak zenska... Vsak okey, chodit muzes jak uznas za vhodne ;-) vsak jsem to fotil proto, aby se tomu nasledne slo zasmat :-P Njn, je to tezky, spatne vidim a tak mam sedacku skoro na predni kapote ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky