Přejít na obsah

Clintův pirátský klub

Clint

Doporučené příspěvky

a k čemu tyhle losí testy sou dobry? majitel tohohle obyč focuse s tím takhle jezdí? většina majitelů těhlech aut, ani nestihne takhle zareagovat ani zatočit volantem....     a ovšem myslím i sebe, když jdeš delší cestu, tak chci vidět jak bych takhle zareagoval :D myslím, že focus dostačuje i podle tohohle testu bohatě.

Editováno: , autor: kokta7
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ne kazdy focus je dobry http://www.autoforum.cz/zajimavosti/ford-focus-2015-selhal-v-losim-testu-lepsi-je-i-skoda-rapid/

Petrrr, presne to co Clint projezdil v oleji ja muzu prolitat na okruhu.    :kol-46:

Jenže já nedával 800 za litr...

Nebojte se, že vás v tom nechaj blbnout samotné, budou vám do toho kecat a brzdit ručkou, nebo šahat na volant :D :D Jako v autoškole :D  A pak vás pěkně skasírujou. To je lepší si to půjčit někde na celej den...

Editováno: , autor: Clint
Odkaz ke komentáři

kokto, to prece neni jen o pneu. Navic losi test vypovida hodne o stabilite auta. Protoze az s tim skubnes i ve vyssi rychlosti treba na dalnici tak to pak je jinej let, nez tohle...

tobe se snad nikdy nestalo, ze by neco spadlo z auta pred tebou tobe pod kola a musel si to strhnout, nebo si nevidel neosvetleneho chodce v cernem v seru?

samozrejme to neberes tak extremne jako oni, ale beres to a kdyz se to utrhne tak letis...

• Pozitivní 1
Odkaz ke komentáři

proč stejné pneu, to není porovnání pneu, ale porovnání aut. Auta by měla být ve stavu, jak vylezlo z fabriky s předepsanými pneu a koly výrobce. Já už jsem se jednomu chodci vyhýbal - nevyhnul  :kol-28:

Editováno: , autor: Petrrr
Odkaz ke komentáři

Nikdy nenasimuluješ stejné podmínky a stejnou situaci. Je rozdíl udělat tenhle manévr na zkušební dráze když jsi na to připravenej a něco jiného je, co udělají reflexy, zkušenost a nervy při nějaké nenadálé nebezpečné situaci... Ale určitě je to zajímavý test, to bezesporu...

Odkaz ke komentáři

zdar, vědmy radí, chci koupit toto http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-iii/interier-doplnky/pridavne-detske-zpetne-zrcatko-skoda-original-sede-id:11163.eshop

Ovšem jsem na vážkách zda-li je to na Rapida, tady píšou něco že pro všechny vozy škoda, je tam psaný Rapid India, ale na škoda eshop Rapid jmenovaný není. 

Dotaz zní, objednat, či neobjednat?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit nový...